- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- менструални болки:(
Хорица помогнете ми,сутринта ми дойде и супер мнооого ме боли корема,сложих си свещичка - Хотемин от нз си колко милиграма ама още никак не ме е облекчил.Повръща ми се супер много,опитах се да повърна но не съм яла нищо и не можах
Моля ви се кажете някакви упражнения и др такива неща за да ме поотпусне малко не издържам вече...поне да можех да повърна,та да ми олекне...![]()
Аз се оправям с билков чай! Абсолютно винаги!
Това и на мен ми помага.Първоначално написано от `Death`Whore`
Иначе аз се оправям като се раздвижа.Ако лежа на едно място и мен ме боли,но като почна да се движа,като изляза някъде ми минава![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
какви билки пиеш тогава?
аз пия лайка,лавандула и такива.На чайче си ги правяПървоначално написано от мушму
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Джоджен. И да - най-важното е да се движиш. Е, не да тичаш или да ходиш на фитнес, но излез, разходи се...
az p1k s aulin si spiram bolkite. poneje sa dosta silni i do 15 min minava 100%
Първоначално написано от lina15
Така е,по-добре да се движиш,отколкото да лежиш и да се превиваш от болки
*ThE~WorLd~Is~MinE*
аз пия или Но шпа,или Бусколизин,но най ми помага - Спазмалгон![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
мерси мн на всички отговорилиИмам само още едно въпросче - може ли от горещия чай да се получи кръвоизлив?
П.С.Пих чайче от горски плодове (само такова намерих) и наистина ме поотпусна,благодаря ви![]()
macka az sum taka seki put kato mi doide.Prosto e ad.Moga da ti preporu4am niakolko izpitani metodaПървоначално написано от мушму
dva aspirina predi da ti doide cikula
kogato bolkite sa super silni moje6 da izpie6 edin te4en Analgin
su6to taka mi e pomagal Nurofen(mnogo dobro bolkouspokoiava6to)
NIKOGA ne slagai gore6to ili studeno na miastoto na bolkata
ako ni6to po gore ne ti pomogne pitai ginekologa si toi znae to4no koe e za teb
NE IZPOLZVAI VSI4KI METODI EDNOVREMENNO
![]()
zdr,men sushto me boli otvratitelno v purvite nqkolko 4asa kato mi doide,oba4e az pia nurofen,po nqkoga po dva oba4e naistina pomaga,ima i oshte edno hap4e deto go piq oba4e ot nego trqbva zaduljitelno po dve,shtoto mai e malko po-slabo,kazva se upfen ina4e,probvai,shte ti mine
Първоначално написано от TheDarkLady
а няма ли да й текне по-силно,ако изпие два аспирина??А това май не е много желателно...Аз бих те посъветвала да не пиеш аспирин...Има достатъчно други обезболяващи..![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
напълни шише с топла вода
(топла НЕ гореща) и си го сложи
на стомаха....помага супер много
Аз пия алкохол и не ги усещам толкова
От алкохол тече по-силно цикъла, обаче.
Аналгинът и аспиринът увеличават кръвотечението! Внимавайте да не си докарате някой голям кръвоизлив!!!
В такива случаи помагат спазмолетици - Спазмалгон, Бусколизин, Но-шпа. За Аулин не зная - силно болкоуспокояващо е, но как действа на цикъла- по-добре питайте или гинеколога си, или поне някой фармацевт - те знаят със сигурност какво да ви препоръчат.
aspirin i analgin ne!Piq 4ai4eta no ne mnogo topli takiva bilkovi i spazmalgona na men mi pomaga su6to
The pain is temporary!