.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Намаляване окосмяването на краката ?

Здравейте. Момче съм. Проблемът е, че имам страшно много косми по краката и не се харесвам така. В същото време изобщо не харесвам и гладко избръснати/епилирани мъжки крака. Има ли начин да редуцирам космите, без да премахвам абсолютно всички.

Град
    Sliven
    Ммм за нищо не се сещам.Потърси в нета за някакви таблетки или хапчета
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Мега фен Аватара на EarthShaker
    оскуби само полвината с пинсетка...

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Мале това каква играчка е

Em ima edin losion na Avon namalqvash okosmqvaneto,ama nz dali shte ti pomogne.Spored men,mai nqma,shtoto az imam ot nego i nqma koi znae kva razlika,no probvai ako iskash.

Има възможност... няколко пъти си махаш космите с кола маска или епилатор. Те изтръгват космите с корена и така всеки следващ път "китеникът" изтънява и става по-малко. Направи го сега, докато е още студено за къси гащи, щото верно е супер гадно мъж като плужек. След 4-5 процедури ще се оправят нещата.
    Ако се решиш, да знаеш, че боли бая. Няма смисъл да даваш пари за епилатори.. по-добре някой друг да те ощави с кола маска. Козметичка, примерно... звучи доста гей, ама поне ще свърши качествено работата, ако си кьопав като мен.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    вижда ли ти се кожата от косми?

busni gi s stara i zahabena samobrusna4ka

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    вижда ли ти се кожата от косми?
    Вижда се.

Цитирай Първоначално написано от пор

Има възможност... няколко пъти си махаш космите с кола маска или епилатор. Те изтръгват космите с корена и така всеки следващ път "китеникът" изтънява и става по-малко. Направи го сега, докато е още студено за къси гащи, щото верно е супер гадно мъж като плужек. След 4-5 процедури ще се оправят нещата.
    Ако се решиш, да знаеш, че боли бая. Няма смисъл да даваш пари за епилатори.. по-добре някой друг да те ощави с кола маска. Козметичка, примерно... звучи доста гей, ама поне ще свърши качествено работата, ако си кьопав като мен.
    Дам,тва е добра идея!
    Лосионите за намаляне на косми също,но не и тези на Avon,щот марката като цяло нее добра...Потърси такъв продукт на някоя по-качествена.Отиваш в някой козметичен магазин,казваш какво ти трябва и ще ти предложат продукти.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от пор

Дам,тва е добра идея!
    Лосионите за намаляне на косми също,но не и тези на Avon,щот марката като цяло нее добра...Потърси такъв продукт на някоя по-качествена.Отиваш в някой козметичен магазин,казваш какво ти трябва и ще ти предложат продукти.
    абсолютно съм съгласна, звучи добре. А относно лосиона на Ейвън, той се използва за след избръснати/епилирани крака и ако се използва редовно има ефект (ама то е женска серия.....и ддз)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си