- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Намаляване окосмяването на краката ?
Здравейте. Момче съм. Проблемът е, че имам страшно много косми по краката и не се харесвам така. В същото време изобщо не харесвам и гладко избръснати/епилирани мъжки крака. Има ли начин да редуцирам космите, без да премахвам абсолютно всички.![]()
Ммм за нищо не се сещам.Потърси в нета за някакви таблетки или хапчета![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Мале това каква играчка еПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Em ima edin losion na Avon namalqvash okosmqvaneto,ama nz dali shte ti pomogne.Spored men,mai nqma,shtoto az imam ot nego i nqma koi znae kva razlika,no probvai ako iskash.
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Има възможност... няколко пъти си махаш космите с кола маска или епилатор. Те изтръгват космите с корена и така всеки следващ път "китеникът" изтънява и става по-малко. Направи го сега, докато е още студено за къси гащи, щото верно е супер гадно мъж като плужек.След 4-5 процедури ще се оправят нещата.
Ако се решиш, да знаеш, че боли бая. Няма смисъл да даваш пари за епилатори.. по-добре някой друг да те ощави с кола маска. Козметичка, примерно... звучи доста гей, ама поне ще свърши качествено работата, ако си кьопав като мен.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
вижда ли ти се кожата от косми?
Вижда се.Първоначално написано от Psychopath*
Дам,тва е добра идея!Първоначално написано от пор
Лосионите за намаляне на косми също,но не и тези на Avon,щот марката като цяло нее добра...Потърси такъв продукт на някоя по-качествена.Отиваш в някой козметичен магазин,казваш какво ти трябва и ще ти предложат продукти.
абсолютно съм съгласна, звучи добре. А относно лосиона на Ейвън, той се използва за след избръснати/епилирани крака и ако се използва редовно има ефект (ама то е женска серия.....и ддз)Първоначално написано от Liar