.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    гост ама наистина гост
    Guest

Moderated: На 15 съм, а още не ми е дошло.На какво се дължи?

на 15 съм а още не ми е дошло искам да разбера на какво се дължи това и как мога да си помогна,на теглото ми ли или на нещо друго .за информация тежа 50 кг и съм висока 172,много е важно помогнете ми

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    като е толкова важно,еми вземи отиди на гинеколог
    може да има много причини да не ти е дошло
    доста фактори влиаят върху менструалния цикъл
    но все още е рано да се безпокоиш,ако до 16-тата ти година не ти е дошло,тогава има повод да се безпокоиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Ти си доста слаба,а на слабите момичета обикновено им идва по-късно.
    Не се притеснявай толкова.Както каза Милото след 16 година вече е добре да отидеш на гинеколог.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

xxxxxx
    Guest
    Spokoino na nqkoi im idva na 17god. A tova 4e si slaba nqma zna4enie i az misleh 4e ima no ne e taka.Az bqh na 13 kogato mi doide e tejah 40kg!

Съвсем въжможно е да е от килограмите - лекар ми го е казвал.На мен ми дойде на 15 год.
    тежа 45 кг. и съм висока 165

Мега фен
    Спокойно! На мен ми дойде на 14...май. Наистина си доста кльощава...ако пазиш диети, сигурно ще повлияят.

gost ama naistina gost
    Guest
    ne pazia dieti ,za6toto niama za kakvo ,no vse pak e trevojno

gost ama naistina gost
    Guest
    no imam i edno mnogo stranno bialo te4enie ot 1,2 godini koeto ne iska da spre inz ot kakvo se e polu4ilo,vsekidnevno e ako mi dadete savet i za tova 6te sam vi mn blagodarna

Повече от фен
    Град
    Варна
    Бялото течение е нормално когато е бяло на цвят и само зацапва бельото.Ако има неприятна миризма, тече доста и цвета му е странен тогава трябва да се тревожиш.
    А за мензиса ще ти препоръчам да ти отидеш просто на един ехограф да те погледнат и ако всичко е наред би трябвало да ти дойде скоро.

gost ama naistina gost
    Guest
    mn vi blagodaria za savetite i otgovorite pone malko me uspokoihte .thanks

Sigurno si nekoq kasnozreika!Spoko be!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Една приятелка има съия проблем и е висока и тежи колкото тебе самоче е на 16 години ...незнам едва ли е повод да се притесняваш...разбирам те сигурно ти е адски кофти...
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    като цяло отговора е - Зависи от организма. А вече организма включва много неща, едно от което е ръста/килограми. Също има и голяма психическа нагласа. За пример мога да дам цветната бременност.
    Не се притеснявай. Когато му дойде времето!
    Don't hate me, I'm just blind.

Не се притеснявай...от значение е храната която поемаш между другото....повечко месо и млечни продукти
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Мисля, че има повод да се притесняваш! Липсата на менструация до 15тата година може и да е опасна, когато се дължи на разни деструктивни процеси в хипоталамуса и хипофизата, а такива са тумори, травми и възпаления.
    Но пък може да се дължи и на повишената продукция на андрогени от надбъбречните жлези, същто така и на липсата или недоразвитието на половите органи - матка и влагалище.
    Така че най-добре посети лекар, колкото да се увериш, че всичко е в ред!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Мисля, че има повод да се притесняваш! Липсата на менструация до 15тата година може и да е опасна, когато се дължи на разни деструктивни процеси в хипоталамуса и хипофизата, а такива са тумори, травми и възпаления.
    Така че най-добре посети лекар, колкото да се увериш, че всичко е в ред!
    Не е лошо да отиде на лекар но недей да я плашиш не е нищо ненормално ти за тумори гожовриш малко е пресилено ..давам пример на мен ми дойде на 13 на на една приятелка на 11 ,на майка ми и е дошно на 17 е имало ли ни нещо според тебе ?просто на всеки организма се развива различно....
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Не казвам, че е задължително да има някакъв проблем, но 15тата година е приета условно за границата, когато вече менструацията трябва да се е появила.
    Поводът за липсата и може да каже със сигурност само един гинеколог след евентуален преглед. Аз просто казвам няколко неприятни причини за това.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не казвам, че е задължително да има някакъв проблем, но 15тата година е приета условно за границата, когато вече менструацията трябва да се е появила.
    Поводът за липсата и може да каже със сигурност само един гинеколог след евентуален преглед. Аз просто казвам няколко неприятни причини за това.
    Е на мен не ми се сториха неприятни а направо ужасни тумор на 15 шанса е 1 на 10000 ...повечно хранителни вещества витаминки,протеини и всичко ще е наред .... а за прегледа е полезно да се ходи от време на време един ехограф разсейва всички съмнения и не е нещо неприятно или болезнено
    Алберт Айнщайн

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Една приятелка има съия проблем и е висока и тежи колкото тебе самоче е на 16 години ...незнам едва ли е повод да се притесняваш...разбирам те сигурно ти е адски кофти...
    За какво да й е кофти? Аз щях да подскачам от радост!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си