.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Капкра Кръв ????

значи този месец ми дойде ...обаче вчера имах една капка кръв на белиото(прашките)а правя секс и съм на 17 години на какво може да се дължи това ???

Re: Капкра Кръв ????

Цитирай Първоначално написано от karry
    значи този месец ми дойде ...обаче вчера имах една капка кръв на белиото(прашките)а правя секс и съм на 17 години на какво може да се дължи това ???
    Ба ти тапата тема..Сигурно си се изпуснала...Дай да видим на снимка и ще ти кажем!

Moderated by miloto
    т.10 от Правилника
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Re: Капкра Кръв ????

Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Цитирай Първоначално написано от karry
    Ба ти тапата тема..Сигурно си се изпуснала...Дай да видим на снимка и ще ти кажем!
    Ти ли ще определяш каква е темата бе? Момичето е притеснено явно и иска да попита някой, който знае нещо, а не някой прост като теб. Като не знаеш за кво стово дума не се обаждай

I LOVE MY SEX

sexy-
    Guest
    Vij ne moga da ti dam kompetenten syvet,no te syvetvam da vidish v www.ladypill.com - tam horata sa mn mili i biha ti kazali mneniq i syveti na vsqkakvi podobni temi.Tuk vlizat malki deca,koito si nqmat mn predstava i ne sa imali takiva problemi.Uspeh!

p.s. ne iskam da pravq reklami na dr sites,no toq site ne moje da pomogne mn za zdravnoto obrazovanie na edin 17 god chovek.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си