- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Kak se stava MEGAFEN ili pove4e ot novak
Az iskam da VI popitam kak se stava megafen ili pove4e ot novaktrqbva da puskame kolkoto se moje pove4e i interesni temi
na temite ni da otgovarqt kolkoto se moje pove4e hora ili .....
nz kajete vie
Blagpdarq VI predvaritelno !!!
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
всичко зависи от броя на постовете![]()
ама всъщност какво толкова значение има какъв ранг имаш?!нали не си за това тук във форума?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Taka e oba4e q obqsni po podrobno , 4e az sam nova i mn ne gi razbiram o6teza kakvi postove stava vapros
![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
Постовете представляват 'мненията ти' в темите - до момента имаш 2 поста - първия и третия. Когато достигнат определена цифра, рангът ти се сменя автоматично. Първо се сменяше при 100 май, нататък не знам как са.
Често се трият теми, ако си писала в тях - броя на постовете ти намалява респективно с толкова, колкото поста си има в изтритата тема.![]()
Пишеш колкото се може повече тъпи мнения в всички теми в които можеш - добре че админите са я въвели тая система за да ни стимулират да пишеме защото ако я нямаше щяхме да пишеме само умни неща.
Първоначално написано от Стеснителната
мила,ти вече си станала "Мега фен" и въпреки всичко пишеш доооста,какво те стимулира?!
а и като пишеш тъпи мнения - те се трият,такаче с това нищо не се постига![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mersi mn vse pak zna4e davam kolkoto se moje pove4e mneniq i rabotata e gotova
a kade se gleda kolko mneniq si dal do sega![]()
Яко постове и това е!![]()
kak kude se gleda,pod avatarut ti pi6e qsno na bulgarski ezik :PПървоначално написано от bLaCk^RoSe
Ми фанах се на бас с един че ше направа 10000 мнения до февруари проблемПървоначално написано от miloto_girl-4e
? И спокойно , аз знам как да ги напиша че да не ги триете.
Qko posvane, skupa!
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
МИла ако това ти е целта в живота- да имаш повече мнения,просто нямам думи... Това въобще не е най- важното, ако имаш 28375684256 мнения, това не значи че форумците те имат за по-умен или нещо по-, само заради това...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Като минеш 500 и ставаш мегафен, ама по-важно е качеството, а не бройката![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
az prosto popitah![]()
ахаха ми кат имаш много
Колкото повече-толкова повече!
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
kasmet ti jelaqПървоначално написано от Сладкишката
![]()
Moderated by coki
6 точка от правилника!
Ми...най-общо казано - всичко се постига с мерак. Не мисля че някой тук се състезава за ранг..по-скоро ни е мерак да помогнем с каквото можем![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Има 3 стъпки за хора като теб:
1. Научаваш какво означава думичката "flood" ("Флууд")
2. Харесваш си една тема, която ти се струва интересна (може и да не е де, важното е само да е тема)
3. ПОчваш да флуудиш!
Ефекта е гарантиранслед няколко часа си МегаФен (МегаФлуудър, по-скоро)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
като теб нали милоПървоначално написано от Стеснителната
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ama to4no pod avatara pi6eПървоначално написано от Adrianne
mneniq....
mestojiveene...
Ти определено си!Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
are sq vsi4ki stanahte mega fenovo pokrai taq tema![]()
![]()
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!