- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Fantagero - pesenta plsss
malko sme6no ama ......
predpolagam 4e vsi4ki ste gledali filma "Fantagero"mn iskam sountracka na pesenta !!! Neska gledah filma i tam pi6e6e 4e pesenta mai se kazva "mio amico " ili ne6to takova ama ne sma mn sigurna
6te se radvam ako mi pomognete
![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
btw kazva se soundtrack-a![]()
Everything's gonna be alright...
и аз я искам
az sy6to( Tui mi be6e lubimoto film4e kat malka
)
e ve4e se popravih![]()
mi nqkoi ako moje da mi q nameri mn 6te se radvam![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
А "саундтрак на песента" е безсмислено.
e 6to da e bezmislenoПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
za6toto saundtraka e pesen!Vse edno da kaje6"daite mi pesenta na pesenta!"Първоначално написано от bLaCk^RoSe
Kazva se"daite mi link za sauntraka kam FILMA"
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
e ok togava 6te se popravq za 2 patПървоначално написано от sherry
daite mi link za sauntraka kam FILMA
Няма нужда да викаш. Грозен навик е да крещиш постоянно.
Ti ne mi kazvai koe e grozen navik i nekre6tqПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
В Интернет когато пишеш с главни или големи букви, значи крещиш.
nekrq6tq![]()
tva ne go znaehПървоначално написано от `Death`Whore`
[b][i]Tozi film kolko pati sam go gledala ne e istina!Obojavam go!Radvam se,4e namerih pesenta,eto ti q,znaedno s texta![]()
http://www.data.bg/f.php?fid=10772063
Mio Nemico - Music by Amedeo Minghi
Chi amo ed ama me
Mio nemico amaro gioia
L'amor non ha pi
Lelelele sherry ti si zlato ot koga q turseh tazi pesen prosto ne e istina mersi mnogo![]()
![]()
![]()
Smurtta ne e nai-golqmata zaguba.Nai-golqmata zaguba e tova,koeto umira v nas dokato sme jivi...
Хах, а филма някой знае ли откъде мога да си дръпна? Тоест поне някоя част де?![]()
"Hominem te esse memento"
I az iskam da si svalq nqkoi seriiki,haide nqkoi da kaje kade gi ima![]()
blagodarq ti mnogoiiuuuppiiiii
![]()
sega ako uspee6 da nameri6 i onaq pesen ot filma deto q puskat vinagi na Tarabas 6te si super[quote=sherry][b][i]Tozi film kolko pati sam go gledala ne e istina!Obojavam go!Radvam se,4e namerih pesenta,eto ti q,znaedno s texta
![]()
http://www.data.bg/f.php?fid=10772063
Mio Nemico - Music by Amedeo Minghi
Chi amo ed ama me
Mio nemico amaro gioia
L'amor non ha pi