- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- от солети напълнява ли се?
от солети напълнява ли се?
Moderatora:
Съвсем сериозно питам, защо ми изтривате мнението?
mi vurhu soletata ima mnogo sol - i ot neq se debelee. Btw, to ot vsi4ko se pulnee, ama ot soletite ne 4ak tolkova![]()
Aide be ... ne se napylnqvalo 4ak tolkova. Tyj kato ot vsqka hrana moje da se napylnee 6te ti go kaja taka. Soletite sa wredni. Vij im sydyrvanieto imat taka nare4enite trans maznini, kato na paket4etata obiknovenno pi6at "rastitelni maznini". Esven tova ima tam nqkvi si "E-ta" koito sy6to ne sa polezni.Първоначално написано от sineoka_kukla
Първо, от солта не се дебелее. Тя просто задържа вода в организма. И второ, солетите са кофти, понеже са предимно съставени от въглехидрати и мазнини. А ако си на диета, е добре да поемаш повечко белтъчини. Също е полезно и растителни фибри - това е от непреработени плодове, зеленчуци, пълнозърнести (но не хляб). А солетите се правят от чисто бяло брашно, рафинирана мазнина, сол, и чешмянка. Нито едно от посочените не е полезно.Първоначално написано от sineoka_kukla
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Първоначално написано от Felinus Catus
Така е.![]()
а чешмянка кфо е?
ми...солетите не се ли правят от тестоАко е така,значи сама можеш да си отговориш на въпроса.Винаги съм си мислела,че се правят от тесто
![]()
Вода от чешмата предполагам...Първоначално написано от Lola Bunny
Те са от тесто => дебелее се!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Оле, какво теми... ако ядеш много, ама много солети, ако добавиш и малко биричка - се дебелее. Но не ми се врва да можеш да изяждаш толкова много![]()
Don't hate me, I'm just blind.
на солетите хрус хрус отзад в съдържанието пише shugar!
Йеп,дебелее се .. макар и не много.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
пише се sugarПървоначално написано от Roxy
![]()
естествено, че се дебелее, гати въпроса. Първо, те са тестени и блъскани с маргарин. Имат транс мазнини и тн. Много са солени, а солта задържа вода. Аве освен, че се пълнее от тях са и доооста вреднички. От всички храни от типа на солети, снаксове, чипсове, кубети, бейкролс се пълнеее адски много. По-добре забрави, че ги има![]()
Дебелее се да !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От първия пакет се дебелее с 10 кила от втория с 15 за 3тия да не говорим..
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
много сте неинформирани , бе..
Отслабва се разбирасе, но само ако караш на тях. Аз даже спазвам такава диета - пуканки, солетиима голям ефект
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
е много ясно, че ако ядеш цял ден само солети няма да надебелее ..но примерно ако си ял и други неща и просто от скука се тъпчеш със солети се дебелее !Първоначално написано от akinom
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от hAshoo
![]()
![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Точно така!Първоначално написано от hAshoo
![]()
П.П. Ако искаш да стопиш няколко килца,шИ го караш без солети!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Тая тема е от 2005та бе![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
шумоли ли начи се пълнеезакона на пакетираната храна
![]()
даааааа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако си ученичка,сулетите са едни от най-диетичните храни,които се продават в училище!Аз например като съм гладна .... ама много...не мога да си взема хамбургер или вафла,чипс и тн.Затова си взимам 1 пакет солети.Наяжда и ти спестява досто калории спрямо другите продукти там!
То щото някой се сеща да погледнеПървоначално написано от Boot
![]()
То момичето отдаааавна вече не го интересува![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.