.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Boy_pld
    Guest

Molq vi za suvet .... vsi4ki

Molq vi da mi kajete kakvo da napravq.S moqta priqtelka ve4e sme zaedno ot godina i polovina.No ot nqkolko godini me mu4at nqkolko ne6ta.Promenih se i kak da kaja....stanal sum gaden (na vun6en vid).Vseki me otbqgva ve4e.Poznavah adski mnogo hora vsi4ki v kv.Izgrev me uvajavaha taka da se kaje.No promqnata koeto nastupi prosto me ubivva s vseki den.Ve4e nikoi ne me uvajava i...kato sum sus priqtelkata si mislq 4e samo q zlepostavqm pred vsi4ki hora i nai-ve4e rped neinite priqtelki i poznati i t.n a az ne iskam tova.Obi4am q adski mnogo kakto i tq men i v nikakuv slu4ai ne iskam da q zagubq no prosto tova mi teji adski mnogo.Nikoi ve4e ne me haresva . Mislq 4e i v nqkoi po-intimni momenti na neq ... ne i haresva.Moje bi mi e maluk za neq i ne i dostiga....ili prosto ne q vazbujdam poradi nqkakva druga pri4ina .Kakvo da pravq ako e taka? Izmu4vat me tezi ne6ta az iskam tq da e Happy otvsqkude.Pls bez tupi 6egi kato mi pi6ete tuka.Razberete me naistina .Moje bi naistina sum stanal adskiq kompleksar no vse pak tova e istina iskam ne iskam....... .Nujen mi e suvet nai-ve4e ot momi4eta.Pls postavete se na neinoto mqsto i me posuvetvaite iskrenno kakvo da pravq.

Фен
    Град
    sf
    samo edno 6te ti kaja:
    6tom e s teb godina i poluvina zna4i te obi4a i nqma za kvo da se pritesnqva6!
    a obi4am e MNOGO PO SILNO ot nqkvo haresvam te ili kefi6me sexualno/vizualno,kakto znae6!
    a kakvo ti e pokazalo 4e moje da si pretesnen?tq li e napravila ili kazala ne6to?

Град
    SaNDaNsKi
    Ne Mislq 4e trqbva Da se Pritesnqvash zashtoto ako tq ne te haresva nqma da e s teb tolko vreme.Shtom tq te obi4a ne mislq 4e se Pritesnqva da e s Teb pred priqtelite si!Vajnoto e 4e te obi4a!Shtom te obi4a i e s teb tq trqbva da e Happy otvsqkadeAko neq tova q pritesnqva shte izbegva da e s teb pred drugite priqteli mojesh da go zabelejish ako e taka Mojesh i da sednete i da pogovirite(ne mislq 4e e mn dobra ideq no...) vse pak se OBICHATE!!! neznam kak i az to4no da ti pomogna
    Трудно е Да Си Далеч От Човека, Когото Обичаш, а Още По-Трудно е Да Си Близо До Него, а Далеч От Сърцето Му!

Guest
    Ami vsu6tnost tq znae vsi4ko tova koeto si mislq.No razbirate li az prosto ne iskam po tozi na4in da q zlepostavqm. Obi4a me da no mislq 4e zaradi tova 4e sum dobur i mil.Pove4eto 6te kajete 4e e po-vajno 4e e s men i 4e me obi4a zaradi vutre6nata krasota no siguren sum mnogo ot vas ako bqha na moet mqsto....tova nqma6e da e dostatu4no.4estno da si priznaq neznam dali me haresva....tq taka kazva no mislq samo za da ne me narani. Vsi4ki se vliqem malko ili mnogo ot 4ujdoto mnenie.Momi4eta ako primerno vie bqhte na neino mqsto...kakvo bihte narapvili ? Primerno ako ne haresvate nqkogo vun6no a ste s nego samo za6toto e dobur ? Samo zaradi vutre6nata mu krasota? Spored men trupkata nqma da e su6tata ako si vluben v nqkogo vuv vun6nostta mu i negovata vutre6na krasota.Bihte li bili s nqkogo samo za6toto pritejava kup dobri ka4estva no ne i hubava vun6nost?

Що си се сдухал за глупости бе майна ??? Ти пич ли си или плюнка, я се стегни !!! "България не ме обича, а аз съм ..." кво ти пука бе .. смени си компанията, тегли им едни майни на тея където странят от тебе и те обиждат, и си намери нови приятели ... колкото до твойта приятелка ... тя е разбрала що за човек си за толкова време ) Само гледай и нея да отделиш от компанията ... излизайте някаде по центъра, не стойте в изгрев ... там имате 2-3 заведения нищо повече ... всички се познавате и този затворен кръг в който си попаднал се опитай да излезеш от него ... и пак ти казвам , сменяй компанията докъто е време успех

-lindeman_

http://www.teenproblem.net/forum
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от lindeman_
    Що си се сдухал за глупости бе майна ??? Ти пич ли си или плюнка, я се стегни !!! "България не ме обича, а аз съм ..." кво ти пука бе .. смени си компанията, тегли им едни майни на тея където странят от тебе и те обиждат, и си намери нови приятели ... колкото до твойта приятелка ... тя е разбрала що за човек си за толкова време ) Само гледай и нея да отделиш от компанията ... излизайте някаде по центъра, не стойте в изгрев ... там имате 2-3 заведения нищо повече ... всички се познавате и този затворен кръг в който си попаднал се опитай да излезеш от него ... и пак ти казвам , сменяй компанията докъто е време успех

-lindeman_

аз съм съгласна с Наско

-=- ДивОТо Е В КрЪвТа МИ -=-

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Mislq 4e 6tom tq o6te e s teb zna4i vrazkata vi ne se gradi samo na privli4ane,a i na ne6to pove4e.zatova spoX
    a otnosno problema s viziqta ti-Mi stegni se malko!trenirai poddyrjai kojata si,pravi si pri4eski...Nosis se stilno..
    izlizai po-4esto i s pove4e i razli4ni hora i moje i da stane6 kakto predi!
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Супер фен
    Ei sladur, uspokoi se
    Vij sega, spored men CELIQ PROBLEM pri teb - e vnu6enieto . Povqrvai mi - ti si vnu6ava6, 4e na neq ti ne i dostiga6...E dobre kak taka ne i dostiga6 KATO STE OT TOLKOVA VREME ZAEDNO ?!?! Vsu6nost ti nqma6 nujnoto samo4uvstvie, ne si samouveren i ti sam ne se haresva6 - tova e u4evidno! No, kogato ti ne se haresva6 i si se kompleksiral, "tova go predava6 podsuznatelno na drugite okolo teb" (govorq za horata, koito te unijavat) i te zapo4vat da ne te haresvat, da te ebavat i eto, 4e uspqvat da te unijat i ti ne se 4uvstva6 dobre. Nqma6 samo4uvstvie - a tova e mnogo lo6o - za6toto dobiva6 vse pove4e i pove4e kompleksi, a tezi kompleksi VSI4KI GI USE6TAT - i zatova ne te haresvat i ne te uvajavat. Ne znam kak da ti go obesnq ama az sum sigorna kfo govorq, trqbva da po4ne6 da se haresva6 - i taka i drugite i priqtelkata ti 6te te haresvat i ti 6te se 4uvstva6 mnooogo po-dobre!
    Kato ti e maluk - i pravi frenska lubov, no ne ostavqi "tozi problem" taka da te kompleksira Az sum sigorna, 4e priqtelkata ti i taka te haresva, ti si vnu6ava6, 4e ne te haresva!!! 6tom q obi4a6 - izpolzvai vseki moment za da i go pokaje6!
    Gore glavata i ne ostavqi drugite taka da te unizqvat

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Ми то година не е малко.Явно те обича такъв какъвто си!Не виждам смисъл да се притесняваш напразно!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

malko me murzi da 4eta kvo sa pisali drugi taka 4e sorry ako mnenieto mi se povtarq!
    vij, nqma ot kvo da se pritesnqv6! ima6 nujda samo ot po-golqmo samo4uvstvie! moje bi ti samo si vnu6ava6 4e si super gnu.. a puk to da ne e taka! 6tom tq e super macka, kakto kazva6, ako ima ne6to 6e ti kaje! a 6tom tq ne znae vsi4ko det te pritesnqva i go kaji. i suvsem otkrovenno q pitai dali e vqrno 4e ne q vuzbujda6 i t.n. kazvam ti 6tom e s teb ot godina i polovina zna4i i tq te obi4a taka 4e spoko!

Boy_Pld
    Guest
    Ami nie si govorim otkrovenno ....oktirto .Az oba4e si kazvam istinata a tq mislq 4e ponqkoga ne cqlata.Sineokata_kukla mersi 4e me okurajava6 no povqrvai mi ...ne si vnu6avam.Tova za kompleksite....predi gi nqmah no sled kato vsi4ko e istina...nqma kak da gi nqmam.Ami 4e to onaq mi rabota ne e 4ak tolkova malka bih kazal normal...no si mislq 4e na neq vse pak ne i dostiga.Frenska lubov i pravq redovno i v ob6t plan se vazbujda.Ne e tam rabotata oba4e.Mislq 4e samo v lice sum si ...gaden e kajete mi kak da se promenq? Kato si smenq pri4eskata....ne stava ako hodq da vdigam ......pak .>Liceto si nqma kak da promenq kakvoto i da pravq.Spq6tata_krasavica ami az si q pitam redovno i na neq i kazva 4e i haresva no....mislq 4e ne e taka.Znaete li nqkoi trik po koito moga da razbera dali naistina i haresva iloi samo me luje?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Boy_Pld
    Ami nie si govorim otkrovenno ....oktirto .Az oba4e si kazvam istinata a tq mislq 4e ponqkoga ne cqlata.Sineokata_kukla mersi 4e me okurajava6 no povqrvai mi ...ne si vnu6avam.Tova za kompleksite....predi gi nqmah no sled kato vsi4ko e istina...nqma kak da gi nqmam.Ami 4e to onaq mi rabota ne e 4ak tolkova malka bih kazal normal...no si mislq 4e na neq vse pak ne i dostiga.Frenska lubov i pravq redovno i v ob6t plan se vazbujda.Ne e tam rabotata oba4e.Mislq 4e samo v lice sum si ...gaden e kajete mi kak da se promenq? Kato si smenq pri4eskata....ne stava ako hodq da vdigam ......pak .>Liceto si nqma kak da promenq kakvoto i da pravq.Spq6tata_krasavica ami az si q pitam redovno i na neq i kazva 4e i haresva no....mislq 4e ne e taka.Znaete li nqkoi trik po koito moga da razbera dali naistina i haresva iloi samo me luje?
    Pls, pi6i mi na e-maila owen_fenka@abv.bg

nauchi se da obichash sebe si i dr shte te obichat.da badesh kompleksar ne e priimushtestvo.az naprimer dori artist ne moga da si haresam.prosto ne moga da kaja che ima maj koito da me vludqva zaradi outlook si.no tva ne me pravi obratnakogato nqkoi tarsi seriozna vrazka tq ne e zaradi vanshniq vid.no ako tolkova te pritesnqva ima vsqkakva kozmetika.za akne ili dr gluposti.nz kav ti e problema.
    Opitvam se da obicham jivota,a kogato ne uspqvam se opitvam da obicham horata okolo men.A ,kogato i tove ne stava poradi edna ili druga prina,obicham sebe si

Ловецът на Глави ще размаже лекета като теб само, защото са се изпречили на пътя му! Надявам се, че разбра!
    Мъртвите понякога могат
    да бъдат много полезни.
    Помагали са ми много пъти.
    Първо, не говорят ..
    .. второ, могат да изглеждат живи
    ако ги нагласиш така..
    .. и трето ..
    .. няма за какво да се притесняваш
    тъй като те вече са мъртви.

Guest
    6te ti pi6a no po-natatuk .Nqmam mnogo vreme naposleduk.Mersi na vs4iki koito mi pisaha.Makar 4e az turseh otgovora i na o6te nqkolko vuprosa no ...ni6to.nqma smi````````

oyy ne si misli gluposti 6tom e s tebe i te obi4a zna4i ne i puka ot ni6ty..abstrahirai se ot vsi4ki strani4ni ne6ta i q obi4ai i si bydete 6tastlivi...!!!

Град
    In^The^Hell
    Цитирай Първоначално написано от lindeman_
    suglasna sum...

-lindeman_

Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ми стегни са ве путко как така за 1г. ще станеш супер грозен нещо не проумявам
    аре стягай се и малко така се вкарай в форма(сещаш ли се )
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Boy_Pld
    Guest
    CSKAR se6tam se da ama ai bez obidi samo .Ne pomaga ni6to i da se stegna se taq nqma smisul.

Фен
    Град
    Pazardjik
    emi kato tolkova ne se haresva6 pogriji se za van6niq si vid. tvoito momi4e nali si te obi4a a tva spored men e nai vajnoto. nema zna4enie ko mislqt drygite. 6to misli6 4e q zlepostavq6 pred drygite kvo te kara da misli6 taka

Boy_Pld
    Guest
    i kakvo da napravq? da zema edin 4uk i da se udrqm v liceto s nego li ? AA ili mai e po-dobre da se udrqm v stenata dokato ne stana po-gaden ? Tva deto mi go kazvate vii sa kozmeti4ni gluposti ..... ne stava taka razberete me hora nz i az ve4e.
    A i s vseki den se obejdavam 4e jivota mi se srutva pod krakata a az sum bezsilen. Po4ti sum siguren 4e tq e s men samo zaradi vutr6nata mi krasota no ne e kakto i da te haresva.Ne e kakto kato te pogledne da vijda 4oveka v kogoto e vlubena.Kolkoto i da mi go kazva 4e e taka tq go pravi samo za da ne mi e gadno.
    i da vi kaja 4estno ve4e jiveq za oniq den v koito 6te umra.Iskam go da doide po-burzo za6toto nikoi nqma da moje da iztrae na toq ad.A o6te po-hubavoto e 4e tozi den moje da e suvsem skoro.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си