- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq vi za suvet .... vsi4ki
Molq vi da mi kajete kakvo da napravq.S moqta priqtelka ve4e sme zaedno ot godina i polovina.No ot nqkolko godini me mu4at nqkolko ne6ta.Promenih se i kak da kaja....stanal sum gaden (na vun6en vid).Vseki me otbqgva ve4e.Poznavah adski mnogo hora vsi4ki v kv.Izgrev me uvajavahataka da se kaje.No promqnata koeto nastupi prosto me ubivva s vseki den.Ve4e nikoi ne me uvajava i...kato sum sus priqtelkata si mislq 4e samo q zlepostavqm pred vsi4ki hora i nai-ve4e rped neinite priqtelki i poznati i t.n a az ne iskam tova.Obi4am q adski mnogo kakto i tq men i v nikakuv slu4ai ne iskam da q zagubq no prosto tova mi teji adski mnogo.Nikoi ve4e ne me haresva
. Mislq 4e i v nqkoi po-intimni momenti na neq ... ne i haresva.Moje bi mi e maluk za neq i ne i dostiga....ili prosto ne q vazbujdam poradi nqkakva druga pri4ina
.Kakvo da pravq ako e taka? Izmu4vat me tezi ne6ta az iskam tq da e Happy otvsqkude.Pls bez tupi 6egi kato mi pi6ete tuka.Razberete me naistina .Moje bi naistina sum stanal adskiq kompleksar no vse pak tova e istina iskam ne iskam.......
.Nujen mi e suvet nai-ve4e ot momi4eta.Pls postavete se na neinoto mqsto i me posuvetvaite iskrenno kakvo da pravq.