Ei sladur, uspokoi se
Vij sega, spored men CELIQ PROBLEM pri teb - e vnu6enieto . Povqrvai mi - ti si vnu6ava6, 4e na neq ti ne i dostiga6...E dobre kak taka ne i dostiga6 KATO STE OT TOLKOVA VREME ZAEDNO ?!?! Vsu6nost ti nqma6 nujnoto samo4uvstvie, ne si samouveren i ti sam ne se haresva6 - tova e u4evidno! No, kogato ti ne se haresva6 i si se kompleksiral, "tova go predava6 podsuznatelno na drugite okolo teb" (govorq za horata, koito te unijavat) i te zapo4vat da ne te haresvat, da te ebavat i eto, 4e uspqvat da te unijat i ti ne se 4uvstva6 dobre. Nqma6 samo4uvstvie - a tova e mnogo lo6o - za6toto dobiva6 vse pove4e i pove4e kompleksi, a tezi kompleksi VSI4KI GI USE6TAT - i zatova ne te haresvat i ne te uvajavat. Ne znam kak da ti go obesnq ama az sum sigorna kfo govorq, trqbva da po4ne6 da se haresva6 - i taka i drugite i priqtelkata ti 6te te haresvat i ti 6te se 4uvstva6 mnooogo po-dobre!
Kato ti e maluk - i pravi frenska lubov, no ne ostavqi "tozi problem" taka da te kompleksira Az sum sigorna, 4e priqtelkata ti i taka te haresva, ti si vnu6ava6, 4e ne te haresva!!! 6tom q obi4a6 - izpolzvai vseki moment za da i go pokaje6!
Gore glavata i ne ostavqi drugite taka da te unizqvat