- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Обеща да не ми се празни в устата,но го направи !
ami ne be bratle tq iska po -star na 58-68 zashtoto nqma da si otvarq nito krakata nito ustata ,e za ustata ne sme tolkova sigorni de ama ...pone shte i snasq kinti ama nali znaesh 4e ako barna takava da mi rovi v seifa shte i otkasna klitora s noktoreza4kaПървоначално написано от dataworm
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
tenksssss 10zxzПървоначално написано от quietly
![]()
/ме се самоубива.
kato ti 4eta mnenieto znaesh li kakvo se zamislqm ...4e tova e nqkoie tapo lamer4e koeto si pravi ebavki ....seshtash li seПървоначално написано от sladurankata001
![]()
Надявам се почти всички теми в този форум да са ебавки, защото ако не са, това значи, че новото поколение е адски глупаво, материално и курвенско.
може и така да е щото на нея ако и беше толкова неприятно нямаше да ни пита да го къса ли а направо щеше да го направиПървоначално написано от Foxi_v6
сигурно авторката /автора на въпроса (не се знае момче ли е момиче ли е ) се бъзика ама кой ги знае
To hubavo , taka si e .. Malko e gadno , za6toto tq go e predupredila da ne go pravi ama to naistina v takiva momenti ne se misli :]Първоначално написано от Foxi_v6
Може просто да му е станало прекалено хубаво и да е загубил контрол...Но няма какво ние тука да гадаеме каво точно му е било в главата ,лъгал ли те е или не и т.н....Най-добре си поговорете с него и му кажи,че и си се почувствала излъгана и всичко останало.
Връзка се постига с компромиси и разговори..мисля,че ако държиш на човека просто трябва да се изясните,а друг е въпроса ако просто си търсиш повод да скъсате...Иначе ти най-добре си знаш,дали той държи на теб като на човек,дали те уважава и цени като жена.
Tя не иска да я уважават.
Zashoto?...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Написа, че е скъсала с него и е разказала на всички как му е малък и е дърво в леглото. И е решила да ходи само с над 25 годишни.
Който не проявява уважение, няма право да изискава такова.
O0ole male..... tc tc tcПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ne prosto edno malko gadno kurve seshtate li se...i e so4na platna mazga i iska nqkoi da q do ebe gepite li mi smisala...i samo si isbiva kompleksite tuk v foruma ..sigorno e po grozna ot baba mi...nali znaesh koito se pishes s nikove ot sorta na sladur4eto ili sladkishkata e ot vida na sladkite buxti4ki koito prodavat v dunkin donalds eto takiva sa koito se pishat s takiva podobni nikove...ta taq malka gadna mazga se znae kakvo e ...shteshe da i otiva ako se beshe napisala sexy tolumbi4ka ili sexy sladki64e taman da pokaje kakva e
![]()
Да ама днес на НГ се забих с един пичага с Аудии то е някакво скъпо да ви кажа.
Пукнете си от яд
Със здраве да те чука на задната седалка.
ox evala za mnenieto ...Първоначално написано от `Death`Whore`
a ti malka pa4ita ...xodi mu liji gaza zashtoto ina4e moje i da ne te pribere do vas...she si xodish pesha s GT to ako ne znash kakvo e Gradski Transport....
nali znaesh 4e takiva kato teb kato stanat na 18 i mutrqcite bez da gi pitat gi pribirat i gi biqt za da prostituirat ..spoko te sa shtete nau4at poznavam mnogo takiva kaki4ki bqxa dobri momi4eta ama ve4e sa dobri profisionalistki....pomisli si ...a pa ako si nekoi gey koito si pravi pishiki ...da gniesh v ada i da ti isaxnat tashacite kopele ....umriiii
![]()
Той си има и хубав апартамент и там ще го правимПървоначално написано от `Death`Whore`
Това нас интересува ли ни?
a gorkata ti po4na da si fantazirash a....shto ne ti kupi edin ama znaesh li kvo shte 4e naebee edno mazno xubavo i she mu pisnesh posle shte te zameni s druga ..xa xa xa ..Първоначално написано от Сладкишката
![]()
Явно завиждате
Първоначално написано от `Death`Whore`
Мдам...Присъединявам се...А също и да ти се празни мазно мазно в устичката и да не му пука,че пискаш![]()
И ти все пак не каза на колко години си Сладкишке
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
На 15?!
Може да завиждаме, но поне сами си решаваме проблемите, а не във форуми.
na 15 si i super...emi da a kolko po 15 tejish ne mi kazvai samo pod 5 x 15 shte izlajesh sladkishishte kato tebe..lele....
![]()
Ми го казва някаква с 1000 мнения тукПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()