11.Ако беше сълза в моите очи никога нямаше да плача ,за да не те изгубя.Ако можеше със сълзи да те върна щях да плача цял живот за да те имам!
12.Някой ден ще ме попиташ кой обичам повече-теб или живота и аз ще ти кажа живота,а ти ще ме напуснеш без да разбереш че за мен ти си бил живота!!!
13.Мразя очите си,които те гледаха.Мразя устните си,които те целуваха.Мразя ръцете си,които те докосваха.Мразя себе си,защото те обичах!!!
14.Тази вечер изпратих един ангел да те пази,но той се върна.Аз го попитах защо,а той ми каза че един ангел не може да пази друг!
15.Поисках от Господ вода-той ми даде река.
Пойсках от Господ гадже-той ми даде теб.
Попитах го защо точно теб,а той ми отговори:"Помислих,че искаш ангел!"
16.Казват че след смъртта се случват най-хубавите неща.Трябва ли да умра за да те видя отново?
17.Ако напиша името ти на небето,вятърът би го отвял.Ако го напиша в морето,вълните биха го измили.Но твоето име е гравирано в сърцето ми,там никой не може да го заличи!
18.Отворих портмонето си-празно.Пребърках джоба си-5 стотинки.Претърсих сърцето си и открих теб.В този миг осъзнах колко съм богата!
19.Пулс-200,кръвно 190 на 190,душевно състояние-пълна скръб,концентрация-0,диагноза-нямам шанс без теб!
20.Осъден си за кражбата на едно сърце.Присъдата е 1000целувки и 2000 прегръдки на ден.Ако имаш някакви възражения ми се обади!

ОХ,заболя ме ръката!Има още достааа,но тези са едни от най-хубавите!