300. Ako obichash bogatite – ne me obichai, zashtoto ima I po-bogati ot men. Ako obichash krasivite – ne me obichai, zashtoto ima I po-krasivi ot men.No ako obichash tezo, koito te obichat, to togava me obichai, zashtoto nikoi ne shte te obicha poveche ot men.
301. Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!
302. Kolkoto poveche si mislq za teb, tolkova poveche te iskam. Kolkoto poveche te iskam, tolkova poveche me boli.
303. Ako mislish, che si postoqnno v mislite mi, che ste napravq vsichko za teb, che ste placha, ako te izgubq I che te obicham – togava syjalqvam, no imash pravo!
304. Ne vqrvam, che vremeto lekuva.Ne vqrvam, che ste se zavyrnesh ti. Samo znam, che teb te nqma I men strashno me boli.
305. Ima udari, koito ponasqme. Ima bolka, koqto tyrpim. Ima spomeni, koito otnasqme v noshtite kogato ne spim, zashtoto ima obich, koqto namirame, no ne mojem da spodelim.
306. Bydi zvezda za vsichki, no slynce samo za men. S dushata si obichai vsichki, no sys syrceto samo men.
307. Puls - 200,kruvno-190 na 190,dushewno sustoqnie-pulna skrub,koncentraciq-nikakva,kopnej-neizmerim...rezultat - nqmam shansove BEZ TEB!!
308. Vsqka prolet ima cvqt. Vsqka zima ima snqg. Vsqko syrce ima mechti, a v moeto syrce si samo ti.
309. Posikah ot Bog cvete, a toi mi dade gradina. Poiskah mu dyrvo, a toi mi dade gora. Poiskah mu kapka, a toi mi dade okean.Poiskah mu priqtel I toi mi dade TEB.
310. Otnema 1 minuta, za da se zapoznaesh s nqkogo, 1 den za da go opoznaesh, 1 sedmica za da go zaobichash I cql jivot za da go zabravish.
311. Ako ti izpratq sms,ste si igraq s mislite ti. Ako ti se obadq ste si igraq s uma ti.A Ako te vidq ste siigraq s tqloto ti.
312. Pomislih az da te zabravq,no uvi,sarceto me boli!Ti be6e moq parva obich i posledna shte si ti!!!
313. Nauchih se bez da gledam da te vijdam!Nauchih se bez da chuvam da te slusham,nauchih se sas salzi da se smeq i da te tarsq dokato te namerq...BEZ TEB NE MOGA DA JIVEIA!!!
314. Kogato te vidqh za purvi put me be6e strah da te pogledna,kogato se zapoznahme me be6e srah da te zagovorq,a sega kogato te imam me e strah da ne te zagubq!
315. Tyrsq te vseki den, no ne moga da te otkriq. Nqdqvam se ti da si tazi koqto tursq!
316. Bez teb ne moga razberi! Bez teb syrceto me boli! Bez teb e tajna moita mladost! Bez teb za men nqma radost!!!!!
317. Ti si nai sladkiqt mi syn!Ochite ti me opianiavat,pleta paiajina v mislite si za teb,obicham te nejno i te celuvam sqrdechno!
318. Klucha kym syrceto moje da byde samo 1 mila duma ili nejna celuvka...Pozvoli mi da ti q dam!
319. Hubav/a si diavol da te vzeme i neka tozi diavol bada az.Dori pred boga ste zastana, ako toi zastane m/u nas!!!
320. Obicham te I revnuvam ot vjatyra koito se rovi v kosite ti!Obicham te I dajda me vbesjava deto celuva ochite ti! Obicham te I slanceto me iznervja deto te gali s lachite si! Obicham te I iskam da byda i slance i vjatyr i dyjd!
321. Edva li ima dumi sposobni da opishat lubovta mi kam tebe.Ti si nai-strahotniq chovek za men. I LOVE YOU!!!!!!