i az shte napisha malkY spomencheta,nadqvam se da vi haresat :P Истината боли,но това не означава че лъжата лекува !
1.Търсих те без да знам че ще те намеря!
Срещнах те без да знам че ще се влюбя!
Намерих те без да знам какво чувствам!
Влюбих се без да знам че така ще боли!
Промених се без да знам че ще е заради теб!
Обикнах те без да знам че съм могла да обичам така!
2.Едно момиче попитало едно момче дали тя е красива?Той казал-нЕ!Тя го попита дали гой иска да е с нея до края на живота си?Той каза-не!После го попита дали той ще се разплаче ако тя си тръгне?Той каза-не!Тя чу достатъчно и си тръгна!Тогава той я хвана за ръката и и каза че тя не е красива-тя е прекрасна!Той не иска да остане с ния до края на живота си-а завинаги!Той няма да се разплаче ако тя си тръгне-а ще умре!
3.Нямам нужда от много приятели.Стигат ми двама-трима!Ала такива че когато гръм удари и свят помръкне да знаеш че някой рови в гроба за да те измъкне!
4.Едни ме мразят-втори ме ненавиждат-трети не ме търпят!Ае всички комплексари,злобари-знаят къде да си го наврът!!!
5.Щом веднъж се пробуди женската ми злоба съм готова да пратя всяка тъпа кучка която те харесва в гроба!
6.На всяка друга си те подарявам!Всяка следваща след мене съжалявам!На коя сърцето подаряваш?На коя света в ръцете даваш?На всяка позволявам-нека да те има!Какъв жесток човек си тя ще разбере,когато разбиеш и нейното сърце!
7.Тази вечер пак си много секси,пак обърка моите рефлекси!Вече стигам точка на кипене,страшно парят дрехите по мене!Щом това със поглед го постигаш .. по нататък до къде ли стигаш??