- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kajete nqkvo qko zabavlenie za zimata
Pls daite mi predlojenie za qk kupon prez zimnata vakanciq=Blagodarq predvaritelno
С моите приятели от село винаги се уговарямае всички да отидем и когато се съберем е супер весело, защото на село няма много хора през зимата и никой не ни вижда простотиите...Правим си пързалки в планината и яко найлони...!!!Залагаме пари и се състезаваме, веднъж спечелих 10 лв.ама си смлях задника
Когато има много сняг си правим тунели и стени и се целим със снежни топки и се събираме някъде, в нечия къща и си правим купони...Надявам се че съм помогнала
![]()
Готино.Много даже.За жалост обаче по-вечето хора не знаят какво е даже думата "село" и като я чуят и виднага си мислят "А ма там няма дискотеки,фризйори,Витошка ,Пиротска..........".Първоначално написано от Hybrid_Theory_F
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
зимна пързалкаааааа кънкии
иии след некфо парти у някого суртешна лигавщина в снега най-яко...
хм а най-добре на хижа примерно за 1 нощувка е супер
vurgalqne i bori4kane sus momi4e v toplo leglo e mnogo dobro zanimenie ako mene pita6![]()
![]()
![]()
![]()
mi nai-iakoto zabavlenie e da karash ski,bord,sheina tam kfoto karash...hijata e mnoooooogo goliama oferta za zimata/i vuobshte vinagi/......
ехе забавления искаи
както каза marusha зимата е адски гот на хижа.
Да се съберете някаде на купонче.
Да карате ски.
Да се забавлявате в снега. Миналата година моя клас си направихме много яко снежно парти вечерта в парка супер е забавно.
Пак и сега покраи празниците има какво да се прави определено!!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз съм фен на хижаро-ракиеното изкуство![]()
атракционите на Витошаленд също не са за изпускане - "се надолу с найлона под гъзеца" "среднощен дрифт с жигула на летни гуми и 3 големи" и сутрешното упражнение за изтрезняване на мозъка - "айде да се преброим и да видим кой сме забравили в гората снощи"
![]()
![]()
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
борд,ски....и секви такива....бе яко купон с яки хора и тва е....![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Избираш си жертва напъхваш го в кофа за боклук и в София има един квартал Лозенец(за тез дет не са от Сф)пъхаш го витре и по една улица с мно посал наклон го пускаш повече от прекрасно
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
mi na men mi e zabavno da karam board napushena i da se filmiram po gori4kite s priqteli.jestoko e!! :P
ХАйде на пързалката ......опс забравих че няма сняг![]()
![]()
Бели мечки.
![]()
Правене на снежни човеци.
![]()
Правене на ГОЛЕМИ снежни топки.
![]()
Търтене на дупето с плик по някой склон в парка.
![]()
Екстрийм с някоя шейна.
![]()