- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Странен проблем със съня
От няколко дни вече не мога да спя спокойно. Като се събудя не се чувствам никак отпочинала а точно обратното - все едно са ме ритали и блъскали цяла нощ. Всичко ме болои, като се почне от гърба и се стигне до краката. Някой случайно да е имал същия проблем???![]()
Мисля че си истинала.Аз като настина и се чувствам смазана,особено след сън!
Може би ,защото си лягш прекалено късно или ставаш прекалено късно и организма не може да го приеме
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Споко аз постоянно съм такаСвиква се. Малко кафе, малко масаж и съм бижу
![]()
Може би имаш здравословен проблем с гърба. Помоли някой да те разтрие или си купи масажираща възглавничка!![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Според мен това е от начина,по който спиш.
Смени си възглавница,ако може пробвай друго легло,завий се по-добре и виж дали ще се подобри![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Може би си напрегната...земи си топъл душ преди сън и се напръскай със спрей от лавандула(аз използвам този на ейвън) адски успокоява и спиш акто бебе...аз не можех да миган изобщо и тва в продължение на един месец но имах много проблеми...също причина може да е и ако ти е много топло в стаята трябва да е около 20 градуса за да спиш спокойно..опитай дано помогне![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
ами да ти кажа и аз много често се чувствам така...и после цял ден съм съсипана, но не се притеснявай...