- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iz dnevnika na edin lud
В защита на Инка да кажа, че Murderdoll в тоя форум вече явно си е ник, който сам си плаче за бан, затове се е регистрирала ВЧЕРА. Тъй че недейте се кара за простотии.Първоначално написано от Eleonora
А колкото за дневника - еми сори, ама това нещо огромното и да искам, не мога да го прочета цялото. Ели, може и добро да ме, ама мила, мисли, че тука е форум, а не библиотека.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ъъъ...чаки малко ся...Първоначално написано от Eleonora
тфа май беше форум някъф?
демек моа си изкажа мнението
по коят си искам тема..нали?
или нещо пак съм се объркала
и съм влязла в някф сайт на
военната авиация![]()
ami ne znam ,moje i da si obarkala pakПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
apfff nemoga da razbera hora koit nqat kfoПървоначално написано от Eleonora
da kajat, za kfo se iskat tqhnata duma da bude posledna? (Eleonora za tebe staa vupros, 4e neznam dali imash tolko mozuk da go razberesh)
Ami za6toto taka mi haresva...Първоначално написано от pain
![]()
о не.само така си мислиш щот си тъпа![]()
po skoro 6toto tolko plitkoumno su6testvo kato tebe drugo nemoje da izmisli osven da mi kaje "ami za6toto taka mi haresva" . тъпа кифла.Първоначално написано от Eleonora
Aide 6te zamal4a...![]()
![]()
![]()
най-правилното нещо коетоПървоначално написано от Eleonora
можеш да направиш...
ако може замълчи форевър
(завинаги означава тая думичка)
ne se i sumnqvamПървоначално написано от Eleonora
Констатираме високо състояние на тъпотин в кръвта ви, госпожице Елеонора!
Special Agent Victoria Backer
ФБР
П.П. Не се сдържах![]()
![]()
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Този дето го е писал е дълбоко затормозен. А вие всичките сте някви кретени. Това може да го разбере само някой толкова ненормален. Може да го схванете само ако ви се е случвало да ходиш, а да не се движиш, да дишаш, а да се задушаваш, да ходиш по кърваво черната улица към ада и да те замерят с тетрадки, от небето да се спускат проскубани ангели и да сеят по пътя на хората кръв и нещастие, а нейде там в едни поля вървулица от хора на предва от никъде към нищото и всеки от тях носи на гърба си по едно страшно чудовище, то го драска и хапе а той сякаш не го забелязва, аз го питам на къде отивате а тои ми отговаря на там, като сочи хоризонта, и от нищото се появява ангел и ми пуска едно такова чудовище и аз тръгвам с хората, и когато попитах душата се къде да отида след дълго мълчание тя ми отговори където и да е, но по-далече от тоя свят
накрая не се събудих захапал чаршафите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Долу авторитетите!
ae vsi4ki ste mnoo zle
vseki moje da opikae poda, badi geroi i oseri tavana.iiiiiiiii B.S.M.
xaxxaxaxaaxaxa
preslavo ne e lo6oПървоначално написано от Eleonora
haresvami good job
2 т. системно
Ааааа това кърти мивки,кефи ме.