.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Леле,това едва не ме разплака.Много ми хареса.копираи и другите.От каде го намери това.Много е хубаво,наистина.

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    хъх кой го каза-най голямата свиня
    Ia mal4i tam,registrirala si se v4era,i otvaria6 ebati goliamata usta
    В защита на Инка да кажа, че Murderdoll в тоя форум вече явно си е ник, който сам си плаче за бан, затове се е регистрирала ВЧЕРА. Тъй че недейте се кара за простотии.
    А колкото за дневника - еми сори, ама това нещо огромното и да искам, не мога да го прочета цялото. Ели, може и добро да ме, ама мила, мисли, че тука е форум, а не библиотека.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    E ne sum go pisala az,no vse pak blagodaria!
    Mardrol na tebe kat6o ne ti prai kef tva,koi te kara da go 4ete6,a puk da komentira6 i nikoi ne ti iskamnenieto!
    ъъъ...чаки малко ся...
    тфа май беше форум някъф?
    демек моа си изкажа мнението
    по коят си искам тема..нали?
    или нещо пак съм се объркала
    и съм влязла в някф сайт на
    военната авиация

Супер фен
    Mardrol na tebe kat6o ne ti prai kef tva,koi te kara da go 4ete6,a puk da komentira6 i nikoi ne ti iskamnenieto!
    ъъъ...чаки малко ся...
    военната авиация
    ami ne znam ,moje i da si obarkala pak
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ъъъ...чаки малко ся...
    военната авиация
    apfff nemoga da razbera hora koit nqat kfo
    da kajat, za kfo se iskat tqhnata duma da bude posledna? (Eleonora za tebe staa vupros, 4e neznam dali imash tolko mozuk da go razberesh)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pain
    ъъъ...чаки малко ся...
    военната авиация
    da kajat, za kfo se iskat tqhnata duma da bude posledna? (Eleonora za tebe staa vupros, 4e neznam dali imash tolko mozuk da go razberesh)
    Ami za6toto taka mi haresva...

Guest
    о не.само така си мислиш щот си тъпа

Цитирай Първоначално написано от pain
    ъъъ...чаки малко ся...
    военната авиация
    Ami za6toto taka mi haresva...
    po skoro 6toto tolko plitkoumno su6testvo kato tebe drugo nemoje da izmisli osven da mi kaje "ami za6toto taka mi haresva" . тъпа кифла.

Супер фен
    Aide 6te zamal4a...

Guest
    Aide 6te zamal4a...
    най-правилното нещо което
    можеш да направиш...
    ако може замълчи форевър
    (завинаги означава тая думичка)

Aide 6te zamal4a...
    ne se i sumnqvam

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Констатираме високо състояние на тъпотин в кръвта ви, госпожице Елеонора!

Special Agent Victoria Backer

ФБР

П.П. Не се сдържах

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Град
    Планетата Земя
    Този дето го е писал е дълбоко затормозен. А вие всичките сте някви кретени. Това може да го разбере само някой толкова ненормален. Може да го схванете само ако ви се е случвало да ходиш, а да не се движиш, да дишаш, а да се задушаваш, да ходиш по кърваво черната улица към ада и да те замерят с тетрадки, от небето да се спускат проскубани ангели и да сеят по пътя на хората кръв и нещастие, а нейде там в едни поля вървулица от хора на предва от никъде към нищото и всеки от тях носи на гърба си по едно страшно чудовище, то го драска и хапе а той сякаш не го забелязва, аз го питам на къде отивате а тои ми отговаря на там, като сочи хоризонта, и от нищото се появява ангел и ми пуска едно такова чудовище и аз тръгвам с хората, и когато попитах душата се къде да отида след дълго мълчание тя ми отговори където и да е, но по-далече от тоя свят
    накрая не се събудих захапал чаршафите
    Долу авторитетите!

ae vsi4ki ste mnoo zle
    vseki moje da opikae poda, badi geroi i oseri tavana. iiiiiiiii B.S.M.
    xaxxaxaxaaxaxa

Re: Iz dnevnika na edin lud

отварям съзнанието си чукам по прозореца виждам небето чакам светлината търся себе си викам без глас пиша по килима търся думите намирам болката понасям голата стена чукам по синята мъгла вали и пак е топло и сухо и тъжно без думи без мисли без чувам дъха си но не и шепота си сграбчвам тъмнината и я захвърлям в нищото отново съм out of себе си отново съм без себе си търся се не се намирам крещя в болката прорязваща нищото ходя бавно нося остатъка от себе си тежи ми нищото хванах обувката си връзката но нямаше път нямаше небето синьото на небето всичко беше но вече не е а дали докоснах нещо не помръдна беше все още топло леко е и малко тежи тежи ми нищото и пак вървя и търся търся себе си но намирам намирам тебешир рисувам тревата оранжева небето топлосиньо вятърът ухае мирис и пак сълзи а долу езерото сухо и мъртво къщата тъжни стени вратата липсва коминът тежи дървото спи в съзнанието проблясък за един миг май беше мисъл или пак почука съседът оня дето все се киска без глас без зъби тича насам-натам търси себе си не това беше моя реплика търси котката дето вчера я сгази камион нещото разкъса тишината удари я повали я с един замах чу се само сподавена ти-ши-на и дрезгав кикот май беше нещото дето удави тишината чувам себе си или нещото което иска да влезе в мен иска да бъде себе си но не го намирам чакам го сама в тъмното където жълтото тихо бледнее търся го не виждам вече нищо не виждам само косата си трябва да вървя да тичам хем ми беше хубаво навън на тъмното студено е и пак вали викам без да чувам нищо не нося и пак е тежко и тъмно и нощ е но няма звезди и стаята е тиха и гола като себе си пардон като мойто себе пиша с огън по тялото си търся го нося този шепот пронизва главата ми без коса тя остана да виси на дървото старецът пак се хили с беззъбата си уста търси котката онази дето вчера но това вече го казах казах къде са думите къде е небето косата ми очите ми нищото вървя по облаците живи са като децата търся себе си и пак се сблъсквам с нищото то ме следва търси ме но аз не съм тук и тук не е тук потъвам и пак вървя а трябваше да тичам тъмно е и май е ден и вече не вали прозорците са мокри стените прогизнали а мойто себе е изгубено търся го викам навън е тихо и листът е все още бял времето и то е бяло и сиво и бледочерно и мастилото и листа и пръстите студено е а краят все не идва часът и той тик-так тик-так времето и то заприщва дъха си изкача в тъмното няма жертви няма няма има само време изтичащо лампата ключът телефонът без кабел звъни пак е тихо нещото го няма тича по стълбите клепачите тежат очите ги няма тихо е тежко е трябва да пиша пръстите отекоха листът не свършва трябва да тичам да бягам боса съм малките камъчета галят ходилата топло е небето е синьо децата хвърчат смеят се аз отсъствам отново търся себе си или нищото не помня стените са голи зъзнат в мрака навън вали или беше спряло пак е тихо котката спи не оная на съседа дето вчера я сгази камион а другата уличната спи котката навън е тихо тихо е и в мен звездите галят косите ми търсят ме но мен ме няма ходя боса песъчинките си играят с пръстите лампата свети продължавам да пиша да търся да викам да не виждам да не намирам да вървя да тичам не ми се спи клепачите тежат буквите изчезват пръстите замират търсят но не виждат не намират тичам и се смея търся себе си викам искам да догоня времето да умия очите си да виждам да чувам та-та-та та-та-та звънят камбаните късно е навън вали и нещото вече спи всички спят очите не виждат клепачите тежат небето е синьо а аз не съм аз не съм тук и тук не е тук тихо е тъмно е всички спят заспивай и ти нещото е там навсякъде и те чака иска да те открие да бъде себе си затваряй очи и почвай да сънуваш та-та-та та-та-та приспивната песен вали и нежно гали клепачите та-та-та та-т-а т-а т-а та т а т а вече всичко спи тихо е навън пак вали та-та та т-а т-а т-а та т а....... ..... .... ...
    preslavo ne e lo6o
    haresvami good job
    2 т. системно

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ааааа това кърти мивки,кефи ме.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми