- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Окосмяване!
По ръцете,краката и изобщо тялото почти нямам косми(даже някой си мисля, че се бръсна)а по задника имам и постоянно се разпространяват на по голяма територия.Кажете това нормално ли и как да се справя с тях.
Ами не можеш ще си космат цял животПървоначално написано от Гостенин
![]()
![]()
In dreams there are no rules...
Мерси за успокоението.Поне с какъв продукт да го отсранявям
Mi kopele 4uval li si za samobrusna4ka!!!
1. Не можеш да имаш косми само по задните части.
2. КОСМИТЕ НЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ!
аз имах на гъза ама си ги бръсна. стъпваш с единия крак нанещо 50-тина см високо(аз примерно на тоалетна чиния) и да кажем си решил деесния крак да бръснеш-с дясната ръка хващаш и се почваш. гледай да не натискаш че не се усеща акосе порежеш и става гадно като видиш после червено петно кръв на белите гащи. аре както живко казва "респект"
с запалка не става ли?шегувам се
![]()
ми .. ходи на кола маска и ще си екстра
а ти момче или момиче си?
хахахаха!хора вие тотално ме закопахте!пробвай със самобръсначка!
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ххахаххахаа.... Вие луди ли сте бе?![]()
![]()
Всеки човек има косми из цялото си тяло
Просто някои са русички и доста миниатюрни... А ти... След като си толкова космат, може би е по-добре да отидеш на коло маска, защото иначе ще стане още по-зле... Ама многу боли
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Показваш им косматият си гъс и готово
По-хубу нещо от космите няма !! Няма да ги махаш !!!Който има косми епо-тарикат сега всички нямат и са еднакви а който има е луд пич !!! Аз ходя като горила брадат с дълга коса косми по гърдите,ръцете лицето,рамената даже по венците имам косми![]()
Толко време се кефех че нямам почти никакви косми по себе си та даже и под мишниците,а сега по гъза.Лоша работа.А за бръсначка като се мина няколко пъти и ще стана като горила.Дайте някъв по ефективен метод.Има ли някви лазеролечения за такива работи.
ahahahha ovajavam ta ve psihopatПървоначално написано от ragi
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
glei da ne prydni6 sam0! 4e 6 stane eksp0ziqПървоначално написано от дрЕБОсъчко