- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родители-проблеми
здравейте.искам да ми дадете съвет за моя проблем с родителите ми.значи на почти 15 съм и проблема ми е,че вечерния ми час изобщо не е нормален.питах ги преди около 2 седмици до колко ме пускат да излизам през седмицата и в събота и неделя, и те ми казаха,че ме пускат до залез слънце.това точно сега през зимата е адски смешно,защото съм до 3 на училище,а слънцето залязва към 4-5 някъде и абсолютно никакъв шанс нямам за излизане.само докато се прибера ще стане 4,после докато излязаа... .така. освен това не ме пускат да преспивам у приятелки,пък кво остава при приятели или гадже.абсолютно никакво доверие ми нямат и не мога да разбера защо.през последните дни постоянно сме го говорили и само ми казват,че така били преценили и още ми било рано да излизам до късно
.направо ме убиват тия хора,защото май си мислят,че нещо ще правя,което няма да им се понрави или и аз не знам вече.пък и нямат оправдание да не ме пускат,защото аз нито пуша,нито пия,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки и заведения,нито ходя с педофили насам-натам,имам добри резултати в училище,не съм ги лъгала,винаги знаят къде съм,когато излизам някъде и още мн неща,които биха ви довели до мисълта,че не съм някоя тъпа овца,която лъже родителите си.напротив никога не съм ги лъгала къде съм и с кой съм.просто не мога да разбера защо не ме пускат навън до по-късно.аз дори на 8 часа съм доволна.
моля ви кажете ми какво да правя,защото вече никакви разговори не помагат .те си знаят своето си и това е...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
нямат ти доверие ..но това вече пък да те пускат до залез слънце е смешно![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
писна ми вече,защото мен,която изглеждам като божа кравичка пред 12 годишните заблудени момичета,които ходят по цели нощи навън и то с 30 годишни "батковци" не ме пускат.вече не знам какво да направя повече,за да разберат,че не съм толкова малка,че да ме пускат до залез слънце.та те дори от детската градина децата излизат до по-късно...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
права си ...снощи на диско ..някфи 12-13 годишни момиченца ... (аз съм на 18..е да де и аз излизах до когато си искам ..но никога на 12 не съм ходила на дискотека )...и тей де някфи 12-13 годишни мутирали животни там ..даже лична карта не им искат
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Имам чувството ,че родителското тяло обича да му правят на пук.
За излизането наприемер като тропна с крак и кажа не следва "ми прави квото решиш тогава,ама после не се оплаквай"
А ако случайно реша да се съглася някой път следва двучасово мрънкане и сякаш почват да се опитват повече да затягат.
Абе горе долу е нормално. Като бях колкото теб и аз се прибирах, когато сте стъмваше. С времето започнаха да ме пускат до по-късно - вечерния час постепенно се увеличаваше. Не ми е било особено проблем, че не излизам до късно, защото и приятелките ми не ги пускаха много много.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
sexa_na_kompleksa аз не искам да ме пускат до 10-12 часа,ами просто да мога да стоя до към 8 някъде,защото така като съм до 3 на училище и със седмици не мога да се видя с приятелите ми.събота и неделя не ми е проблем,че не излизам до по-късно,но през седмицата е просто смешно.така само си кисна в нас и не мога да изляза,защото вече е тъмно.ясно ми е,че се притесняват за мен,но аз няма да направя нищо лошо.просто искам да се виждам с хората.пък и винаги има момчета около мен,когато излизам и съм сигурна,че нищо няма да стане.това съм им го казвала поне едно двайсетина пъти,но пак няма ефект.явно ще съм си така,докато не стана пълнолетна и не започна да живея самостоятелно.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
И аз мн рядко успявам да се разбера с наще за вечерния час, но 4-5 часа е прекалено, това е от липсата на доверие. Не мисли че когато станеш на 18 нещата ще са идеални, ще ти кажат "Щом живееш при нас и разчиташ на нас да те издържаме, ще се съобразяваш с нашите правила", поне в повечето случаи е така![]()
тцтц ваще не са си пили хапчетата или не са си свирили часовниците
обяснявала ли си иам че не дай си Боже могат да те отвлекат/убият/ударят и по светло??И кво .. да те заключат у вас..ако ти е писано да ти стане нещо никой не може да го помени..![]()
in defense of our dreams...
+1..Първоначално написано от ValzZi
Аз съм на 14 години, но ако знаят къде и с кой съм ми казват да седя до 10-11 часът вечерта.Като стане към 11 ми звъннят да видят дали всичко е наред
Направи им на пук и някой ден стой до 5 часа навън а не до 4