.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: boi za MOM4E

Mhm vijdal sum boi mejdu momi4eta otnachalo mi beshe smeshny ama posle mi stana kofti ...ne e mn qka gledkata ama te si precenqvat dali si zaslujava ne sum f ne znam ;P
    Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    mi da to i az si misla 4e e mnogo tupo momi4eta das e biqt za mom4e ama ako nekoq trugne ne6to da m,u se natiska i toi q otbluskva ama tq ne razbira ve4e 6e se namqsq i az ili vuobshte ako stane ne6to podobno no samo v slu4ai 4e i toi ne q iska ina4e e mnogo bemisleno e pone spored man tva si e moito mnenie :P :P
    Mi mnogo qsno,4e e taka ...Az bih si pogovorila s neq da i obqsna , ama ako e nqkva deto ne razbira ot duma ..Kvo 6te q praq ..Mnogo qsno 4e moje da si otnese nqkoi boi ..kato ni6to

Голям фен
    Град
    софия
    HAhAHhyHYAhaHyYAHhahXAhxaXYAxyXayxhahhahaXYXYXyaxy Xhxah...
    много е весело....

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ne sum probvala,no i nqmam jelanie.
    Spored men e dosta tupo
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    xaxa 4ak boi ne.6e i kaja dve-tri dumi4ki i sama 6e si zamine ina4e tva e nqkyv vid ne to4no unijenie ama ne6to takova!acki diga6 samo4uvstvite na mom4eto za koeto si se bila i nakraq nqq si izbere nito edna ot dvete

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xaxa 4ak boi ne.6e i kaja dve-tri dumi4ki i sama 6e si zamine ina4e tva e nqkyv vid ne to4no unijenie ama ne6to takova!acki diga6 samo4uvstvite na mom4eto za koeto si se bila i nakraq nqq si izbere nito edna ot dvete
    tva bqh az
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    НАЙ-ШИБАНОТО НЕЩО Е ДА ИСПОЛЗВАШ НЯКОЙ ИЛИ ДА МУ ДОКАЗВАШ ЧЕ ИСКАШ ДА СИ С НЕГО ЧРЕЗ БОЙ!
    Тва е най шибаното нещо и особенно ако момчета се бият за момичетата....а момичета да се бият за момчета е тва направо е пълната простотия и е прекалено СМЕШНО И ТЪПООООО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си