- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- boi za MOM4E
Mhm vijdal sum boi mejdu momi4eta otnachalo mi beshe smeshny ama posle mi stana kofti ...ne e mn qka gledkata ama te si precenqvat dali si zaslujava ne sum f ne znam ;P![]()
Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!
Mi mnogo qsno,4e e taka ...Az bih si pogovorila s neq da i obqsna , ama ako e nqkva deto ne razbira ot duma ..Kvo 6te q praq ..Mnogo qsno 4e moje da si otnese nqkoi boi ..kato ni6toПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
HAhAHhyHYAhaHyYAHhahXAhxaXYAxyXayxhahhahaXYXYXyaxy Xhxah...
много е весело....
Ne sum probvala,no i nqmam jelanie.![]()
Spored men e dosta tupo![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
xaxa 4ak boi ne.6e i kaja dve-tri dumi4ki i sama 6e si zamineina4e tva e nqkyv vid ne to4no unijenie ama ne6to takova!acki diga6 samo4uvstvite na mom4eto za koeto si se bila i nakraq nqq si izbere nito edna ot dvete
![]()
tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
НАЙ-ШИБАНОТО НЕЩО Е ДА ИСПОЛЗВАШ НЯКОЙ ИЛИ ДА МУ ДОКАЗВАШ ЧЕ ИСКАШ ДА СИ С НЕГО ЧРЕЗ БОЙ!
Тва е най шибаното нещо и особенно ако момчета се бият за момичетата....а момичета да се бият за момчета е тва направо е пълната простотия и е прекалено СМЕШНО И ТЪПООООО!!!