- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- boi za MOM4E
mnogo mi e interesno kakvo mislite za boq mejdu momi4eta za mom4e i vuob6te zaslujavali si i ako ste ptobvali kakva e bila situaciqta razkajete
mnogo veselo![]()
In dreams there are no rules...
абе бой докът мърда е!
няма им се даваш!
била съм се разбирасе!
ама ме мързи да разказвам
Истинския ловец на глави сам избира жените си!
Мъртвите понякога могат
да бъдат много полезни.
Помагали са ми много пъти.
Първо, не говорят ..
.. второ, могат да изглеждат живи
ако ги нагласиш така..
.. и трето ..
.. няма за какво да се притесняваш
тъй като те вече са мъртви.
abe edin pat zamalko da stane ne6to ama se razmina i po-dobre!nemislq 4e boq mejdu momi4eta e nai-esteti4nata gledka![]()
![]()
![]()
Глупав.
Същото, като при обратния вариант (момчета да се бият за момичета) - тъпа изява, пълна простотия!Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
Левски шампион але але!
Отчаян опит да бъдат забелязани.
Az o6te za mom4e ne sum se bila, ama ako nqkoq macka re6i da mi otneme muja![]()
nqma na4in - 6te se zbiem s neq :P![]()
![]()
Napravo mi ze dumite ot ustata...Първоначално написано от sineoka_kukla
Ne bih se sbila s nqkva za da spe4elq mom4e , to si ima drugi na4ini..Moje do boi da se stigne , kogato toi e moi i tq iska da si go zveme na neq...
Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
The pain is temporary!
Ami xahxhahx da bila sam se no sega kato se zamislq nqma smisal ot takiva selski proqvi i otchaqni deistviq shtoto i da se biq i da ne se biq ako momcheto me haresva shi ostane pri men tai che...![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Mnogo si prava mila , to4nu taka eПървоначално написано от He3HauKa
![]()
Da taka eПървоначално написано от He3HauKa
Ama ot druga strana nqkoq da sedne da se svalq s priqtelq mi , i da mu se natiska - dali nqma da hapne druvceto
![]()
![]()
![]()
Obichai tozi, koito te obicha, a ne tozi koito te privlicha!
Много смешно ми се струва,че даже глупаво.И кво?Айде аз ще я набия,или пък тя мене,ама с единия бой едвали ще се променят чувствата на момчето към мен .Той да не е някъв ловен трофей,който се печели от победителката![]()
Това би било мн тъпо,ако някаква почне да ми се натиска или чуя,че се е отваряла на приятелката ми сам ще я смажаиначе нз,ако това дали ще ходя с някакво момиче зависи от това дали ще пребия някой бих се отказал,не защото не мога или не обичам(
)да се бия,а защото явно тя не ме обича щом иска да правя такова нещо.
абе, ще се бия за момче....пфу...![]()
![]()
e tva e moito mnenie po vaprosaПървоначално написано от _luni4ka_
стига бе хора!
кви са тея хамалски истории...как ще се бия за момче?аз си решавам проблемите по-доста по цивилизован начин...пък и той, въпросния заради който се предполага,че треа да се бия,ако е момче на място няма да допусне да се стигне до там...
ахахха леле направо ми стана смешно...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Принципно не си падам по такива прояви,но ако момичето наистина прекали ще си приказваме,ако ми налети някоя бих предприела такова действие,но само за да се отбранявам -не да нападам...но това е няква крайна постъпка
ахахаха ти смешка ли каза
супер тъпо е мисля че момичетата са много по умни от нас за да усетят че по тоя начин няма да спечели момченцето си ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mi da to i az si misla 4e e mnogo tupo momi4eta das e biqt za mom4e ama ako nekoq trugne ne6to da m,u se natiska i toi q otbluskva ama tq ne razbira ve4e 6e se namqsq i az ili vuobshte ako stane ne6to podobno no samo v slu4ai 4e i toi ne q iska ina4e e mnogo bemisleno e pone spored man tva si e moito mnenie :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()