- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- opiqnenie
spored vas do tolkova mnogo li e opiqnqvashto chuvstvoto narecheno marihuana che da stane neizbejna chast ot tvoq jivot?
Не
mi to e 4ast ot jivota mi ot dosta vreme...na4i...DA![]()
Хаха ами който я обича значи добре я познава нали така е песентаИ разбира се,че е достатъчно хубаво,че да ти е част от живота
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
hm nqkoi se vmania4avat da.. ama tfa e na psihi4eska osnova, ni6to pove4e..
Neznam!![]()
az sum tvurdo DA![]()
da OPREDELENO si e chast ot ejednevieto mi![]()
![]()
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
То на всеки му действа различно. Не всички се опияняват от тревата. Не мене не ми действа опияняващо, а втрещяващо, тоест кат съм напушена не съм high, а съм stonedИ не, не е нещо, което да стане част от живота ми.
Mарихуаната НЕ опиянява. Опиянява алкохола.
Марихуаната РАЗВЕСЕЛЯВА,
а стимулантите водят до еуфория.
,,opiqnqvashtoto chustvo narecheno marihuana''super netochno izkazvane ..no se pak jointa si e neshtu qko pusha kogato iskam pak dori i da e seki den ,no pak chak neizbejna chast ot jivota mi ne e
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Не е "неизбежна 4аст" по скоро е НЕЗАМЕНИМА 4аст от живота ми зелената трева...не биш я заменил за нищо на света, нито за хап4ета, нито за инжекции, нито за никакви други гадости дето ги бълва фармацевти4ната индустрия!!!
не мисля че тревата е достатъчно силна за да стане част от живота ми
"Целувка за лека нощ"
spored men ganjata e nevzra4en problem pred alkohola. vse pak nali se se6ta6 - ima6 edin edinstven 4eren drob i celi dva beli Razz![]()
Истина е тва, можеда го е написал(а) някой с 5 години по-малък от мен, но по то4но не можеда се каже =D>
Евалла!