- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой Какви наркотици е вземал?
Яяяя кажете кой какви наркотици е вземал...признаите си!!!Какво сте пробвали...Какво ви се иска да пробвате?Какво ви харесва най-много...
Аз принципно трева си пуша...пробвал съм амфети,екстази,кашиш(много е як в наргилие)кока също...индииско орехче...Иначе много ми се иска да опитам гъбикииии...ЛСД,мескалин...н о това са малко трудни за намиране неща...Вие??
Никакви и възнамерявам да не взимам.
Не съм взимал никакви и нямам намерение да взимам
deibi narkomana![]()
igati ti 4ovek mnogo ne6ta si probal be prekalil si napravo ... no jivota si e tvoi deas li4no samo 1 put sum probal bqlata vdovica ... mnogo lo6a ideq be6e 6toto i bqh piqn togava .... kak sum se pribiral ne e za razpravqne .... ako me be6e snimal nqkoi 6te6e cq;l dokumentalen film da napravi sled tva za vredata ot alkohola primesena s pi6ene na razni ne6ta
:P
ina4e mnogo me interesuva kakvo pravi morfina![]()
fuck...za koi put otgovariam na toia vupros...ahah
mi na4i...treva pusha super 4esto,ina4e amfeti,hapove-mnoo,belo,akinetoni,hashish,skunk,piko...i mai tfa e...iskam da probvam lsd strashno mnogo i gubki...daaa![]()
Mi az sam pu6ila treva , ama malko i ne sym se napu6vala,samo sam si dyrpala nqkolko pyti.Iskam da probvam amfetamini i ExTaZy...
Аз трева и един път нек'ви бонбонки казаха че са екс
Джоинт,Хашиш,Амфети,бонбон ,DXM,Салвинорин.... еми това е искам да пробвам доста повечко Хаюцигени DMT,МЕсkалин,MMDA,LSD(ама не от БГ) !Имал съм възможност да взема гъби, но това прави мега много демич на всякви органи и се просираш от тези боклуци !
Пробвала съм трева,даже лятото пушех доста,а сега вече почти изобщо.Иска ми се да пробвам амфети и екстази,ама няма![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
е, и сега си пуша от време на време![]()
Кфот се сетиш...от трева до хероин![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Аз съм взимал кокаин ама ме пребиха и не съм пипал повече. а щяха и да ме наебат...
az lichno sam pushila treva 2 pati no ne vaznamerqwam da probvam drugo.predpolagam che nekoi pat pak bih si drapnala no ne iskam da se zanimavam s narkotizi.naskoro edin priqtel beshe zel nesho.bqhme na kupon i toi sled kato beshe pil qvno e vzel nesho.no vaobshe ne mu beshe hubavo a placheshe.beshe neadekvaten i se oplakvashe che mn go boli kraka avidimo nemashe nisho nito otok ili rana.zasho ne mu e bilo hubavo i kakvo trea da e zel?sasho taka kak moje da pomognesh na takav chovek da se otkaje?
Opitvam se da obicham jivota,a kogato ne uspqvam se opitvam da obicham horata okolo men.A ,kogato i tove ne stava poradi edna ili druga prina,obicham sebe si
probval sam vsichko bez heroin no se kefq samo na amfetite i kokata shtoto ne te pravqt neadekvaten
e i sa dokato pisha sam super izkarten
amfetite ne sa chak tolkova loshi kolkoto gi izkarvat
prosto ne trqbva da se kyrti mnogo chesto
samo po partita
HARD TECHNO RULZZ !!!
"наркотици"?... какви по- то4но?
взимал съм стимуланти (кафе, ефедра, кока)
взимал съм психеделици(MDMA,MMDA,5MEODIPT,NNDMT,LS D25), взимал съм дори делирианти.
В монта съм се ограни4ил само до ентеогени( свещени растения- трева,псилоцибинови гъби, кактуси, салвия дивинориум и няколко вида психоактивни лиани от Юж. Америка)
козче,амфетки....друго не ми трябва.......даже и тва много рядко...а да забравих и пико...
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
трева,хашиш,амфетамини,бон он,poppers![]()
Treva,pico,amfeti,bonboni,zimala sam akineton i leksotan,lahala sam kale
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Нафта, хероин, йоинт!![]()
az li4no si pu6a samo treva i to dosta 4esti4ko i mi e mn gadno kogato ne pu6 anqkolko dena 6toto izpadam v depresiq ina4e mn iskam da opitam gabki. mn mi e interesno 6toto 1 moi pr mi e kazval 4e mn halucimira6 ot tqh i tova e adski gotino. ama znam 4e pone 8 4asa ne trqbva da se pokazva6 pred dr hora 6toto 6te se pobarka6 i sled 7-8 4asa deisvieto im otminava.![]()
![]()
![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
ami probval sam poecheto, ne mi e haresalo, ne vijdam smisal ot tqh, nqma i da opitam poveche,![]()
Absolut Vodka + RedBUll tova se e nai-kachestveniq `narkotik`
Трева и хаш,ама други не смятам да пробвам а и нямам намерение
Forgot About Me
Ами пушила съм трева може да се каже ,че лятото попрекалих ама...- само това
А искам да пробвам екстази и амфетамини