.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Град
    Пазарджик
    kajete NE na narkoticite.
    tazi pomiia 6te vi ubie
    Целта оправдава средствата

Guest
    "кажете НЕ"..хехе, кой го казва?- Давидов-магнум...
    от разрешени наркотици умират хиляди пъти пове4е хора, отколкото от забранени, и това не е защото разрешените наркотици се ползват пове4е, защото забранени наркотици използват дале4 пове4е от 1 на хиляда пуша4и и пия4и..

алкохола води до най-тежката физи4еска зависимост, но по бавно от хероина.
    Никотина води до най-силната психи4на зависимост, при това бързо.

А защо да не забраним автомобилите, аз ли4но не познавам нито един, умрял от наркотици*(при положение 4е 90%от познатите ми се друсат с нещо), но познавах едно моми4е, дето ЗАГИНА от аудито на някакъв министър, погребаха я , а шофьора не го осъдиха( и да го бяха осъдили кел файда?)
    Ако питаме нейните родители кое е по-вредно, автомобилите или дрогата, какво ли ще отговорят?

И тия дето не пушат, и те ще умрат, даже не се знае дали по късно.

* и мноо ясно, в България от хероин умират между 20 и 30 4овека годишно, от автомобилни катастрофи-1500-2000!!!!

ама всеки тръгнал да разправя 4е дрогата убивала.. звънци! Сигурен съм 4е от алкохол умират пове4е

Guest
    Искаш да кажеш че никотина води до по-силна зависимост от хероина Бил съм пушач знам какво говоря.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    igati ti 4ovek mnogo ne6ta si probal be prekalil si napravo ... no jivota si e tvoi de as li4no samo 1 put sum probal bqlata vdovica ... mnogo lo6a ideq be6e 6toto i bqh piqn togava .... kak sum se pribiral ne e za razpravqne .... ako me be6e snimal nqkoi 6te6e cq;l dokumentalen film da napravi sled tva za vredata ot alkohola primesena s pi6ene na razni ne6ta :P

ina4e mnogo me interesuva kakvo pravi morfina
    AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA mnogo ne6ta bil probval www.promena.org vlez f foruma i vij kvo zna4i DA SI PROBVAL MNOGO NE6TA

Голям фен
    Град
    SF
    zeleniq,skunk - bqlo vdove i superskunk,i sum na mnenie 4e edinstvenoto koeto ima nqkakuv smisul da se pu6i si e to4no skunk 6toto pu6i6 malko i se scepva6 MEGA bez da si nabiva6 bqloto drob4e.osven tva napu6va dvesta puti po-qko ot skapaniq prostosmurten join.
    efedrin,kodein i kombo ot saridon+medrin.

Guest
    Az ne sum probvala o6te,no ima vreme za vsi4ko.Mnogo mi se e iskalo nqkoi put da opitam,no ne znam kakvo moje da stane posle..........Tova ne e detska igra,mnogo hora sa zagubili jivota si imeno 6toto sa upotrebqvali narkotizi.Vseki re6ava sam za sebe si!

iWant2FeelYou
    Guest

-

От почти всичко съм пробвал - като се захване от тревата през бонбоните към амфетата, без хероина - не щото съм нямал възможност .. а просто защото не съм искал умишлено
    а иначе искам да кажа на гостенката преди мене която е писала следното: недей и да пробваш мила..4 човека си погребах от махалата с които бях израстнал...не е хава повярвай ми

Guest
    Аз съм пушил мухоморка

ami kato stava duma za narkotici zapo4vam s TUTUN i ALKOHOL(6toto kolko i da ne vi se vqrva te sa narkotici i to dosta silni).... pu6a koz4e(predi 10min svih porednoto si slim4e i otiam da drupna sega) , amfetki treskam(kogato ima, no ne sum na zor za tqh) , koka(ah,tazi bqla kralica .. nai-hubavata droga e ama dosta skupa) , kale sum luhal(znam 4e e gadno ,luhal sum sa 2 puti predi 2god i ottoga NE) , pico sum smurkal (1-naj) , EX sum hapval 10-na puti (daje utre si 4akam noviq "sin diamand"-koito ima namerenie da si zima,tozi e mnoo dobar,makar 4e ne e 4ist MDMA) ... heroin, LSD ,gubi i tn i tn ne sum probval i nqmam namerenie ..

Vankata3d
    Guest
    Аве хора я кажете от къде да намеря popper (мисля 4е името му е Carl Popper).До колкото знам е много яко и е в шишенце.

И много бих се радвал ако можете да дадете информация или линк за да видя всичкото това дето го изписахте какво прави.И кви са тия гъби да му се невиди

Фен
    Град
    mircmax
    Mi az sum si vuzdurjatelka iskam da pu6a ot nargile i doniakude mi se iska da probvam i treva...
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vankata3d
    Аве хора я кажете от къде да намеря popper (мисля 4е името му е Carl Popper).До колкото знам е много яко и е в шишенце.

И много бих се радвал ако можете да дадете информация или линк за да видя всичкото това дето го изписахте какво прави.И кви са тия гъби да му се невиди
    Poppers se prodava legalno v BG v sex shopovete.V planet club v pld struva 30lv shishenceto.Dishat se izpareniqta ot technostta.Prichinqva mnogo silna efouriq podobna na ecstasy za mnogo kratko vreme.

Повече от фен
    Не употребявам, наркотиците са ца сдуханяци които не разбират от купон.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Az pyk mislq na dne6no vreme mn malko hora na vyzrast ot 15 go 25 ne pu6at treva.Taka 4e za treva i az pu6ih edno vreme,no za drugite gluposti ne mislq i da posqgam.Mislq 4e koito moje da si pravi kupona go moje i bez takiva raboti.
    ТАМ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mmm na skoro koka...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Vankata3d

Poppers se prodava legalno v BG v sex shopovete.V planet club v pld struva 30lv shishenceto.Dishat se izpareniqta ot technostta.Prichinqva mnogo silna efouriq podobna na ecstasy za mnogo kratko vreme.
    Ааа, "шишенцата", а?

ами какво да ви кажа, като го помиришеш само и ти става едно леко и цветно, и свръхемоционално, и отпуска мускулите и държи кратко

НО към него се развива ТОЛЕРАНС, деек ако много 4есто го ползваш по4ва да не те хваща
    Освен това веществото, въпреки 4е не е забранено съвсем не е безвредно, не е изяснено дългосро4ното му влияние върху центровете на удоволствието в мозъка,
    и дали не прецаква способността за изпитване на истински емоци, както става и от големи дози МДМА.

И изобщо Внимавайте С Неща, Дето Не Са От Природата,
    ЗАЩОТО естествените дроги(трева, гъби, кактуси, кафе 4е дори растения като коката и мака)са съпътствали 4ове4еството през целия му път на развитие, хората са ги употребявали и в процеса на еволюцията са изработили нещо икато "имунитет", докато синтети4ните дроги никой не може да каже какви ефекти ще предизвикат..
    Относно "Тия гъби"
    можеш да про4етеш тук:
    www.entheogen-bg.org

a ето ти и сн:

, НО държа да напомня, 4е само по снимки няма гаранция да разпознаеш една гъба.. въпреки това за псилоцибиновите гъби в България не е известно да имат отровни двойници
    латинското им име е Psylocibe Semilanceata, и растат в Рила, Пирин и Родопите над 100 метра надморска висо4ина сред гъстата жилава алпишска трева по поляните, а не в кравешките лайна, каквото популярно мит4е битува напоследък.
    За да има ефек се ядат не по-малко от 20 гъбки.

Освен тези има още много видове псилоцибинни гъби, пове4ето от които по-мощни от нашенските, но не растат в Бг в диво състояние, а отглежданито им за разлика от отглеждането на трева не е фасулска работа.

BatVeso
    Guest
    A ot kude moga da si kupq legalnite ne6ta - demek gubi , kaktusi etc. ?Ako moje info za pld ili sofia

Guest
    Също така не прекалявайте с попърс щото после много те цепи тиквата

Guest
    весо, бате,кактуси се купувт от магазин за кактуси, гъбите растат на поляната, самите те не са изри4но забранени, но съдържат забранени вещества, които оба4е трудно се ловят от тестовете..
    така 4е си му мисли.

попърса си е разрешен но за мен тва е все едно си се надишал с друг инхалант даже мирисът е като на лепило.
    то и лепилото си есъвсем легално, тва не зна4и 4е хубаво.

Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Begai we alkoholik !!!!! Cql jivot da si jivee6 v tvoq svqt... i nikoga da ne pufka6 koz .... kvo zna4i za teb kupon we-mnooo alkohol, tupi 4agarki i mnoo hora v kenefa za da se izdraifat ... hodi go kaji tva koeto kaza tuk v foruma na "narkomanite" ot tvoq kvartal da vidim kak 6e reagirat .... 6toto tezi kato teb tuk si traqt,za da ne qdat boi.. "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!"

BatVeso
    Guest
    e az nqma da trugna da gi bera po polqnite pri polojenie 4e ne gi znam to4no koi sa.kude se prodavat.
    a za kaktusite - na namerih info kuv im e efekta i kak se polzvat

Guest
    www.entheogen-bg.org

там има статии за гъбите и за кактусите, съвсем подробни, 4е и на български.
    аман-бактун от ламери!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sounder
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Begai we alkoholik !!!!! Cql jivot da si jivee6 v tvoq svqt... i nikoga da ne pufka6 koz .... kvo zna4i za teb kupon we-mnooo alkohol, tupi 4agarki i mnoo hora v kenefa za da se izdraifat ... hodi go kaji tva koeto kaza tuk v foruma na "narkomanite" ot tvoq kvartal da vidim kak 6e reagirat .... 6toto tezi kato teb tuk si traqt,za da ne qdat boi.. "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!"
    Що пък реши че е пияница?!Алкохола не значи непременно чалга и повръщане.Много сте ми странни вие тревоманите като говорите така.Не казвам че е по-безвредно , но аз лично си го предпочитам.Освен това говорим не само за трева , но и за твърди наркотици , които са супер лайна!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    pil sam kafe, alkohol, alkohol s lexotan, pu6il sam tiutiun i koz (vkl kupan v lexotan). mnogo sam naduhan da probvam LSD, ama nqma kak; moje i amfeti i xtazy, ama samo vednaj, da vida kfo predstavlqvat

Повече от фен
    Момчета...туй с гъбите не е работа...не съм пробвал,ама не ми се и занимава...принципно си е ташак работа а и не е толкова сигурно...макар секи да си има мнение.Мислил съм си,но предпочитам да залагам на изпитани работи...къде къде по-добре е да си земеш нещо познато,за което поне си сигурен какви трябва да са ефектите...козз...амфети...бе о...гъбите трудно се гледат,трудно се познават..а и не всички са безпоасни...\/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си