- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой Какви наркотици е вземал?
[/quote]
Аз алкохол не употребявам първо защото винаги като съм на купон съм с колата ми, второ е вреден за тренировките ми и трето когато си пийвам то е в умерени количества, единствено на нова година се напих и то не че да драйфам. Относно чалгарките ако не бяха тъпи нямаше да пускат толкова лесно затова ги предпочитам![]()
. Само не разбрах къв бой ще ям
, кво ще ме набиеш ли. Имаше един случай на един като тебе беше откраднал едно ЦД от колата на съседа, на другия ден се беше самоубил от 10тия етаж.[/quote]
xaxaxaxaxa koi e kazal 4e 6e krada we ppfff ... vsi4ki deto ne drusat si mislat 4e tezi deto upotrebqvat rqdko i te kradqt da "DOZATA"(malei kva strashna duma)... sme6en si we ... на купон съм с колата ми--- na guzar li mi se prai6 we,pff sme6nik ...za kvi trenirovki mi govori6-fitnes navqrno.. 6to diga6 tejesti?ami 6toto si kompleksar i ne se haresva6 takav kakuvto si. A puk 6to se otnasq do tva 4e 4algarkite lesno puskat... DA za takiva kato teb vinagi sa gotovi-tupi, grozni, ogromni s kola .. breiiii ..., ti si bil barov4e we ... a anabol4eta treska6 li ?spox i az 6tqh da probvam edno vreme ,no kat mi kazaha 4e nqma speed v tqh gi dadoh na nekav kulturist kato teb
![]()
![]()
![]()
vie pone treskate vsi4ko ... pojelavam ti na 27 da otide6 v Black Box i da izqde6 2bonbona, da vidi6 za ko ti govorq dosega ... TUP!
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"