- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Брат ми ме удря и ми крещи,какво да правя?!
tapiq mi brat e basi i izrida, mrazq go. kato napravq kakvoto i da bilo toi zapo4va da mi kre6ti i da me udrq. toi e po-golqm ot men , toi e na 16 az sam na 13 . prosto mi e omraznalo napravo ne mi se prebira v ka6ti, kvo da praq
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
vseki moje da opikae poda, badi geroi i oseri tavana.iiiiiiiii B.S.M.
xaxxaxaxaaxaxa
haha mi kakvo da ti kaja normalni vzaimootno6eniq m/y brat i sestra, sestra i sestra, brat i brat...
![]()
moje6 da govori6 s va6te i t.n.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Suglasna sumПървоначално написано от Dharma
![]()
A ina4e ti ne go zaka4ai i da se nadqvame 4e nqma i toi da te terorizira![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Mi kakwo da ti kaja,izrod,takiva izrodi zaslujavat boi.Mi zapi6i se na boen sport kat men i mu s4upi kofata![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Истинския Ловец на Глави прострелва брат си още, когато се научи да върти своя 45 калибър!
Мъртвите понякога могат
да бъдат много полезни.
Помагали са ми много пъти.
Първо, не говорят ..
.. второ, могат да изглеждат живи
ако ги нагласиш така..
.. и трето ..
.. няма за какво да се притесняваш
тъй като те вече са мъртви.
Opravqi se! :P
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Spoko e tai eseki koito ima brat ili sestra se bie s nego
ne e 4ak tolkova zle 6i mine i tva vreme:P
tai 6te e pile... kvo da prai6...
nie s brat mi ponqkoga qko se biem...ama kato kaja biem se tai zdravo 4e po4ti vseki pat krav imabtw razlikata v godinite e 3
az sam po malkiq
ama qko fitnes i kiokushin karate i go mqtam
![]()
toi ne4e me bie mi mi posqga,mnoo me drazni, ama i az mnoo go draznq. oba4e mi e omraznalo postoqnno da sam terorizirana ot negova strana(( mnoo e gadno toi e s dve godini po-golqm i e nqkvo takova gaze i kato se uzcepq ne6to i negovite dumi sa:vaiiiii mnooo si tapa, golqma oligofrenka. i az ako mu kaja ne6to i toi prodaljava i 6te zapo4ne da me udrq, do sega ne me e udrql taka s iumruk i ne vqrvam da me udari, no mnoo mi kre6ti i napravo izpadam v izterii
))
vseki moje da opikae poda, badi geroi i oseri tavana.iiiiiiiii B.S.M.
xaxxaxaxaaxaxa
ako go pravi sus zloba zna4i si go predizvikala po nqkakuv na4in ili si izportila ne6to za koeto prosto ne si se ysetila i toi ti e mnogo qdosan. Drygoto e ako ne go pravi sus zloba prosto my e takuv harektera detski. Za6to ne spodeli6 tova s va6te da pokaje6 nqkakvi sinini ako ima???
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
spokoino,tfa e normalno brat i sestra s vuzrastova granica +- 3 god da se biat a i po brincip bratiata i sestrite se biat...moiat brat e na 19 a az sum na 16 i mnoooogo se biem...samo deto az nishto ne moga da mu napravia /logicle/ i samo go psuvam a toi se nervi oshte pove4e i me bie...ama tfa otminava nz kfo da napravish![]()
Za men nai-dobre e da govorish s vashte i da im obqsnish polojenieto i za kvo stava vupros1Ako i tova ne stane ili ne iskash,togava prosto se probvai da govorish s brat si kato e po-spokoen i probvai da praish po-malko tupotii!haha![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Emi kaji na va6te te edva li sa bezsilni pred brat ti
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
mi nz,az imam sestra i se razbiram ok s neqi nqmam tvoq problem.
oba4e bi mogla da se opla4e6 na va6ite,te moje da naprvqt ne6to
no moje bi sled vreme prosto 6te my omruzne![]()
Комплексар.зОставяи го.Кажи на ваще и му задълбочи комплекса.Първоначално написано от aLiDu6
Никой не се е измъкнал жив от този живот.
xaxa dobre 4e brat mi e malak(na 9godini) i o6te ne znae kak da vliza v razni saitove,forumi i t.n.,4e ne moa si predstavq kvo 4udo 6te6e da e ako i toi be6e po4nal da puska takiva temi...tova e porednoto dokazatelstvo 4e pri vsi4ki (ili pone pri pove4eto) e taka i nqma za kvo da se pritesnqva6 ve4e kazaha-vsi4ko 6te otmine.I nie s brat mi se bieme po4ti vseki den a za karanici i vikove da ne govora,ama toi e po malak i 6e tarpi![]()
Vse pak tova e edno ot predimstvata na po golemite
A ako naistina s tvoq brat ne se izdarja prosto pogovori s maika ti i ba6ta ti
I was lost and I'm still lost...
Започни да го биеш и ти.![]()
Говори с вашите и ако го предизвикваш по някакъв начин,престани
кажи на майка си и на баща си![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
по-големият ми брат е сташно печен винаги ме измъква пред наще и викаги сме заедно в глупостите дет ги правим мого си го обичкам![]()
![]()
![]()
Im hot you are not!
Еми не са нормални взаимоотношения това..!Първоначално написано от Dharma
Говори с вашите, аз се чудя как не си го направила още..
![]()
![]()
не го дразни,и аз да бях на негово място и з щях да те бия
![]()
Усетихте ли се, че темата е от 2005 година?![]()