- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lubima pesen i za6to?
Zdr hora![]()
zna4i iskam da vi pitam imate li si lubima pesen i za6to vi e lubima?kakvi spomeni hranite za neq?prosto razkajete za nqkoq pesen koqto vi e bila lubima ili vi e lubima poradi daden fakt ot va6iq jivot i obratnoto-imate li pesen koqto mrazite ot dynoto na du6ata si i za6to![]()
Moite sa dve.Ill Nino-How Can I Live i
Helloween-If I Could Fly. Mi lubimi,za6toto moje bi sa nai-blizo do men i du6ata mi.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Rammstein - Du Hastдоооста добра песен,която ме зарежда яко с енергия
![]()
666 - Alarmaадското добро техно
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами любимата ми песен,която страшно много обичам и мисля че ще си остане любима завинаги е на Morandi-Love me!Чух я в много тежък за мен момент(няма смисъл да ви казвам защо,но имах чувството че целият свят е застанал срещу мен)и продължава да си ме радва и утешава!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Marc Anthony ft Tina Arena- I want to spend my lifetime loving youvinagi moje da me nakara da se razpla4a,kakto i na Darren Hayes-Insatiable
Savage Garden-To the moon and backsvurzvam q s purvata mi lubov
![]()
Rihanna-Let mezarejda me polojitelno
![]()
Cypress Hill - Money
Cypress Hill - Child of the west...
Tiesto - Life in the trancewaves
Tiesto - Love comes again
Mettalica - Nothin else mater
Rammstein - Spiel mit mir
Немам Подпис...
Morandi i az takaПървоначално написано от rusalkata_
Немам Подпис...
Immortal technique-You never know супер ме сдухва и до нкъде ми споделя мнението за любовта
Lords of the underground-няколко песни,които ми напомнят за едно от най-яките преживявания в живота ми а именно концерта на Лордовете.
TOK-Footprints некфа тъжна...
иначе просто не мога да изброя песните дет ме надъхват...хаха
nickelback-someday е на първо място . после anastacia-pieces of a dream и накрая - evanescence-missing
Metallica - Nothing else matters
Rammstein - Ohne dich
Marilyn Manson - This is the new shit
Cradle of filth - Nymphetamine
Guns N'Roses - Don't cry
Nightwish - Nemo
The Prodigy - Firestarter
Korn - Alone I Break
Jay Gordon of Orgy - Slept so long
Nirvana - Smells like teen spirit
Faith Hill - There you'll be
и още много много други.Любими ми са защото ми напомнят за интересни хора и случки от живота ми
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!