- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кефи ли ви профила ми
Кефи ли ви или е супер тъп![]()
Любовта е по-силна от всичко
копеле кефиш ме щи звъна..![]()
In dreams there are no rules...
Хех абе аз тука сериозно питамПървоначално написано от NaSkO_
Към момичетата де
![]()
Любовта е по-силна от всичко
Ne6tasnik![]()
Momi4e sum!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
сори ама си кат некой травестит у лицето поне като не си хубав не си турай снимката.Даже и тема пускаш.тццттцт.Големо ти е самочуствието .:Както каза един гост.Нещастник.
По лицето ти личи само, че си селянин. Ама турбо селянин.
хахахахаххахахПървоначално написано от Анонимко
![]()
Nе ПиЯ, Не ПуШа, По ЖеНи Не ХоДя!
ПуУу, Че Ми ПаДнА ФаСа ВъВ ВоДкАтА ЗаРаДи ТаЗ ТаПа КуРвА!
само бих казала,че е супер комплексарско са пускаш такава тема![]()
какво те интересува мнението на другите?!![]()
ако теб те кефи - ок,кво ако другите не ги радва?!![]()
тази тема след малко ще бъде заключена .. усещам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
леееле!много сте зле!оставете си го момчето!
много ти е добре профила!
мани ги тея-кат не ви харесва сложете си по-хубав!:PPP
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Супер тъп е!Първоначално написано от NeNo_pz
![]()
Левски шампион але але!
ми...нали пита момчето за нашите мнение...е...ние си ги казваме...кво толкоз са впрягаш??Първоначално написано от rusalkata_
Nе ПиЯ, Не ПуШа, По ЖеНи Не ХоДя!
ПуУу, Че Ми ПаДнА ФаСа ВъВ ВоДкАтА ЗаРаДи ТаЗ ТаПа КуРвА!
брато леле ще се самоубия. леле. казвам ти незнам какво ще направя. ще си завра маркуча на прахосмукачката в гъза и ще я пусна ти казвам. леле и тва незнам дали ще свърши работа щото си тълко тъп че не ми иде да се гръмна а направо да се самоубия бавно и мъчително. лелллеее. сетих се по бавно и мъчително ще е да се шъхна в един чувал и да завра маркъча на прахосмукачката и дасе самовакуумирам и даже набавни обороти ще я сложа да умра по бавно и мъчително!!!!
инаЧЕ незнам думи с които да израза твоята тъпотияяяяяяяяя
Нещо различно от "супер тъп" не видях, интересно ми е познавате ли го за да изразите такова мнение?
Ми ... незнам дали ми харесва.
виж пич,
за да не те обиждам просто ще кажа,че не си мой тип![]()
ама...ако всеки тръгне да пуска тема...харесвате ли ми профила...форума ще стане още по флудясъл..![]()
има си тема-Сложете своята снимка тук..слагаш си пика...и ако има мацки,които те харесат ше си кажат...
шото по този начин рискуваш да отнесеш много ругатни...и неудобрение..макар че не трябва да ти пука толкова,щото тва е форум все пак...
ареи не се изгърбвай
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Като чета постовете по-горе..Абе по-леко сега!Момчето може да се комплексира още повече и да се самоубие!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za da ne byda gruba 6te kaja sam0 ,4e ne si vyn6n0 privlekatelen!![]()
ми май с твоето мнение съм най-съгласна...Първоначално написано от miloto_girl-4e
apfff kfo mu puka na nqkoi za tfoq
profil? super tupo i kompleksirno e da
puskash takiva temi! aaa i btw ne - ne me
kefi.