.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 226

Тема: книги

поредицата на Алексндра Маринина просто кърти.
    Супер е ако някой е чел нещо сигурно знае да какво говоря и естествено ако харесва кримки.

Цитирай Първоначално написано от sherry
    "Алхимикът" на Пауло Куелю чета в момента,интересно ми е засега,даже много!
    Алхимикът е страшна книга - препоръчвам я.

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Последната книга,която прочетох повторно,беше на Антоан Дьо Сент-Ексзюпери - Малкият принц.
    Тази книга е направена детска,но по нея има толкова да се размишлява.Прочетох я преди няколко години и не я разбрах.За мен беше просто една детска книжка,в която се разказваше за един принц.Но сега я виждам по по-различен начин.И съм сигурна,че след години,когато ще я прочета пак,ще я видя по съвсем различен начин...
    За Малкият принц са казали, че трябва да се прочете 3 пъти - веднъж, когато си дете, после когато си тийнейджър и накрая, когато си възрастен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от пор
    този месец прочетох две книжки на Стивън Кинг - Дългата Разходка и Гняв. както и Ключ Към Шифърът на Леонардо.
    иначе от около 2 месеца чета за Ордена На Тамплиерите, но много трудно се чете, бе деба
    любимата ми книжка е 101 Далматинци чела съм я към 7-8 пъти.
    това Светата кръв и ордена на Тамплиерите верно се чете бавно бе да й...
    Аз я чета сега (на български де) и книгата определено си заслужава славата,която придоби! Най-малкото има много информация,която е доста интересна и най-важното е логически възможно да е истина,а голяма част от написаното са реални факти,които лично аз не знаех.Увлекателна е и това,че е близо 500 страници не значи,че ще се чете 5 години...аз "изядох" половината книга за една седмица...може би и по-бързо щях,но сега края на годината нямам мн време...а за Тамплиерите тази година го учихме по история,но са разкрити доста неща в книгата...абе на мене много ми харесва,който не я е чел да я прочете няма да съжалява
    Иначе после мисля да прочета и "Шестото клеймо"
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    300 страници за 1 седмица...нали е увлекателна? 300 страници се четат за 2 дни, ако книгата е много интересна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    300 страници за 1 седмица...нали е увлекателна? 300 страници се четат за 2 дни, ако книгата е много интересна.
    Еми,когато трябва да те изпитат по 10 предмета се налага да четеш разни не толкова интересни неща като учебника по химия да речем

"Кралят се забавлява" на Виктор Юго си чета от 2 дни...Интересна ми е засега.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    illusory city
    прочетох на скоро "крадец на време" на пратчет
    'Всъщност девет десети от Вселената са канцеларщина.'
    I'm not like them
    But I can pretend
    The sun is gone
    But I have a light
    The day is done
    But I'm having fun

аз прочетох "Не без дъщеря ми" ... не е лоша, сега чета "Малой" на Самюъл Бекет ,яко ме кефи,няква със странен смисъл

Фен
    Град
    ..ще ме намериш в крясъка на тишината, под капчици от лунен дъжд...
    Пауло Коельо - 11 минути.... само суперлативи мога да редя... но мисля че няма смисъл..прочетете я...

- Имам нужда от простор...
    -Значи не ме обичаш..
    -Обичам те...
    -Тогава защо ти е простор?

Мега фен
    Все се каня да прочета произведения на някои видни философи или поне откъси от тях...доста по-добре е да прочетеш, отколкото да четеш сух материал.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    "Идеалният мъж" на Оскар Уайлд е страааааашно добра пиеса, препоръчвам я горещо на всички
    Днес почнах "Цар Плъх". Добре почва...

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от EvaneScence_f
    аз прочетох "Не без дъщеря ми" ... не е лоша, сега чета "Малой" на Самюъл Бекет ,яко ме кефи,няква със странен смисъл
    'Не без дъщеря ми' е жестока книга просто... няма такава.
    иначе аз чета шифъра
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Аз много обичам да чета...ся тука от мн време чета "Прокълнатият Сейлъм'с Лот" на Стивън Кинг,ама все не мога да си я допрочета
    последното,което прочетох,беше "Крадецът на праскови"
    и искам да си препрочета Лукчо

аз не чета много...не че нямам време просто предпочитам да гледам филма направен по книгата...наскоро обаче прочетох шифъра на леонардо книгата е доста добра въпреки че доста от нещата сама не можех да разбера и трябваше постоянно да питам бащата да ми поясни
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    [i]Има една много много готина книга,която засяга проблемите на момичетата,относно пазаруването.Книгата се казва Тези луди луди гллезли!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Ох и аз много обичам да чета,за съжаление напоследък не ми оставаше възможност за това,тъй като ако ми хареса дадена книга по правило не я оставям,докато не я свърша....а това е зле,все пак даскалото Ама сега съм във ваканция и мога да си чета на воля

Сега чета "Морският вълк"-Джек Лондон,една книжчица на немски-истории за произведения на изкуството,обаче ми е доста сложничка,та не съм я отваряла от 1 седмица ....А да чета и приказките на братя Грим-пак на немски,това поне е лесно :P Да не говорим,че като ми писне художествената литература посягам към енциклопедиите-на преден план сега е "География на света"....

За любима книга-ми честно казано нямам,пък и не обичам да препрочитам дадено произведение...можеби само ХП,въпреки че е супер комерсиална поредица... ААа имам и един любим сборник с разкази на О`Хенри,който често пъти се оказва преспиватленото и преди лягане
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

"Силмарилион" на Толкин . Надявам се, че до вдругиден ще съм я прочела...Нали и "Билбо Бегинс или дотам и обратно" трябва да почна да чета все някога, а след това за n-ти път "Властелинът на пръстените"
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Свъриш "Хроника на една предизвестена смърт" на Маркес. Жестока книга, бтв.

- Сантяго, сине - извикала тя, - какво ти е?
    Сантяго Насар я познал.
    - Убиха ме, госпожице Вене - казал.

Днес мисля да довърша една друга - "Куцият Дявол", която спрях да чета, поради по-задължителни неща. Кеф.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    Аз много обичам да чета...ся тука от мн време чета "Прокълнатият Сейлъм'с Лот" на Стивън Кинг,ама все не мога да си я допрочета
    последното,което прочетох,беше "Крадецът на праскови"
    и искам да си препрочета Лукчо
    "Крадецът на праскови" между другото е много добро произведение,което доказва,че българската литература също е на мн високо ниво...който не я е прочел тази книга да се захваща веднага,няма да съжалява,пък и е срам,че четеме всякакви чуждестранни книги,а родните оставяме на заден план...

Последната книга, която прочетох (миналото лято, така като се замисля) беше "Гробище за домашни любимици" на Стивън Кинг. А в момента чета "11 минути" на Паулу Коелю.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Брулени Хълмове - Уникална книга, която препоръчвам на всички. Една донякъде любовна история, но лишена от напудреността на любовните романи. Уникална!

Джейн Еър - Историята на вечната любов през очите на едно бедно момиче.

Малката господарка на голямата къща - Когато любовта сблъсква двама приятели, които губят всичко

Кралица Марго - Един от най-прекрасните романи на Александър Дюма. Страхотна тъжна френска история...

Общо взето това са ми най-любимите книги. Обожавам книгите - в тях откривам нещото, което никога не съм виждала. Просто се намирам в друг свят. След като свърша една книга, просто не искам да преставам да мисля за нея, за да не го изгубя.
    Чета много, главно английски любовни романи и френски исторически. Но всяка книга, която чета е претърпяла удърите на времето.
    Принципно чрез романите се уча самата аз да пиша, нещо, което развивам от малка. Това е едно от малкото неща, в които ме бива.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен
    Разрових се из шкафовете да потърся някоя книжка,която да захвана тази вечер и попаднах на Лафонтен...сетих се,че преди няколко години ни накараха от училище да ги прочетем неговите басни.Помня,че ми бяха доста интересни,но и не ги разбирах много,много Сега ще я препрочета тази книжка...мисля,че басните са доста поучителни и заслужават внимание Ами вие?Харесвате ли ги?!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    "Крадецът на праскови" е тъпа повест.Поне на мен не ми хареса... като цяло за мен българската литература не представлява интерес,въпреки че има изключения

ПП Прочетох "Морският вълк",сега смятам да почна "Отнесени от вихъра"....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Фен
    Град
    В нас ;)
    Сега чета "Бохеми и пеперуди" .. за живота на Пучини, много е интересна и вече ме е страх да седна да чета, защото цял ден не пипвам нищичко ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си