Отговор в тема
 Отговор в тема

http://www.theatre199.org/index.php?...0+%C4%D3%D8%C0
Но пак казвам - сезона свърши. На есен.
Saatana vittu perkele hate crew!

Хм...Портрета на Дориан Грей? Странно, това е книга.Както и да е...Благодаря за информацията, но аз съм от провинцията, така че...
Да, знам, че е книга, но е на Оскар Уайлд
За това споменах.
Saatana vittu perkele hate crew!
На мен за рдто ми подариха "Хрониките на Амбър" и сега съм мнооого зарибена... Те са 5 книжки, за четири дена опатках първите две... Много ги препоръчвам на всички, страхотно фентъзи... \/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ami az li4no mnogo obi4am da 4eta knigi za du6ata,prerajdaniqta i tn.
Едгар Кейси za men e mnogo interesna li4nost,naskoro si kupih 1 negova kniga i vse o6te q 4eta
ima4e mnogo haresvam TCAR PL1H
po princip predpo4itam da gledam filmi,otkolkoto da 4eta
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Аз последно четох "Знакът на четиримата" на Артър Конан Дойл!
Сега чета Джон Стайнбек-"Червеното пони" ,а после мисля да почна на Васил Кинов "Замъци по избор"
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
В момента съм на "Детската душа" на Зигмунд Фройд.
Аз прочетох "Железният светилник" на Димитър Талев.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

На мен ми се стори адски скучен. Сигурно си 12-ти клас...прочете ли "Осъдени души"? Ужасно яко е, особено първата част.
Последно прочетох,първата манга преведена на български WarCraft-лов на дракони
Грабнаха ме тази взскателност и всички тези детаили спрямо рисунките,много ми хареса....
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Наскоро прочетох "Източен вятър, западен вятър" на Пърл Бък.Една приятелка ми я препоръча и може да се каже, че беше интересна.
Сега чета 2 книги-на Агата Кристи и на Паулу Куелю-Дневникът на 1 маг.Ама нещо тя не ме грабва.
Иначе обожавам да чета-криминални предимно,а Агата Кристи обожавам.За мен 2 книги си остават номер 1-Малки жени на Луиза мей Олкът и Шестото клеймо на Дан Браун.Но колкото и да ми кареса второта,то за мен малки жени е най-великата книга,от която съм почерпила много житейски истити!
Какво му е неестественото? Неестествено може да бъде само за ... (ще си слепстя определенията,е пак ще ми направят забележка,че обиждам наред).Първоначално написано от мечтател
В момента чета новата книга на Агата Кристи "Фатален шанс".
Изчела съм всички други от поредицата за Поаро и така се зарадвах,че е излязла нова!Вчера я започнах,утре да съм я свършила!
Тази година не ми остава много време за четене на книги,лятото ходих на уроци,зимната ваканция също и някак си книгите се замениха с теми за кандидатстудентски изпити,които спокойно им правят конкуренция по обем,но все пак на месец чета поне по 2 книги!
Не го смятам като обременяване или нещо подобно,просто от малка съм си създала навика да заспивам с книга в ръка..вместо отчаяно да чакам сънят да дойде..
"Малкият принц" е книгата на книгите!
Всеки път когато я препрочета откривам нови смисли и важни екзистенциални хоризонти върху които да се замися!
Какво му е неестественото? Неестествено може да бъде само за ... (ще си сpестя определенията,че пак ще ми направят забележка,че обиждам наред).Първоначално написано от мечтател
В момента чета новата книга на Агата Кристи "Фатален шанс".
Изчела съм всички други от поредицата за Поаро и така се зарадвах,че е излязла нова!Вчера я започнах,утре да съм я свършила!
Тази година не ми остава много време за четене на книги,лятото ходих на уроци,зимната ваканция също и някак си книгите се замениха с теми за кандидат-студентски изпити,които спокойно им правят конкуренция по обем,но все пак на месец чета поне по 2 книги!
Не го смятам като обременяване или нещо подобно,просто от малка съм си създала навика да заспивам с книга в ръка..вместо отчаяно да чакам сънят да дойде..
"Малкият принц" е книгата на книгите!
Всеки път когато я препрочета откривам нови смисли и важни екзистенциални хоризонти върху които да се замися!
P.P -аз бях госта от предния пост,затова съм прехвърлила мнението му в моето
@krem4et0-коя на Агата харесваш най-много?(аз лично "Убийство в Ориент Експрес) :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Az ne chetqh predi no sega mi e mn interesno! Luda sum po James Rollins no se dokopah samo do 2 negovi knijki i... nikoi nqma drugiteea tolkova mn me kefi... Prochetoh Ice hunt i Map of bones na balgarski de .,.. i.. imam chuvstvoto che she poludeq ot skuka ako ne si namerq drugi negovi knigi..pristrastena sum

6te si go kaja 4estno kato po-malka - "kniga?!? vie nared li ste " predi tva knigata vaob6te ne go priznavax
nooo saganapravo si sajalqvam 6toto sq imam dosta po-mako vreme koeto da otdelq za 4etene
ina4e posledno pro4etox 2 knijki - "uroci po celuvane" i "mom4etata ne znaqt kakvo iskat" 4estno da si kajem ne sa ni6te koi znae kakvo no sa mn zabavni i otpuska6ti
ako pitate ba6ta mi toi 6te kaje 4e edinstvenite knigi koito sam pro4ela sa tezi za harry poter no tva ne e savsem taka... i drugi sam 4elae vqrno ne uspqx kato nego na 5 god. da pro4eta vsi4ki knigi za deca ot gradskata biblioteka noooo pak sam pro4ela ne6ti4ko

za liubima kniga mi e malko trudno da govorq no ima edna koqto me vpe4atli do GOLQMA stepen i tva e :decata na kapitan grand: ot jul vern mn i se nakefix i dori razbrax 4e sa6testvuva bakgarski serial sazdaden po neq \/

По принцип харесвам цялото творчество на Сидни Шелдън, но "Ако утрото настъпи" е най-добрата му книга според мен. И тя ми е любимата всъщност
Аз Не СъМ ТвОеТо МомИчЕ За СвАлКа,
АрЕ БаТе БеГаЙ С ТаЯ ГлУпАвА БлИзАлКа::.
.::Аз СъМ От ТеЯ ГоЛеМиТе БрЕйКаРкИ,
ДеТо Не ПаЛяТ ЕвТиНи ЦиГаРкИ

Искам само да попитам дали някой е чел книгата на Графа - " Белезите по гърба ми " и какво е мнението му за нея, мноого съм навита да си я купя ( надали я има в библиотеката), обаче искам да знам дали си струва...
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Еми има, ама като гледам не е много известна . . .Първоначално написано от meri88

Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Последната книга, която прочетах и същевременно много ме грабна е на Агата Кристи "Десет малки нагърчета". Докато не свърши, не спрях да чета :P Сега чета една книжка на Флобер, също "Господарката на сокола" и на Стивън Кинг "За писането" (мемоари на занаята).
Doprochitam"Istorikat"na Elizabet Kostova!

аз по принцип не чета много... даже в последно време хич... само заради даскалото чета Илиада... лятото четох Kiss Before Dying на Ira Levin ... иии All I want на Margaret Johnson .. Много харесвам Murder Story и за това повече ми допада Kiss Before Dying ..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!