.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 226

Тема: книги

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хм...Портрета на Дориан Грей? Странно, това е книга.Както и да е...Благодаря за информацията, но аз съм от провинцията, така че...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Да, знам, че е книга, но е на Оскар Уайлд
    За това споменах.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    На мен за рдто ми подариха "Хрониките на Амбър" и сега съм мнооого зарибена... Те са 5 книжки, за четири дена опатках първите две... Много ги препоръчвам на всички, страхотно фентъзи... \/
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ami az li4no mnogo obi4am da 4eta knigi za du6ata,prerajdaniqta i tn.
    Едгар Кейси za men e mnogo interesna li4nost,naskoro si kupih 1 negova kniga i vse o6te q 4eta
    ima4e mnogo haresvam TCAR PL1H
    po princip predpo4itam da gledam filmi,otkolkoto da 4eta
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Аз последно четох "Знакът на четиримата" на Артър Конан Дойл!
    Сега чета Джон Стайнбек-"Червеното пони" ,а после мисля да почна на Васил Кинов "Замъци по избор"
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Мега фен Аватара на machoka
    В момента съм на "Детската душа" на Зигмунд Фройд.

Аз прочетох "Железният светилник" на Димитър Талев.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    На мен ми се стори адски скучен. Сигурно си 12-ти клас...прочете ли "Осъдени души"? Ужасно яко е, особено първата част.

Последно прочетох,първата манга преведена на български WarCraft-лов на дракони
    Грабнаха ме тази взскателност и всички тези детаили спрямо рисунките,много ми хареса....

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Наскоро прочетох "Източен вятър, западен вятър" на Пърл Бък.Една приятелка ми я препоръча и може да се каже, че беше интересна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сега чета 2 книги-на Агата Кристи и на Паулу Куелю-Дневникът на 1 маг.Ама нещо тя не ме грабва.
    Иначе обожавам да чета-криминални предимно,а Агата Кристи обожавам.За мен 2 книги си остават номер 1-Малки жени на Луиза мей Олкът и Шестото клеймо на Дан Браун.Но колкото и да ми кареса второта,то за мен малки жени е най-великата книга,от която съм почерпила много житейски истити!

Guest

Re: книги

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    малко неестествено в тийн форум. но да ви попитамима ли книги, които сте чели наскоро, които са ви харесали или не са. с една дума - всичко, коетое свързано с книгите. а, още нещо. коя ви е любимата книга?
    Какво му е неестественото? Неестествено може да бъде само за ... (ще си слепстя определенията,е пак ще ми направят забележка,че обиждам наред).

В момента чета новата книга на Агата Кристи "Фатален шанс".
    Изчела съм всички други от поредицата за Поаро и така се зарадвах,че е излязла нова!Вчера я започнах,утре да съм я свършила!

Тази година не ми остава много време за четене на книги,лятото ходих на уроци,зимната ваканция също и някак си книгите се замениха с теми за кандидатстудентски изпити,които спокойно им правят конкуренция по обем,но все пак на месец чета поне по 2 книги!
    Не го смятам като обременяване или нещо подобно,просто от малка съм си създала навика да заспивам с книга в ръка..вместо отчаяно да чакам сънят да дойде..

"Малкият принц" е книгата на книгите!
    Всеки път когато я препрочета откривам нови смисли и важни екзистенциални хоризонти върху които да се замися!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Re: книги

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    малко неестествено в тийн форум. но да ви попитамима ли книги, които сте чели наскоро, които са ви харесали или не са. с една дума - всичко, коетое свързано с книгите. а, още нещо. коя ви е любимата книга?
    Какво му е неестественото? Неестествено може да бъде само за ... (ще си сpестя определенията,че пак ще ми направят забележка,че обиждам наред).

В момента чета новата книга на Агата Кристи "Фатален шанс".
    Изчела съм всички други от поредицата за Поаро и така се зарадвах,че е излязла нова!Вчера я започнах,утре да съм я свършила!

Тази година не ми остава много време за четене на книги,лятото ходих на уроци,зимната ваканция също и някак си книгите се замениха с теми за кандидат-студентски изпити,които спокойно им правят конкуренция по обем,но все пак на месец чета поне по 2 книги!
    Не го смятам като обременяване или нещо подобно,просто от малка съм си създала навика да заспивам с книга в ръка..вместо отчаяно да чакам сънят да дойде..

"Малкият принц" е книгата на книгите!
    Всеки път когато я препрочета откривам нови смисли и важни екзистенциални хоризонти върху които да се замися!

P.P -аз бях госта от предния пост,затова съм прехвърлила мнението му в моето

@krem4et0-коя на Агата харесваш най-много?(аз лично "Убийство в Ориент Експрес) :P
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
    Guest
    Az ne chetqh predi no sega mi e mn interesno! Luda sum po James Rollins no se dokopah samo do 2 negovi knijki i... nikoi nqma drugitee a tolkova mn me kefi... Prochetoh Ice hunt i Map of bones na balgarski de .,.. i.. imam chuvstvoto che she poludeq ot skuka ako ne si namerq drugi negovi knigi..pristrastena sum

6te si go kaja 4estno kato po-malka - "kniga?!? vie nared li ste " predi tva knigata vaob6te ne go priznavax
    nooo saga napravo si sajalqvam 6toto sq imam dosta po-mako vreme koeto da otdelq za 4etene
    ina4e posledno pro4etox 2 knijki - "uroci po celuvane" i "mom4etata ne znaqt kakvo iskat" 4estno da si kajem ne sa ni6te koi znae kakvo no sa mn zabavni i otpuska6ti
    ako pitate ba6ta mi toi 6te kaje 4e edinstvenite knigi koito sam pro4ela sa tezi za harry poter no tva ne e savsem taka... i drugi sam 4ela e vqrno ne uspqx kato nego na 5 god. da pro4eta vsi4ki knigi za deca ot gradskata biblioteka noooo pak sam pro4ela ne6ti4ko
    za liubima kniga mi e malko trudno da govorq no ima edna koqto me vpe4atli do GOLQMA stepen i tva e :decata na kapitan grand: ot jul vern mn i se nakefix i dori razbrax 4e sa6testvuva bakgarski serial sazdaden po neq \/

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Chte kaja samo kakvo cheta v momenta-"Dobri saprugi" na Luiza Mey Olkat-tova e prodaljenieto na "Malki jeni",2-ta kniga na pisatelkata.Ostavat mi ochte 3 glavi! \/

По принцип харесвам цялото творчество на Сидни Шелдън, но "Ако утрото настъпи" е най-добрата му книга според мен. И тя ми е любимата всъщност
    Аз Не СъМ ТвОеТо МомИчЕ За СвАлКа,
    АрЕ БаТе БеГаЙ С ТаЯ ГлУпАвА БлИзАлКа::.
    .::Аз СъМ От ТеЯ ГоЛеМиТе БрЕйКаРкИ,
    ДеТо Не ПаЛяТ ЕвТиНи ЦиГаРкИ

Искам само да попитам дали някой е чел книгата на Графа - " Белезите по гърба ми " и какво е мнението му за нея, мноого съм навита да си я купя ( надали я има в библиотеката ), обаче искам да знам дали си струва...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    Искам само да попитам дали някой е чел книгата на Графа - " Белезите по гърба ми " и какво е мнението му за нея, мноого съм навита да си я купя ( надали я има в библиотеката ), обаче искам да знам дали си струва...
    za prav pat 4uvam 4e toi ima kniga...az sega si 4eta Shifara na Leonardo \/

Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    za prav pat 4uvam 4e toi ima kniga...az sega si 4eta Shifara na Leonardo \/
    Еми има, ама като гледам не е много известна . . .
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Последната книга, която прочетах и същевременно много ме грабна е на Агата Кристи "Десет малки нагърчета". Докато не свърши, не спрях да чета :P Сега чета една книжка на Флобер, също "Господарката на сокола" и на Стивън Кинг "За писането" (мемоари на занаята).

Guest
    Doprochitam"Istorikat"na Elizabet Kostova!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Doprochitam"Istorikat"na Elizabet Kostova!
    Ey,tva gore biah az,ama tva nechto ne me regna!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    аз по принцип не чета много... даже в последно време хич... само заради даскалото чета Илиада... лятото четох Kiss Before Dying на Ira Levin ... иии All I want на Margaret Johnson .. Много харесвам Murder Story и за това повече ми допада Kiss Before Dying ..
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

На мен ме мързи да чета. Просто лятото се пробвам да седна да прочета и 1 книга поне ама не се получава. Но виж ся. Ако е някаква енциклопедия, някаква историческа книга или нещо научно веднага го чета. Без значение къде съм просто ми грабва окото. Просто наистина когато чета такива неща, времето спира направо за мен. Книги не чета много последната е Илияда, лятото и е прочетох от интерес, а не че ме караха (на 14 съм). А други книги като "Шифъра на Леонардо" или "Хари Потър" и подобни много трудно бих ги прочел, за разлика от книги като "Под игото" и "Немили недраги" които с лекота ги чета.
    П.С. Знам... странен съм, ама съм такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си