- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За всички ИСТИНСКИ метъли!
Аз не се огтраничавам много много, макар че слушам предимно блек - Cradle Of Filth (това, което бяха до 2000 - та), Dimmu Borgir, Immortal, Limbonic Art, Satyricon, Morgul, Gorgoroth, Catamenia, Graveworm, Nokturnal Motrum, Nargaroth, Taake,Carpathian Forest,Absurd...и т.н. Слушам и групи, които са далеч от блека...като Tristania, Sirenia...мелодичният дет също много ми допада![]()
^АзПървоначално написано от Анонимко
Еми...
Limp Bizkit, Korn, Adema, System Of A Down, Slayer, SlipKnot, Dimu Borgir, Sepultra, Iron Maiden, Manowar, AC/DC !!, Soufly, Nine Inch Nails, Rob Zombie, Megadeth, Ministry, The Offspring, Crazy Town, Static X, Papa Roach, Godsmack, Rammstein, Cradle Of Filth, Judas, Pantera, Led Zeppelin и много други...
Тук има и групи, от които само едно-две парчета да ми харесват, но нали пак биват и като цяло, просто предпочитам някои други.
Don't hate me, I'm just blind.
Офспринг ме кефеха преди доста години. Пускаха ги по МТВ.![]()
а тук за метал ли става дума или за нещо друго?!
Става въпрос за стилът в музиката, наречен "метъл".
чудна работа
Заяждач!
Наистина звучи тъпо. Кой ооределя кой е истински метъл?
От метъла слушам предимно Death: Agiel, Aborted, Alienation Mental, Therion...
Четох в един сайт пък, че Children of Bodom се водят Death/Speed Metal.
"Hominem te esse memento"
Аз пък се чудя защо след като имаме АДСКИ МНОГО истински метъли тук, темата за Monsters of Rock умря толкова бързо...
Всички бързате да си лепнете етикетчето, да нахлузите черните парцалки и да тръбите какви истински метъли сте. Смешка.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ми аз лично си предпочитам TRASH метъла.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
и ако беше "истинска" метълка, щешеПървоначално написано от VAMP_GIRL
да знаеш, че се пише THRASH
същото и за ИСТИНСКАТА МЕТЪЛКА
авторка на темата
1-во на 1-во не се слагам като истинска метълка.2-ро има го и като 1-я вариант!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Trash - боклук
Thrash - пребивам, побеждавам.
първо кат не се слагаш кат истинскаПървоначално написано от VAMP_GIRL
метълка кфо търсиш ф темата![]()
фторо има го само за ИСТИНСКИ метълки
като тебе и дет еф
хихихПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
кефиш братле
Нека те светна-ИСТИНСKИ МЕТЪЛИ нЯмА(поне тук)!Първоначално написано от Lola Bunny
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
А какво е истински метъл?
ми тогава що сте изписали 4 листа тема беПървоначално написано от VAMP_GIRL
присъединявам се към въпросаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Хм.. ми нали да не се цепя от общото мнение, "истински метъл" ще да е нещо яко позьорскоКак се разбира, кой е "истински чалгар", "истински рапър" и тн... другото е ясно.. слуша се това, което ти харесва. обличаш се в това, което ти харесва. ходиш с компания, която те кефи...
Аз лично не мога да определям стила. а хората никога не ги определям по това каквото слушат или по това как се обличат. Може да има известни намеци за типа характер, но не и за самият характер. Всеки един е уникален и единствен. Ако имаше понятие като "изтински метъл" то щеше да е еднакво, със всеки друг истински метъл или метълка... демек, това с различието му ебат майаката, а природата не дава така - следователно винаги има различия.
Don't hate me, I'm just blind.
О.о
Tyler D. нищо не разбрах ама отиам да
ти напиша ника за дървен философ на форума
Na vuprosa si otgovori ti Lola Bunny-nali se naslaga za istinska metalka.Първоначално написано от Lola Bunny
Ti po4na da komentira6 koi e istinski metal i koi ne.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Tyler D., то верно няма понятие "изтински метъл"![]()
Saatana vittu perkele hate crew!