- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За всички ИСТИНСКИ метъли!
ммм...покажи ми къде точно съм коментиралаПървоначално написано от VAMP_GIRL
кой е истински метъл и кой не
+, не съм се "наслагала"(О.о) за нищо
+, ако ти кажа пък кво слушам аз
ше седиш и ше блееш с широко отворени
очи.
та както казах не съм се "наслагала"(О.о),
просто коментирам като страничен наблюдател.
ако бях казала слушам ей такъф и такъф метъл
тогава щях да се "наслагам", сега единствено към
графа офтопик моеш да ми "наслагаш"(О.о)
мненията
ебахти думата "наслагала"![]()
![]()
![]()
Но кажи-по кво определяш НЕистинските метъли!?Първоначално написано от Lola Bunny
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
че кфа съм аз че да ги определямПървоначално написано от VAMP_GIRL
току що в предишното си мнение казах
че никъде не съм определяла нищо и ся
се опитфаш да ме минаш ааалошо момиче
![]()
казах, че щом се чувстваш достатъчно
ИСТИНСКА МЕТЪЛКА(уау тфа звучи гордо)
ни трябвало поне да знаеш как се пише
стила музика който слушаш....
все едно сега експлойтед тийн да
каже че слуша пънГ...
както и да е почвам да се оливам вече
ама няя спра![]()
Аз както казах-за никва ,,истинска'' метълка се нямам.Всеки си слуша квото си иска.Но тва, че някои хора искат да претендират с тва, че са метъли е отделен въпрос.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
тралалал...
тогава що писа ф темата![]()
Защото не може да има такова деление-истинските и НЕистинските метъли.Аре,аз съм до тук.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
е тфа за делението го кажи на дет еф![]()
korn kvo ob6to imat s dumata metul be priqtel...vij slayer e istinska grupa!predpo4itam stilove okon4ava6ti na bukvite CORE,nai-ve4e deathcore,no ako govorim za 4ista proba metalizum mnogo qsno 4e death - nai-brutalnite rifove i nai-qkite vokali,mazalo s kardana.tva e...Първоначално написано от korn___
Този, който казва, че е истински метъл, е позьор. ИМа ли значение дали някой е истински метъл, ако се кефи на музиката?
За съжаление някои са метъли заради имиджа, а не заради музиката...
И точно те се интересуват от това дали са истински метъли в очите на другите.
Да ви се изчуруликам на темите.
Истински метъли, позьори, абе нямате ли си друга работа. Всичко е позьорщина. Няма РИЪЛ и няма МЕНТЕ.
Всичко е едно. За това по-добре си намерете работа, отколкото да пишете в тоя малоумен форум.
Мен не ме взимат никъде.![]()
lola bunny e tupa
Само аз ли мисля, че готикът не влиза в метъла, а с него и индъстриълът?
deathwhore, ti tvurdi6 4e vokalite na COB sa black. kak 6te obqsni6 fakta 4e v OFICIALNIQ sait na COB pi6e 4e te sa DEATH???
http://www.cobhc.com/page/index.php?id=theband
tam naistina pi6e 4e ima elementi na black metal, no TE NE SA VAV VOKALITE.
osven tova neznam koi barnika wikipediq, no predi nqkolko meseca 4etoh i tam 4e COB sa melodic death. predi malko pi6e6e 4e sa melodic black, dadoh refresh i se okaza 4e sa melodic death.![]()
a samiq Alexi LAiho opredelq stila si kato "prosto metal".
Хаха, ее, аре де... Не е така.Първоначално написано от exploitedteen
"Hominem te esse memento"
Вокалите определено бият към блек.Първоначално написано от Lake_bodom
Обаче не мога да разбера защо всички имате нужда да определите точно какво свири някоя група. Аз за Бодъм съм чувала, че свирят неокласически пауър с не-знам-си-кфи елементи, ама какво от това.. Дърви ли групата? Дърви. Ще ходим ли на Monsters? Ще ходим. Ще ги видим ли там? Ще ги видим. Какво повече искатЕ?
A ако ще си цитираме wikipedia:
Children of Bodom is a Finnish band from the town of Espoo, which plays a hybrid of melodic black metal and power metal, with minor death metal stylings.
Saatana vittu perkele hate crew!
Вие знаете ли какво са дет вокали? Какво ми говорите за дет вокали, аз слушам дет!
Чуйте някоя дет група. Няма значение какво пише в официалния сайт. Ако техните вокали са дет, аз имам пишка!
Думата с огромния размер означава "маловажен".Първоначално написано от Boot
Според мен в http://metal-archives.com/index.php , е даден най - точен отговор за стила на Children Of Bodom (Melodic power/speed metal with harsh vocals) А това за дет вокалите няма да го коментирам...![]()
![]()
Така гледам че пак сте се хванали за дреболии.
Първо искам да ви кажа, че нанасяте огромна обида на Bodom като се опитвате да ги квалифицирате в някакъв жанр.
Не разбрахте ли мамка му стара, CHILDREN OF BODOM не следват никакви музикални догми, ТЕ ГИ СЪЗДАВАТ. Това е група ЗАКОНОДАТЕЛ в музикалния жанр.
Нямат нито един албум, който да прилича на другите. Смесват блек, дет, траш, пънк, квот се сетите и го правят по свой начин. Абсурдно е да седите и да се опитвате да им дадете общ жанр, защото това е невъзможно. Children Of Bodom свирят техен си стил. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА.
Това мнение определено ми хареса. Наистина промени възгледите ми за музиката, която правят.Първоначално написано от xDON CORLEONEx
"Hominem te esse memento"
Явно не сте ме разбрали какво имам предвид под думата ИСТИНСКИ написах го защото не искам да пишат фенове на ПЛ и ЛБ тука защото говорех сериозно аз не се имам по никакъв начин за истинска метълка ...ама изобщо случам метъл но никога не съм заявявала че съм баш метълиската... който се има за такъв доста греши но не съм съгласна че това ТУК където и да е то няма истински метъли из БГ познавам хора които са точно истинскта ми представа за един метъл супер хора които ти изпълват душата аз естествено не съм от тях ма тфа няма значение ппросто не сте ме разбрали...sorry ако съм засегнала някой с това...
".... so ... can we move on?!!!"
Click