- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За всички ИСТИНСКИ метъли!
неее ти си роб и ще бъдеш такъв какъвто кажа АЗ(РОГАТИЯ)!!!!![]()
![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
мда трудно се ядат тия кюфтета ей да знаеш.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се, че нараних твоята нежна душа като обидих пънк културат.
Първоначално написано от triple-sss
Оууу....ма аз трябва да изчакам за да бъда удостоена с отговор?!И съм женско бтв...колкото съм информирана!
Абе пънкарче, ти анархист ли си?
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Какво ще кажете да продължа да ви отговарям утре.
Горките вие.
К'во изобщо се занимавате с тоя още?
ПП Намерих го, ма не било песен![]()
Утре ще бъде още по-весело.Първоначално написано от exploitedteen
Ти колко пъти си тръгваш?Нали утре ше продължиш?
Нещо има разминаване между думи и дела, а?
![]()
Леле, какво съм изпуснал. Въпреки всичките глупости и некомпетентността на питащият, първият въпрос всъщност имаше доста истина. Цялата това говорене срещу нео-метъла е голяма глупост. И ако нео-метъл групите са комерсиални, това не значи, че са лоши.
Виж сега... и всички групи като Manowar, Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow и т.н., които възрастните величаят са ги прослушали като деца под 17 години, но ги слушат още, че и ги смятат за най-великите. За мен Контрол бяха номер 1 в периода между 6 и 9 годишна възраст. Това значи ли, че Контрол не са правили хубава музика?Първоначално написано от exploitedteen
Slipknot и Korn няя да ги плюите![]()
Няма смисъл да споря, че в повечето случаи най-добрите са доста комерсиални. Не нео-метъл групите не са най-добрите. Те в повечето са добри групи, но нищо повече. Поредната добра група. Не заслужават известността и парите си, но това не значи, че са лоши.
бтв общото между Слипнот и нео-метъла е опитите да се правят на интересни и педерасткия външен вид, кактвито повечото нео-метъл групи имат. Но в музиката нямат нищо общо с нео-метъла.
А и разбрахте ли кой е новият вокалист на Anthrax и как ще го коментирате този факт?![]()
Кори Тейлър хаха
Изпуснал съм купона даеа, така става като не наглеждам форума повече от един ден
Еееех![]()
^^
кфо?!
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Признавам си, че не съм компетентен по-абсолютно всички метълски въпроси защото има други интереси, които ме вълнуват повече. Но въпреки това аз исках единствено коментари по въпроса, който зададох, но всички се нахвърлиха да ме критикуват и "обиждат", за това какво слушам и в какъв стил е, което нямаше нищо общо. И според мен повечето, които коментираха най-много не са наясно с абсолютно всичко, но се опитват да се покажат мн знаещи.Леле, какво съм изпуснал. Въпреки всичките глупости и некомпетентността на питащият, първият въпрос всъщност имаше доста истина. Цялата това говорене срещу нео-метъла е голяма глупост. И ако нео-метъл групите са комерсиални, това не значи, че са лоши.
еми добре,обясни ми кое не им е метълското,нали си себез,кажи ми,а не ми излизай с тъпи номера.Първоначално написано от exploitedteen
Да, точно така. Новият вокалист на Anthrax е вокалистът на Slipknot и Stone Sour.Първоначално написано от Boot
Да бе, знам кой е Кори Тейлър. Ама.. ебати о.О
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мисля, че съм гласувала няколко пъти![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами то и аз съм гласувал 6-7 пъти в анкетата за изганването ми.Първоначално написано от `Death`Whore``
Като глусавах 5 пъти, за да му изгонят и 2 пъти провит това.
![]()
Ее...ама аз имам само 2 акаунта...или 3![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не, не са.Първоначално написано от exploitedteen
Хаха,да бе,Корн и ЛП за големия метъл ги пишат,а Годсмак да се сравняват с алтърнатив групички...смешно звучи,след като Годсмак звучат много по-твърдо от тези двете горе споменатите...Първоначално написано от exploitedteen
слушам слейър, но се радвам и на траш..Първоначално написано от korn___
Ок хахаа