- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще бягам от нас за постоянно
на кратко нашите са кофто хора. Дайте съвет, нямам пари, а къде да ида, няма при кой приятел да ида?
Решението ти да се еманципираш е много необмислено както и поста ти.Кажи по-подробно какво смяташ да правиш и на колко години си!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
на 17 съм и искам да се махна от тия кретени
изчакай да станеш на 18, хвани си работа и се изнеси на квартира-просто![]()
Както искаш, никoй не може да ти помогне...
Размисли отново и не поствай теми неподготвен/а!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
ne go pravi!!! moje6 da izbqga6 za 2-3 dni i da se vurne6, no ne i za postoqnno.
1. nqma6 pari i podslon. kak 6te ocelee6?
2. ti si nepalnoleten i policiqta 6te pluzne podire ti, taka 4e 6te trqbva i da se krie6. kato te namerqt, 6te te nastanqt vuv vremenen priut i 6te te vurnat pri va6te.
taka 4e pomisli dobre dali go iska6. po dobre se otkaji, za6toto opita ti e obre4en na neuspeh.
Дамм!човека трябва да му мисли!Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Ако си решил да бягаш, отиди в някой френд, НО гледай ако има таванче да спиш там или краен случай в мазето, без родителите на френда да знаят. Майка ти и/или баща ти 100% ще те търсят под дърво и камък. Ако родителите на френда разберат, каквото и да ги офертираш 100% ще кажат на ваще и нищо чудно да довтасат да те взимат.
За паритеВземи всички налични кинти, които имаш, колкото и малко да са
. В краен случай вземи на заем, но гледай да не взмаш прекалено много ,защото после трудно ще ги върнеш
. Ще муаш хляб и сол няколко дни
.
Стой няколко дни и после се прибери. Родителите ти ще бъдат доста по-различни (държане и т.н.), поне за известно време.
Успех и умната.![]()
![]()
![]()
pi4 vij sa ... spored men e tupo da bqga6 6to ne se skara6 sus va6te za da gi nakara6 da se osetqt 4e ve4e ti e pisnalo ... znae6 li as predi 2 meseca taka se skarah mnogo lo6o .... do takava stepen 4e te prosto kakvoto i da kajeh se sum gre6en a te sa pravi i as im kazah "dobre togava da si sabiram li bagaja i da si hodq a ?" ama taka go iskre6tqh v nas 4e moje bi 2 etaja pod men sa go 4uli .... nikoi ne posmq ni6to da mi kaje ... i sa si4ko e mirno i tiho ... i samo 4akam da zavur6a i 13-ti klas i se mestq na kvartira i krai ... nqma da me vijdat dori i 1 put na mesec za da vidqt kolko 6te im e gadno bez men ... puk na men kolko 6te si mi e hubavo .... za tva probai se da gi isturpi6 zavur6i si daskaloto ... nadqvam se da ti v tehnikum za da izlezne6 poluprofesionalist i da moje da si nameri6 rabota ako si u4il i znae6 de ... 6toto ako ne znae6 ... kak 6te si nameri6 rabota .... 6te prodava6 keks4eta v nqkoi super market li egati ?!?ai stiga .... i zima6 prili4na zaplata mesti6 se sus nqkoi priqtel na kvartira za da ima koi da mie 4iniite prez den da se reduvate i tva e
as taka sum re6il da napravq vupreki 4e sumnqvam da miq 4inii no ako se naloji i tva 6te napravq zaradi svobodata mi ....
![]()
По-скоро ще изгоня наще от къщата отколкото,аз да бягам.Въпреки,че преди и аз съм си го мислил.
ПиЧ, Едно ще ти кажа- нямаш акъл... Ще избягаш, ще ти замръзне задника, ще гладуваш , и накрая ще се прибереш при мама и тати с подвита опашка... Нищо няма да постигнеш освен да докажеш колко си незрял...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ехааа но помислете си какво приключение ще преживее, все пак не всеки прави това, айде със здраве, дано не свършиш у некоя канафка![]()
Първоначално написано от Sa3ana3a
![]()
![]()
![]()
mnogo e prosto iz4kai da stanesh na 18 i posle hodi kudeto pojelaesh nikoi ne moje da ti kaje nishto
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
I az sam saglasna s drugite niama smisal.Dogodina pravi kvoto 6te6.Imai tarpenie ti neznae6 kakvi roditeli ima.Detzata koito sa siratzi i skitat po ulitzite me4taiat da sa na tvoeto miasto s roditeli i dom.Moia savet e nai-dobre iz4akai da stane6 na 18.Tova e nai-razumnoto.
spored men trqbva da iz4aka6 pone do 18 za da se mahne6 ot tqh.qvno sa dosta li6i s teb za da iska6 da se mahne6 ot tqh![]()
from
hot_sexy_lady
недей да бързаш ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Аз имам тоая проблем с наще вече 18 год, ТЕЖКО Е, някой път непоносимо. НО тва е Бори се, за себе си, не забравяй кой си : Истинското поражение настъпва при измяна на принципите, при отказване от правата си и при жалката, покорност пред злото! Неру
Отстоявай себе си, тва е най - важното!
hell is still overburdened
не знам обаче намерението ти изглежда доста несериозно,едва ли щеше да седнеш тук и да ни питаш.. какво да те убеждавам,имам чувството че изобщо не си помислил какво може да стане след тфа и как ще я караш![]()
ами преди да станеш на 18 ако избягаш могат да те търсят с полиция и ако те намерят- да те върнат обратно.
След като станеш на 18 оба4е имаш право да правиш каквото си поискаш, стига да не противоре4и на закона
ето ти варианти
1. намираш си гадже, дето е на квартира или си има собствено жилище.
2.намираш си работа и се изнасяш на квартира.
3.отиваш при сектантите, те ще ти намерят какво да правиш
aaa btw temata e pusnata predi okolo 2god i polovina taka 4e toq 4ovek sig ve4e se e opravilПървоначално написано от SabrinaAa
![]()
Кратък, верен и добре обмислен коментар! =D>Първоначално написано от quietly
Момиче съм.
Ще бягаш ти...Тука всички ще бягате,ще се самоубивате и пр.Я си стойте на задниците като знаете,че нищо не може да направите...