.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

оф още съм малка не ми е дошло и ме е срам да кажа на нашите

ко да праяя
    НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!

Град
    паралелно
    Добре, не усещаш ли, че сама си противоречиш? След като си малка, какъв е проблемът, че нямаш цикъл? Или имаш предвид, че ти закъснява? Не виждам с какво можем да ти помогнем и в двата случая!
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Спордед теб какво може да направиш.
    На колкого години си впрочем?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...ами те сиг знаят,че нямаш цикъл щом не си им казвала обратното.. ..а на колко години си
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Не разбрах темата! След като си малка и не ти е дошло няма проблем, а вашите сиг знаят, че нямаш, щом не си им казвала, че имаш, така че къде е проблема?

Изчакай още.Ще ти дойде.И от какво те е срам те вашите са наясно че след като си малка не ти е времето за цикъла
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен Аватара на asasfdf
    може да е въпрос на семейна чест да й дойде рано..

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    може да е въпрос на семейна чест да й дойде рано..
    Или спамерска чест ... Знае ли човек ...

Имам чувството, че темата е ебавка, защото на момичето й е писнало да гледа теми от сорта "На 12 съм, още нямам цикъл. Нормално ли е?"...

Ако все пак ако не е ебавка (което силно ме съмнява): както другите казаха-какъв е проблема?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    А иначе:
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Не разбрах темата! След като си малка и не ти е дошло няма проблем, а вашите сиг знаят, че нямаш, щом не си им казвала, че имаш, така че къде е проблема?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    с0фия
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ti da ne si na 11? Smis na mene mi doide taq zima, smis bqh na 12 i polovina, tova e vyzrustta, na koqto e normalno da ti doide...ama poznavam momi4e-2ri klas...doide i...su6to i takova na 14, na koeto o6te ne i e do6lo taka, 4e vsi4ko e vupros na vreme .... DRUGO E, AKO TI ZAKUSNQVA
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Чакайте ся на 12 съм просто като ми дойде ме е срам да кажа на нашите моите приятелки и тях ги е срам
    НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Кой е казал, че трябва да казваш... е, поне на баща си? Като ти дойде, казваш на мама, както и на 2 - 3 приятелки, и толкова. Целият град ли трябва да разбере, а и не е нещо кой знае какво станало.

Град
    София
    Естествено, цяла България трябва да знае, че на момичето са й дошли на гости от Червен бряг.

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    пфффф, навсякъде все едно и също |-(
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Град
    в мечтите ти
    Ми казваш на майка ти по най-нормалния начин.На баща ти не е необходимо да казваш.Чак пък такава философия .....
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    в мазето ;dd
    ОМГ ... даа явно хората са толкова зле .. егати ...../////// аа отпеснах се да си говоря сама

таа ... какво срамно има в това да кажеш на майка си а на баща си няма нужда пък и той нали все ще се досети като пораснеш при всички става така а пък ако искаш сподели на цялото училище на целия град на целия форум

А защо трябва да казваш копуваш си превръски и готово макар че няма нищо срамно в това да кажеш на майка си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си