.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: vejdite

nov
    Guest

vejdite

tame rabotata 4e imam kosmi mejdu dvete vejdi i ne moje da se razbere dali imam dve ili sam s edna vejda.iskam da vi popitam dali sam da si oskubq vejdite ili da otida na kozmetik.mislq 4e te 6te znaqt nai dobre kak da mi gi oformqt no vse pak da se dopitam do vas

Искаш вежди като на Лео от Big brother ли?Недей!ще станеш супер смешен!Гордей се с това, че имаш хубави "сключени" вежди!На жените им харесва черта у мъжете!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Искаш вежди като на Лео от Big brother ли?Недей!ще станеш супер смешен!Гордей се с това, че имаш хубави "сключени" вежди!На жените им харесва черта у мъжете!
    ne na vsi4ki im haresva...

Цитирай Първоначално написано от lady_M
    Не говорим за тлъсти и дебели мазни вежди, които покриваточите...Говрим просто за "сключени вежди", които придават така да се каже "по_благородно" изражение и поглед...
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Не говорим за тлъсти и дебели мазни вежди, които покриваточите...Говрим просто за "сключени вежди", които придават така да се каже "по_благородно" изражение и поглед...
    sled tazi lekciq mai i az 6te zapo4na da gi haresvam...

Град
    там
    1. и на мен не ми харесва
    2. ти пък от къде знаеш точно колко "сключени " са му веждите?

по темата - това дали да отидеш при козметик или сам да се справиш зависи от това, колко искаш да си ги оскубеш - ако решиш сам - препоръчвам ти само между веждите, а ако исакш да си ги оформяш целите - определено козметик.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ne e neobhodimo da hodi6 na kozmetik, nai dobre nakarai nqkoe momi4e. ne e nujno da si gi oformq6 celite, vajnoto e samo da si s 2 vejdi.

Да, важното е той да се харесва. Пък дали на някой друг му харесва или не..това е без значение.

Бтв, и на емн по ми харесват момчета със сключени вежди

e
    Guest

Re: vejdite

Цитирай Първоначално написано от nov
    tame rabotata 4e imam kosmi mejdu dvete vejdi i ne moje da se razbere dali imam dve ili sam s edna vejda.iskam da vi popitam dali sam da si oskubq vejdite ili da otida na kozmetik.mislq 4e te 6te znaqt nai dobre kak da mi gi oformqt no vse pak da se dopitam do vas
    Otidi na kozmetik i si gi oformi. Kakav e smisala da hodi6 kato Gaitan Vejdio? Mahni gi i ako vednaga priqtelite ti zabelejat i zabelejat zna4i dobre si postapil. Mani gi tiq kude sa s razbiraneto na pra-pra dqdo mi i razpravqt 4e e bolo jensko i neznam si kvo si.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    spored men 6te e nai-dobre ,ako ima6 gysti vejdi,da oskubi6 samo nqkoi ot kosmite m/u samite vejdi.ne gi mahai vsi4ki,za6toto naistina 6te stane grozno i sme6no
    get off.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    по-добре питай някоя приятелка, майка ти, сестра ти и виж те какво мислят и как ще те посъветват. Т.е. на живо ще се прецени кое ще е най-добре и тогава най-добре ще знаеш дали козметик или те ще ти помогнат, защото наистина веждите си зависят от лицето и т.н. и така не може да се прецени кое ще е най-удачния вариант за теб
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ne e neobhodimo da hodi6 na kozmetik, nai dobre nakarai nqkoe momi4e. ne e nujno da si gi oformq6 celite, vajnoto e samo da si s 2 vejdi.
    това е много добро решение,аз също имам съученици които са молили други момичета да им проскубят косъмчетата между веждите,споко няма да те обезобразят

Голям фен
    Град
    Sofia
    Малко сключени, много сключени - все тая. Грозно е!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    Sofiq
    Еми след като си написал тема-явно наистина си се замислил затова по-добре отиди на козметик.Там ще ти кажат от какво точно оформяне имаш нужда.

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Град
    in Da musiC
    hgh
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Просто може да ги почистиш малко там където са сключени,за да не изглежда като една вежда нищо сложно или както казаха по горе може да помолиш някое момиче,няма нищо сложно в това,а пък и по този начин ти ще се чувстваш по добре и няма да се комплексираш Успех
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    отиди на козметик да ти ги оформи според чертите на лицето ти,за да стоят възможно най-добре,и след това си ги махай сам или познат,роднина,фр...

на някой момчета точно това им е чара
    страшно яко им седи на някой
    ако си момиче махай задължително,ама ако си мъжко си помисли

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Абе ей, стига сте копали бе!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    как така френдката не е видяла темата още тцтц(тя си знае коя ) ам по темата...не виждам смисъл да ги оформяш кой знай колко...просто махни косъмчетата по средата..а ако са ти мн мн дебели..тогава отиди на козметик или както казаха накарай някоя френдка ..но не ги изстънявай много

Cruel Intentions

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си