- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- o6te edna nova godina vku6ti :((((
E skupi forumci,4asut e 11:10,ne mi se gurmqt piratki,ne mi se qde ili pie,prosto si stoq tiho pred komputura-nemoga da slu6am normalno dori lubimata mi muzika.4uvam susedite kak sa se napili i veselqt,a na6te gledat televiziq v drugata staq.Tova li e nova godina za vas?!Sumnqvam se,po-to4no nadavqm se,4e ne!Vsi4ki gotino hora,vrustnici,priqteli sega kuponqsvat nqkude az sum sam unas.Po-lo6o,kogato sum sam si slu6am muzika i ne mislq za ni6to.Eto tova mi se povtarq vsqka godina-malko piratki,malko qdene,tost v 12 4asa i kum 1 4asa si lqgam,za6toto nqmam i sobstvena staqNe tova ne e zatvor !!!Tova e po-lo6o!Tova e moqta nova godina,moje bi posledna ili pred posledna po tozi na4in!Redno li e edin normalen 17 godi6en mladej da praznuva taka?Ne,opredeleno.Taka 4e skupi priqteli kogato se veselite tazi no6t,poveselete se i za tazi koito nemogat...6tastie e blagosloviq ot gospod,no nqkoi ne sa q polu4ili bez dori da imat nqkakva vina.Sujalqvam 4e vi zanimavam s gluposti,re6ih da napi6a tezi redove ei taka ,za6toto sum sam i podtisnati nqkak si trqbva da minava vremeto...Pojelavam veselo izkarvane na vsi4ki i neka sledva6tata godina e po-dobra ot tazi!
kakvo savpadenie. i az 6a "prazyvam" novata godina y nas s na6te. 6teh da hoda s dve say4eni4ki na centara da gledame koncerta ma ednata kat razbra 4e i az 6a idvam sa otkazadeba i patkata skapana. ta tq e pri4inata da mi mine tolkova skapano novata godina i mi ide da q ytrepa
![]()
Na men vsqka nova godina mi e taka,za6toto ima 6ibano semeistvo.Ne maika i ba6ta ,a ograni4iteli,strajari.Dogodina 6a buda s nqkoe qko gadje nqkude i nqma da se pribera 2 dena pri teq bokluci!!!Ebati novata godina...Napravo mraza praznicite ve4e,6tot samo se pod4ertava kak horata se veselqt a men me ograni4avat.Bih ti kazal nazdrave ZAZZZI no nqma i 4a6a v ruka.E tova e da si preeban.Първоначално написано от ZAZZZI
razbiram te. naistina kofti polojenie. do 18-tata mi godinina ima vreme i do togava na6te 6te sa mi skapali dosta praznici. kakvo iska6 da kaje6 pod ograni4iteli i strajariПървоначално написано от nqkoisi
i az sum taka, mn e kofti basi... dogodina si obe6tavam 4e nqma da e taka. na 18 sum a skapanite mi roditeli ne me puskategati idiotite
6e vzema da si namerq rabota i da se maham, takiva roditeli ne se izdurjat
![]()
4estita nova godina!!! pojelavam vi 2006 da e po-dobra i po-polzotvorna ot prednite... i dano da ste s qki hora na qko mqsto dogodina![]()
blqgodarq ti4estita nova godina i na teb i da ti se vru6tat tupkano i pretupkano hubavite pojelaniq
![]()
AIDE 4ESTITA DA VI E !!!!!!!!!!!!!!!! POJELAVAM VI SBADVANE NA VSI4KI ME4TIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
4estita nova 2006 godina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Честита нова година и от мен пожелавам ви всичко най,най.
изтрезнях ама не съм спала от 29ти
и напрао незнам как седя тука...
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
Честита Нова Година и от мен!
I az taka...![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
4estno da ti kaja perfektno te razbiram!az sushto praznuvah taka nova godina,ama samo taq uspqh da ida na edno kupon4e koeto beshe super tupo i gadno!ne e normalno da prkarvash taka nova godina,ama kvo da se prai nqmame drug izbor!![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Ами то и аз съм така всяка нова година. Седя със семейството пред телевизора, има маса, гледам новогодишните програми по БТВ и се тъпча с фъстъци.
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
hah ...pone se radvam 4e ne sum edinstvena...da mn e gadno kato znam 4e moite fr se veselqt a az vav ku6ti s na6te a sum na 16 .... vs koleda i nova godina e taka .... no sled vreme sig 6te ni lipsvat tezi no6ti kogato sme bili s roditelite si ...
Ahhh da vi imam novite godini az sqka godina praznyvam s maika mi i baba mi ba6tta e na rabota sestrata na kyponi a az vkushti ALONE ... i triabva da stoq pri baba i mama koito obsujdat poslednite seri na durzost i krasota ... a si pomislete pak na vas li sa vi skychni koledite ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()