- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnenieto vi....
az sam na 16 god gadjeto mi sa6to....hodim ve4e 3 meseca i toi mn pati mi e kazval,a i mi go e pokazval 4e me obi4a...az sam devstvena a toi-ne.... po princip vinagi mi e kazval po vaprosa 4e ne hodi s men zaradi sexa,za6toto ako mu e bilo samo zaradi tva e 6tql da se hvane s nkoq koqto da mu pusne vednaga...no v petak bqhme na kupon i toi iska6e i kaza 4e ne moje da 4aka pove4e,no na mene mi se izpari jelanieo za sex(a po princip imam taKova)..i sa nz dali da spq s nego ili ne-strah me e 4e sled tva moje da me zareje![]()
Аз бих ти казала, хич да не ти пука - ако искаш да спиш с него - давай. Не си някаква 12 годишна патка, имаш си глава на раменете вече. Не се притеснявай, че може да те зареже - ако го направи - ще измислиш някак да му отмъстиш. Ако не го направи - значи е точен човек и си заслужава да се порадвате един на друг пълноценно.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Здрасти!
Никога няма 100% гаранция,че като казва,че те обича,че след първият път ако е мн зле и не му хареса няма да ти бие шута...Но ако наистина не е с теб за секса и те обича...трябва да му пуснеш да не стои на сухо...ама ако те зареже ужас...Така стана с една приятелка преди седмица..ходиха 4 месеца,кълнеше и се в любов,мн се обичаха...и тя го направи с него за 1 път и след 3 дена я заряза...баси използвача!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Да, обаче един мъж не може да издържи толкова.
Първоначално написано от Felinus Catus
Първоначално написано от `Death`Whore`
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Stavat takiva raboti za syjalenie i to dosta 4esto , i na mene mi se slu4i .. jalko e ama ve4e go preodolqh:] mm da ti kaja nikoi ne znae kakvo 6te stane , ako ima6 po zdrava psihika moje6 da spi6 s nego ,posle kato te zareje da ne ti e gadno (ne kazvam,4e 6te te zareje ama e vyzmojno)..Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Да ти имам проблемите !Дори и да те зареже като те изчука пак си една ебане напред, нищо не губиш !![]()
НЕ.Губи девственоста си,а тя е мн важна за едно момиче,първият път е мн важен!!!Първоначално написано от NSрi4
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ako tolkova ima6 jelanie za sex pravi sex,ako go obi4a6 pravi sex...daje i posle da te zareje koeto moje da ne stane da ne ti puka vajnoto e 4e si si napravila kefi i ti e bilo hubavo..no ako iska6 da si sigyrna v nego 4e teobi4a i ne iska samo da si legne s tebe iz4akai o6te dokato bade6 napulno sigyrna 4e naistina te obi4a![]()
Az bih kazal 4e moje da mu vqrva6 ama to mu e pisnalo prosto 3 meseca da cikli na suho i zatova ti go e kazal ne 4e ne te obi4a ili 4e te luje ne6to toi naistina ako mu be6e zaradi sexa nqma6e da izkarate 3 meseca prosto hormonite si kazvat dumata.
P.S:
A i o6te ne6to ako ne mu pusne6 nqma da izdurji i 6te te zareje za6toto 6te se predstavi kak moje da si hvane edno hubavo gotino gadje i da q 4uka vseki den i 6te go sravni s tova 4e ti ne mu puska6 i 6te bye bye love bye bye hapyness i think im gonna cry.I da iz4akai o6te 3 meseca i 6e vidi6 kak 6e te zareje o6te sled purviq samo stoi i gledai.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Мен ако някой ме мотае повече от месец и не сме правили секс, ще го изнасиля.
верно няма да го мъчиш момчето я ..Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
![]()
![]()
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Za da se stigne do sex ili trqbva da si ima opredelena pri4ina. Ili prosto i dvamata go iskat za6toto sa si sigyrni i dvamata edin v dryg s 4ystvata si ili go pravqt za da podobrqt vruzkata si. V momenta moga ne6to da propyskam no opredeno tezi 3-te se sre6tat spored men nai-4esto tai4e opitai se da si pomisli6 vurhy tezi 3 ne6ta i vij dali ima ne6to takova pri vas. I drygoto koeto e ne go pravi na kypon... tam vinagi stavat falove.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
ou baby... hey baby....MYXAYAXYAXY mi dai mu da te iz4uka ako te ostavi zna4i ne te obi4a ako e s teb sled tova zna4i te obi4a.... vse 6e se otvori6...ako misli6 4e e podhodq6tiq... a i 6tom ima6 jelanie za sex ...davai
da beeeeeeeeeПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
q ne se izlagai
az pravih sex s gadjeto mi 4ak sled 5tiq mesec
nito se e oplakal,nito se e sardil,nito me e zarqzal
Iskam da ti kaja 4e az bqh na su6toto polojenie kato tebAz bqh na 15 i toi me za4aka polovin godina dokato stana gotova i sled kato go napravihme sqkash se zaobi4ahme pove4e....i sega sme vse o6te zaedno (2 godini i ne6to hodim)....taka 4e spokoino ....
да ти кажа,ако един мъж ходи с теб заради секса и ако не му пусниш до 1 седмица ще те зарежи,а щом е с теб вече 3 месецжа,значи не е заради секса само
awe ebete se weeeee ebati pomisli za gadjeto si...kolko mnogo vreme go durjish na suho..gorkoto momche prejulil e sigurno ili e naebal nqkoq druga
аз не познавам някой който да се е оженил за човека с който е правил секс за първи път и да си е умрел с него..... дори и да скъсате няма да е защото вече сте правили секс и той е сложил още една отметка в тефтера си... и да не го правите, пак може да се случи да скъсате ВСЕ за нещо, така че ако ти се прави - давай, нищо не губиш. Щом се обичате даже ще ти е приятно да ти е първи човек който те обича. gl & hf![]()
То пък вие егати връзката дето я имате. Секса си е доста голяма част от една връзка. Прави хората много по-близки и по-отпуснати един пред друг. Пък и човека цели три месеца те чака, ти пак недоволстваш. Ми какво като те зареже??? Каква е разликата дали си спала с него, или не? Болката е една и съща от раздялата. И мен 1вия ми ме заряза. И какво? Да съм ревнала случайно? Пък и да ти кажа, аз ако не бях спала с приятеля ми, на дали щяхме да сме заедно още. Просто нямаше да издържим, щяхме да се очуждим и щяхме да скъсаме. Аз на първия месец го подпуках. Не издържах аз самата само на натискания и целувки и палене... Нормално е да ти каже, че не може да те чака повече. Ми писнало му е на човека. Не му е за секса, не се притеснявай! Аз съм убедена, че той те обича и държи на теб. Иначе мислиш ли, че щеше да бъде с тебе 3 месеца, да ти обръща внимание, да се грижи за теб, да го оставяш на сухо след всяко натискане и близост, и той нищичко да не ти казва? Така че нищо не губиш.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ako naitina q obi4a 6te po4aka o6te malko.Tolkova e 4akal taka 4e bi mogul da iz4aka.Eventualno ako ve4e ne izdurja moje6e da nameri po-takti4en na4in da i go kaje.Taka 4e ako mu ima6 doverie go napravi,no ako ne si napulno sigurna v nego nedei.Az pone ne bih riskuvala.Uspeh![]()
6te spi6 s nego edinstveno i samo kogato pojelae6![]()