.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: mnenieto vi....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, обаче един мъж не може да издържи толкова.
    не всички...моето гадже ме чака 9 месеца..докато правихме sex..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest

Re: mnenieto vi....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam na 16 god gadjeto mi sa6to....hodim ve4e 3 meseca i toi mn pati mi e kazval,a i mi go e pokazval 4e me obi4a...az sam devstvena a toi-ne.... po princip vinagi mi e kazval po vaprosa 4e ne hodi s men zaradi sexa,za6toto ako mu e bilo samo zaradi tva e 6tql da se hvane s nkoq koqto da mu pusne vednaga...no v petak bqhme na kupon i toi iska6e i kaza 4e ne moje da 4aka pove4e,no na mene mi se izpari jelanieo za sex(a po princip imam taKova)..i sa nz dali da spq s nego ili ne-strah me e 4e sled tva moje da me zareje
    xa emi kaji mu da go lapa 6e se nameri nqkoi koito naistina te obi4a a ne e samo s tebe da te ebe blizo e do uma a/a//?A??A

Miii ako tolkova mnogo te obi4a kolkoto kazva6 3 meseca ne bi trqbvalo da predstavlqvat problem za nego
    Мене ме нема в целата схема..

Фен
    Град
    Iowa
    да... айде ся да си играем с инстинктите на пича..... кви сте вие бе, по тая логика никога нямаше да се прави секс и нямаше да се раждат хора и човечеството ще стане застрашен вид.. заради ПРОСТОТИЯ... ако се правеше секс само когато жената поиска (т.е. никога) мн тъпо разсъждавате. според мен 1 месец е достатачно една двойка да започат да правят секс! ако толко се харесват ще правят секс, иначе си е булшит стъф и чалгарска ралта

Град
    Plovdiv
    ako ta obi4a naistina cql jifot 6ta 4aka xi4 ne si dafai zor.otnosno taq fraza:mene ni mi e za ednoto ebane,4ufala sam q xilqdi xilqdi pati..
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си