- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжки курви
![]()
![]()
![]()
А бе ся преди да легна се замислих тея Курвите(мъжките) как си вършат работата бе. Сигурно пият някви хапчета, защото то какъвто и да си не може винаги да ти е станал.
![]()
Не е така може да ти е станал ,но зависи колко клиенти и какви.Мене са ми плаща ли за секс ма не съм се зорил и нико не съм взимал.
виж, опитен човек ха-ха
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Всички мъже са курви.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
xax tova go znam sa6toto samo 4e s va6iq polПървоначално написано от Black_Witch
Има тема по въпроса.Включи се там като толкова напираш да се изкажеш.А какво си чувал...проблема си е твой,щом даже нямаш лично мнение и го караш на слухове.Жалка и нисша порода!Ставате само за размножаване,нищо друго!Първоначално написано от Lyv4eto`
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
abe ei 6+a ima shamari ne se otklonqvaite ot temata!
![]()
xaxa kato stavam samo za razmnojavane ela da vidi6 ko 6ta napraq mn zloba 6ti prasna Putkata ot sex !Първоначално написано от Black_Witch
ми ти па да не си много над него ма?Първоначално написано от Black_Witch
за мене и мъжете и жените са курви![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
A бе Наполеон си го е казал:"Всички жени са курви,освен майка ми."Точка по въпроса!
зависи какво разбирате под израза "курва"
Ти си една много комплексирана феминистка.Първоначално написано от Black_Witch
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ако не е изблик на моментен гняв - много зле за теб. Пробвай само на скречове и вибратори до края на живота си, ако ти стиска...Първоначално написано от Black_Witch
но пък така ни е много гот....а ти закакво мразиш пък толкова мъжете ?Първоначално написано от Black_Witch
qvno za6toto nikoi maj ne bi q haresal neq 6toto e nqkva gadna i zatva mrazi pola ni.![]()
ei zakakvo vsichki se otklonqvate ot temata be hora ?![]()
ta da se vyrnem kym temata....spored men super mn zavisi kakva tochno shte tr da ebe,ako mu e tretata ili chetvyrata za dnes 60 godishna dyrta debela razpluta baba,shte my izvinqvash da go vdigne ei taka....to tai stavat hubavite nesht,baq zor shte vidi dokat go nadyrvi...sig shte vzeme nqkoi hapche i ....shte chuka voliu nevoliu,pari mu se davat,a pak ako e nqkoq mlada hubava madma(to tva malko ne mi se verva,shtoto koq huabva madma,shte si plati za sex) ili pak vse pak nqkoq zapazena lelq,det dolu gore stava moje i sam da se spravi.....vsichko tva e mn uslovno :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Я умри ма овца проста! За много голяма ли се имаш? Айде ела и ми го кажи в очите това пък ще видим дали само за "размножаване" ставамеПървоначално написано от Black_Witch
Продължението е "Но да не забравяме, че и тя е жена" ;)Първоначално написано от Анонимко
Нито един човек, който има успехи в секса и любовта, не мрази противоположния пол и не го обявява за "курвенски" ;)
Защо така си мислиш...супер много яки пички ходат да се ебат с жигола.... Просто ако партньорите им не могат да ги задоволат и искат някой добър и опитен,.Първоначално написано от ^KaSiDi^
Ti da ne idvash ot nqkoq feministka sekta q kaji ? Da ne se imash za ne6to pove4e? A po temata ...mujki kurvi si ima i vsi4ko e vupros na izbor...su6toto e pri pove4eto jeni.Първоначално написано от Black_Witch
mnogo dobre kazanoПървоначално написано от Black_Witch
![]()
maje...vednaga ska4at na boi....Първоначално написано от Анонимко