- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- realistka ili naivna sym az
zdrastiiskam da mi dadete syvet za6toto sym mnogo obyrkana.stava duma za mom4eto s koeto hodih dva meseca ii skysahme,za6to?i az ne znam daje pfff nqmam smelost da go pitam t.e iska mi se i sym ubedena ,4e moga da go napravq no....kato go pogledna razbiram 4e sym bezsilna.edinstvenoto koeto znam e ,4e toi ne znae6e kakvo 4uvstva.... iskam da si go vyrna ,mnogo dyrja na nego i go obi4am ....nai mnogo me pritesnqva tova 4e v 4ata nie spokoino si govorim ,a kogato izlezem s averi sme dvama nepoznati ...tova me izmy4va .dori az mu kazah kakvo 4uvstvam no toi ni6to .dali ima smisyl da prodyljavam sled kato skysahme ot 4 meseca aa vse o6te vqrvam 4e moje vsi4ko da se opravi.
![]()
![]()
Udari si dva 6amara i se uspokoi!Realistka si!![]()
Spored men trqbva da go zabravi6...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
saglasna sam 4e trqbva da go zabravi6...v momenta sam v sa6toto polojenie po4ti i znam kolko 6te ti e trydnono tova e nai dobroto koeto moje da napravi6...tova 4e toi ne otvra6ta na 4uvstvata ti e pokazatelno 4e ne e za teb no ne ozna4ava 4e sledva6tiq ti opit nqma da e po dobar...Zabravi go karai napred i uspeh...i 4ng
![]()
ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...
Zaebi go nova godina novo gadje! :P
In dreams there are no rules...
A taka mnogo vqrno! :]Първоначално написано от NaSkO_
Просто сте се отчуждили...пък и той щом не знае какво чувства...
Това за чата-и аз имам една позната, с която в чата винаги си чатим, а пък в даскалото много-много не си говорим...но пак сме приятели, така че това не значи нищо...може пък да се притеснява от теб, когато е в компания-все пак сте бивши гаджета.
Пробвай да излезете сами и си поприказвайте неживо...и ако той още не знае какво чувства спри да се измъчваш и си хвани ново![]()
На 25 станаха 4 месеца от както бившият ме заряза.Никога ен губя надежда.Обедена съм,че ще се върне рано или късно,но сигорно ще съм намерила по-добър от него.Какво ли не направих последните 4 месеца в чата,какво ли не му говорих ама никога не събрах смелост да му го кажя в очите и май никога няма да събера...Мн го обичам и държа на него ама трябва той да ме поиска.Само ще ти кажя ако го искаш бори се до край за любовта...винаги има път...само трябва да го намериш макар да страдаш страшно много за него.Не знам ама аз като винаги спра да му пища...той ме търси...пробвай и ти така...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не мисля,че имате шанс,не заради тва от колко време сте скъсали ,а просто заради взаимотношенията между вас.Късатетой не ти казва причината,ти не смееш да го попиташ,говорите си
ама само в чата и като се видите не си обелвате и дума.Все пак ако пробвате да изясните нещата може и да се получи нещо.като за начало се научете да общувате наживо,а не в чата и когато виждаш че нещо не е наред се опитай да поговориш с него,а не да го премълчаваш и да се правите че всичко е наред.Променете държанието си спрямо другия,говорете по-често,не прикривайте чувствата и емоциите
![]()
Kato bqh uchenik na china mi edin den beshe napisano "Ne se unijavai da iskash tova koeto vednash ti e otkazano" Sled kato ste bili vednash zaedno i nishto ne e stanalo ima li smisal da se probvash otnovo sled kato si i negovorite na jivo?
Fuck The Religion
Po princip sam na mnenie,4e KOGATO OBI4A6 NQKOGO I TOI TE OBI4A,TRQBVA DA SE BORI6 DOKRAI ZA LUBOVTA VI,VAPREKI VSI4KO!!!
Vav va6tiq slu4ai tova,koeto 6te te posavetvam e,da si izqsnite ne6tata najivoTa ti dori ne znae6 pri4inata za kraq na vrazkata vi.Ottam idva golqmoto ot4ujdenie.Vie ne obsajdate ne6tata,ne obsajdate problemite.Samo v 4ata si lafite.Ne trqbva taka!4 meseca ste si zagubili vremeto,dosega trqbva6e da se razberete kakvo e stanalo,kakvo e dovelo do tezi vzaimootno6eniq.Samo taka 6te se opravqt ne6tata.Govori s nego,izlezte samo dvamata i otkrito go popitai kakvo e stanalo s vas i za6to ne6tata sa se stekli po tozi na4in.Popitai go dali o6te te obi4a i ako otgovora e polojitelen(kazvam ti da go pita6,za6toto ti kaza,4e toi ne e naqsno s 4uvstvata si),ako otgovorat e polojitelen,to s pove4e sigurnost i usiliq 6te uspeete da se radvate i da zapazite lubovta si.No ne6tata nqma da se podredqt ot samosebe si.Za da se sdobrite ili pone za da izqsnite ne6tata,trqbva da govorite.I to iskreno.Ne moje samo po 4ata,a najivo da se pravite na nepoznati.Ako toi te obi4a o6te,bori se za nego i se sdobrete,NO ako ne te obi4a ne go karai nasila...Lubovta ili q ima ili q nqma,ne moje da se nakara nqkoi da obi4a nasila.Ako ti kaje,4e 4uvdtvata mu sa martvi,zabravi go.I prodalji napred.Kasmet!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Abe ebi mu maikata i prodyljavai napred kvo 6te se vprqga6 zaradi edin kele6..ima tolkova mn dr mom4eta prosto davai napred i da ne ti puka![]()
Ako naistina iskash da si s nego se opitai da si go vyrnesh..no ako mislish 4e ne ti stiska go zabravi...
Only god can judge me!
imam 4uvstvoto 4e tova as sym go pisala sy6tata istoriq az go obi4am a neznam toi kakvo ispitva kym men , v 4ata sme na milo , slynce gvorim si za vsi4ko a v daskalo ili navyn se darji s men kato s enpoznata :SПървоначално написано от Анонимко
![]()
kakvo e tovaaaaaaaa ;(;(;(
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
Старо.