- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nqkoi da e 4uval ili
4el neshto za poza 77 ...
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Женщина лежит на боку, вытянув одну ногу (нижнюю) и согнув другую. Мужчина ложится сверху и вводит член, захватывая своими ногами вытянутую ногу партнерши, после чего пара вращается в противоположные стороны, пока женщина не окажется на спине, а мужчина — перпендикулярно к ней, или, согнувшись на боку, партнерша обхватывает ягодицы мужчины, а он имеет возможность ласкать ее свободными руками.
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Което ми напомня за доказателството, че хомосексуалистите са дело на дявола: поза 666 могат да правят само 3ма педераси
seriozno pitam .....a i http://kamasutrabg.hit.bg/ ne znam
![]()
мда...ми начи позата е същата като "лъжички",т.е. двамата са легнали на една страна,като жената е с гръб към мъжа....само,че разликата идва от това,че треа да не сте легнали изцяло,а да сте подпрени на едната си ръка,сгъната в лакътя и в кръста треа да се получи една такава чупка...абе не е нищо особено....тва го бях чела в некво списание....
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Mi kato gi ogleda6 malko tiq 4isla kak stoq edno zat drugo moje i da ti se stori na nqkva poza v sexa nz..ako ima6 fantaziq razvihrqi q kvo 4aka6 ...xaxa
Струва ми се леко акробатично...
da kakto i 69 viz cifriteПървоначално написано от HeDa
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
ami da nadqvam se skoro da ne napravqt poza 88 4e shte e grubo i oshte po akrobati4no...
![]()
Затова имената им се изразяват с цифри!
milo az nali znae6 4e ne govora za takiva raboti az pokazvam.pravi si izvodite.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.