- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnooo li sam grozen
Ейййй от малки гангстери бе хахахахПървоначално написано от DiaManTa
Не си грозен ама очевидно си малко тъпичък
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
може да ти се стори смешно,но защо слагаш външния вид като критерий за един човек(поне така разбирам от цялото тожа "твое терзаене")?
а по темата-не не си грозен,но по-добре ще си без обицата(лично мнение
)
Ave tva mi prili4a na porednata tema v koqto prosto trqbva da ti kajat kolko si velik.Da ne si grozen,no tova nqma da ti pomogne da si po-malko povarhnosten i tap!
Hoy volv
Eee naranqvash mom4eto po tozi na4in.Първоначално написано от air_soul
![]()
In dreams there are no rules...
sajalqvam prosto izkazvam mnenieПървоначално написано от NaSkO_
Hoy volv
В 8ми клас едно момче беше по-ниско от мен. Сега е...поне 1.80. Така че, престанете с глупостите. За 1/2 година може да стане 2.10 момчето.
[size=18]ЕЙ МАЛЧО, ТВОИТЕ КОМПЛЕКСИ КАРАТ мъничките к**ви ДА СЕ ЧУВСТВАТ ВЕЛИКИ!! ИМАШ ВРЕМЕ, МНОГО ВРЕМЕ!! ТОВА ДАЛИ ЩЕ СТАНЕШ ПО-ГРОЗЕН КАТО СЕ САМОСЪЖАЛЯВАШ В ОГЛЕДАЛОТО И ЩЕ ТИ ПОРАСТЕ К... КОСАТА ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЕБ!!
men ne ma kefi(sorrki)Първоначално написано от `Death`Whore`
a pak temata mislq 4e celi da mu izbie kompleksite i da mu ka4i samo4ustvieto..E tova ne e na4ina..A i naistina izglejda6 malak//
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Enough.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·