- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnooo li sam grozen
Iskam vi mnenieto mnoo li sam grozen
http://www.sladur.com/new_img/1/5/5/8/5/15585.html
![]()
egHu4ka kolko sam malak 8 klas i sam dalag 1.65 sm
Това не те прави голям. С 7 сантиметра си по-висок от мен.
Na taq snimka izglejdash kato nqkav purvoklasnik.
No ina4e si gotin :P
In dreams there are no rules...
Mmm ne ne si grozen :] , ama naistina prili4a6 ma lapence
nekav gangster li se praish xaxa
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
nqma kakvo da se praq az sam si gangsterПървоначално написано от CuST0M1z3
Гангстерите нямат профили в сладур.ком. Гангстерите не питат по форуми дали са грозни, защото колкото по-грозни са, толкова повече ги харесват мацките.![]()
И с 7 по-нисък от менПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
(аз съм момиче бду)
Иначе не си грозен
I'm a nightmare,a disaster
That's what they always say
I'm a lost cause,not a hero
But I'll make it on my own
I've gotta prove them wrong
Me against the world
It's me against the world
Hahaha malee nqma6 predstava kolko si prava...Kolkoto po grozen si , tolkova poi4e prili4a6 na ganksterПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
сладур си ама си страшно малак :P падам си по батковци,а не по лапета дето са с 3-4 години по малки от мене
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ооо сладур
Следващият път като намина през твойто градче, ще те навестимСпокойно, ще внимавам... хайде и ме чакайййй
![]()
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Дам обаче наистина изглуждаш леко малък за 8-ми клас...Първоначално написано от DiaManTa
Иначе не си грозен.
Освен това всеки човек си има някакъв чар и нещо хубаво така че няма грозни хора.
Май никой не го харесва и мисли, че е грозен.
не просто е още сравнително малък и не му е излезнал късмета, нещо се е здухал и затова се оправдава с това, че е грозен. Не е важел външният вид, важен е характера. А ти ако по характер си такова гангстерче, и по цял ден играеш на компютри някаква си дота.. еми..Първоначално написано от `Death`Whore`
напоследък в пц-клубчетата, е яко налазено с такива като теб, но карай ти си от друг град ала бала
![]()
Радвай се на младостта си докато можеш![]()
Да, де. Депресията на малкото момче, което не го харесват яките пички...и може да бъркам, но на 12-13-14 годипна възраст момичетата не гледат характера, а външния вид и гъзарщината(дори и да не става въпрос за пари). Просто повечето момичета си падат по момчета, привличащи вниманието на всички. И момчетата са така.
е не знам, аз тук съм пас. Но според мен... хм правилно обачеНо все пак, като гледат външният вид... няма да гледат някакво гъзарче, на тяхните години, а ще гледат някакъв гъзар на много повече от тях
Но, това е живота
![]()
xaxa!ми аз сега съм 9клас ма не съм изглеждала толкова лапешки в 8ми!ми не мога да преценя дали си грозен...не бе не си ама се едно си 4токласник!колкото до височината аз пък съм 1.68м!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ще порасне. Момчетата порасват изведнъж. Защо се забихме за тази височина?
еми аз съм 1,70
не знам кога ще се разсте, но май вече е ксъно за мене![]()
Хахах малък смешник не си грозен ама си смешен ! С тея глупости гангстер и тн. супер смешно е това !
А аз съм 1.56-57!
пише че си роден на 31.12 смятай хахахахахаха![]()
ми приличаш ми на 3-4 клас,мноо голем гангстер с тая обица напрао цепиш мракавикни мафията да на пребият зарад коментарите
![]()