takam..ot kade da zapo4na,zna4i maika mi i ba6ta mi znaeha 4e 6te sam v edni priqteli,no az ne bqh tam a na dr mqsto..kam 2 4asa maika mi se obajda i vika idvam da te vzema ,az i razpravqm ne 6te me dokarat posle,a tq sled 10 min sam tam,i az ...panika..na toq kupon deto bqh si4ki beha pili i nqmashe koi da me metne nabyrzo,a pytq ot dvete ka6ti be6e okolo 1km i polovina nqmashe na4in prosto..i az s obajdam na edno mom4e deto e bil na tozi kupon deto i az treshe da bada,i mu vikam 4e na6te ako doidat da kaje 4e sam si tragnala s nekfo momi4e,no za ne6tastie tam e bila maikata na toq deto prai kupona i tq e kazala 4e izob6to ne sam se merkala,ott tam na6te mi zvanqt qdosani i az im kazah kade gore-dolu se namiram,ta idvat s kolata,a s mene beha dve momi4eta,kato da podvardqt ako ne6to gi pitat na6te..az se ka4vam v kolata,te besni 4e sam gi izlygala taka qko,6tot za 3 pat me hva6tat da gi lyja,ba6ta mi vika spirai kolata da govorime s oniq momi4eta,ala te vee4e se bqha varnali v ka6tata,i maika mi za malko da ka4i gore,ato vse golemi,v smisal imashe o6te edno momi4e kolkoto mene(15)pove4eto beha na 20,koito po4ti si4ki gi poznavah i sme priqteli.ok..viknah edno ot momi4etata s neq doidoha i dve mom4eta,da govorqt s maika mi,ediniq kaza 4e 6tql da me dokara,ala e pil ve4e..i taka..az si tragnah,v nas mi vikaha mnogo 4e samo gi luja,i ve4e mi nqmat doverie,4e vsi4ko sam polu4avala kfot si iskam i ne me li e sram taka da praq..oba4e na6te razbraha s koi sam bila,s tezi koito maika mi zabrani da ob6tuvam,6tot spored neq sa bili narkomani,donqkade e prava de,no vse pak te sa mi priqteli i az gi uvaajavam.Te ve4e si mislqt 4e i az sam narkomanka i maika mi kaza 4e tiq dni 6te me vodi da mi pravqt izsledvaniq dali ne sam vzimala ne6to,ama loshoto e 4e sno6ti(za prav pat de)prosto ot lubopitstvo moje bi,smyrkah amfetamini,no malko..ii loshoto e 4e ako maika mi naistina me zavede prosto neznam kfo 6te praq,tq me pita dali sam pu6ila treva nqkoiga az i kazah ne ,ala otnovo izlagah,neznam mn me e strah,znam de,az sam si vinovnaa..sega te me gledat s omraza i samo maika mi me sledq kfo praq,sedq na komp a tq"kfo praish tam".Kaza 4e pove4e nikade nqma da hodq,nqma da izlizam 6te bada vse s neq,za da mi doide akyla,dori kaza 4e 6te idva s kolata da me vzima ot u4ili6te!Neznam mnogo mi gadno parvo 4e gi lyja...a i sega da sam zatvorena v nas..ujas mani mani,naprao ne mi se jivee 4udq se kfo da praq..
...a sega,na toq kupon deto bqh razbraha 4e sam izlagala roditeli si,nali se opitaha da mi pomognat ne6to,a i na drugiq deto na6te znaeha 4e sam tam,i te znaqt 4e sam gi izlagala,prosto nqqm dumi..i sega nqqm po4ti