- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Здравейте казвм се Илияна на 16 съм... с гаджето ми не сме се виждали от месец... в събота той си идва и мислим да правиме секс... обаче има един проблем ...на мен ми дойде днес ...въпроса ми е дали до събота ще ми мине... и ако не има ли някакъв начин да го спра за малко... с нещо незнам и аз ...и дали е проблем в последните дни на цикъла... да се прави секс...![]()
Еми ти прецени сама дали ще ти спре дотогава, или не. Не е хубаво да си бъркаш хормоните, за да го спреш, пък и няма проблем ако правите секс.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Е, колко ти трае менструацията принципно?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ние ли да знаем за колко време ще ти мине?Доколкото знам-около 4-5 дни.
Ние как да знаем? До събота са ти 4 дена, сама прецени.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Колко дни ти е?
От опит мога да препоръчам следното:
Витамин К и витамин Ц ( комбинирано и двете ) към 4 - 5 ампули общо намалява кървенето и ти свършва по бързо. При мен от 7 дни го намали на 4 - 5 ( не помня с точност ). НО да знаеш, че следващият месец кървенето ще е по-обилно и са възможни дори съсиреци.
Успех![]()
Дали е проблем в последните дни от цикъла да се прави секс? Не е проблем и през първите, стига да ти е комфортно.
+ да сте с презерватив и той да не е гнуслив ( въпреки, че не би трябвало, все пак ти си човека до него ).Първоначално написано от maybeone
доста добре сте го "планирали"понякога не ми се иска да пиша коментари по такива теми .. просто остави цикъла си на спокойствие и изчакай да ти свърши.Иначе щом толкова държиш да направиш нещо по въпроса витамин С намалява много кръвотечението и ако ще вземаш си вземи и 3 таблетки около час,час и половина преди да правиш секс (поне на мен като ми течеше силно преди така пиех витамин С и ми помагаше,но ти си прецени за себе си) и не е проблем да правиш секс по време на цикъла според мен,стига на момчето да не му е проблем
![]()
Ние не можем да знаем кога ще ти спре на всеки е различно.
Но няма да има проблем,ако правите секс,ако си в цикъл стига да ви е приятно.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Звездите предвещават по-продължителна менструация този месец. Кажи на приятеля, че ще го стиска в гащите за още 1-2 дена
Ти си знаеш колко ти е продължителна. И не, не е проблем. Даже е по-сигурно, тъй като няма опасност от забременяване, но стига да не ви е гнус, макар че последните дни не тече толкова.
Има опасност.Първоначално написано от Goddess
На мен ми беше дошло точно деня на бала рано сутринта, но вечерта до към 8 часа вече нямах - 3 пъти по 2 хапченца витамин Ц.![]()
И каква опасност има ? 1:100000 ? По време на овулация се забременява, тък като има оплодена яйцеклетка. Ако не се оплоди, точно по време на мензиса, тя се изхвърля заедно с кръвта.Първоначално написано от imamkrasivouho
Забележи - в женското тяло има 2 яйчника. Няма смисъл да ми спориш - научно доказано е.Първоначално написано от Goddess
^ Не споря. Просто вероятността е много много малка. И съм сугурна, че има повече жени, забременели при полов акт с презерватив, отколкото такива, по време на менструация.
Да,да. Те жените дето искат да забременеят само презервативи нахлузват по мъжете си.Първоначално написано от Goddess
Айде глупости. Овулация може да се появи дори в най-изненадващия момент.
Вероятността е малка, но я има. Това, че не се е случило на братчедката, не означава, че и на тебе ще ти се размине. Точка по въпроса.
Ние тука Фъргаме БОБ да знаеш.....Утре мила моя ще ти спре във 14:37 и 26 сек.По цял ден виса в на Ванга градината и съм придобил ектрасенски способности
Това е гадно, по добре изчакай да ти мине и не е добър вариант да вземаш витамин К
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???