.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Въпросче

Въпросче

Здравейте казвм се Илияна на 16 съм... с гаджето ми не сме се виждали от месец... в събота той си идва и мислим да правиме секс... обаче има един проблем ...на мен ми дойде днес ...въпроса ми е дали до събота ще ми мине... и ако не има ли някакъв начин да го спра за малко... с нещо незнам и аз ...и дали е проблем в последните дни на цикъла... да се прави секс...

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми ти прецени сама дали ще ти спре дотогава, или не. Не е хубаво да си бъркаш хормоните, за да го спреш, пък и няма проблем ако правите секс.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Е, колко ти трае менструацията принципно?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Повече от фен
    Ние ли да знаем за колко време ще ти мине?Доколкото знам-около 4-5 дни.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ние как да знаем? До събота са ти 4 дена, сама прецени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Колко дни ти е?
    От опит мога да препоръчам следното:
    Витамин К и витамин Ц ( комбинирано и двете ) към 4 - 5 ампули общо намалява кървенето и ти свършва по бързо. При мен от 7 дни го намали на 4 - 5 ( не помня с точност ). НО да знаеш, че следващият месец кървенето ще е по-обилно и са възможни дори съсиреци.
    Успех

Дали е проблем в последните дни от цикъла да се прави секс? Не е проблем и през първите, стига да ти е комфортно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maybeone
    Дали е проблем в последните дни от цикъла да се прави секс? Не е проблем и през първите, стига да ти е комфортно.
    + да сте с презерватив и той да не е гнуслив ( въпреки, че не би трябвало, все пак ти си човека до него ).

доста добре сте го "планирали" понякога не ми се иска да пиша коментари по такива теми .. просто остави цикъла си на спокойствие и изчакай да ти свърши.Иначе щом толкова държиш да направиш нещо по въпроса витамин С намалява много кръвотечението и ако ще вземаш си вземи и 3 таблетки около час,час и половина преди да правиш секс (поне на мен като ми течеше силно преди така пиех витамин С и ми помагаше,но ти си прецени за себе си) и не е проблем да правиш секс по време на цикъла според мен,стига на момчето да не му е проблем

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ние не можем да знаем кога ще ти спре на всеки е различно.
    Но няма да има проблем,ако правите секс,ако си в цикъл стига да ви е приятно.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Звездите предвещават по-продължителна менструация този месец. Кажи на приятеля, че ще го стиска в гащите за още 1-2 дена

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ти си знаеш колко ти е продължителна. И не, не е проблем. Даже е по-сигурно, тъй като няма опасност от забременяване, но стига да не ви е гнус, макар че последните дни не тече толкова.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ти си знаеш колко ти е продължителна. И не, не е проблем. Даже е по-сигурно, тъй като няма опасност от забременяване, но стига да не ви е гнус, макар че последните дни не тече толкова.
    Има опасност.

На мен ми беше дошло точно деня на бала рано сутринта, но вечерта до към 8 часа вече нямах - 3 пъти по 2 хапченца витамин Ц.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Има опасност.
    И каква опасност има ? 1:100000 ? По време на овулация се забременява, тък като има оплодена яйцеклетка. Ако не се оплоди, точно по време на мензиса, тя се изхвърля заедно с кръвта.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Има опасност.
    И каква опасност има ? 1:100000 ? По време на овулация се забременява, тък като има оплодена яйцеклетка. Ако не се оплоди, точно по време на мензиса, тя се изхвърля заедно с кръвта.
    Забележи - в женското тяло има 2 яйчника. Няма смисъл да ми спориш - научно доказано е.

Град
    София
    ^ Не споря. Просто вероятността е много много малка. И съм сугурна, че има повече жени, забременели при полов акт с презерватив, отколкото такива, по време на менструация.

^ Не споря. Просто вероятността е много много малка. И съм сугурна, че има повече жени, забременели при полов акт с презерватив, отколкото такива, по време на менструация.
    Да,да. Те жените дето искат да забременеят само презервативи нахлузват по мъжете си.
    Айде глупости. Овулация може да се появи дори в най-изненадващия момент.
    Вероятността е малка, но я има. Това, че не се е случило на братчедката, не означава, че и на тебе ще ти се размине. Точка по въпроса.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Еми ти прецени сама дали ще ти спре дотогава, или не. Не е хубаво да си бъркаш хормоните, за да го спреш, пък и няма проблем ако правите секс.
    С моя редовно си правим секс докато съм в цикъл,естествено в последните дни.. или в банята,или сложим някоя хавлия под нас,за да не оцапаме случайно.. и готово :P

Ние тука Фъргаме БОБ да знаеш.....Утре мила моя ще ти спре във 14:37 и 26 сек. По цял ден виса в на Ванга градината и съм придобил ектрасенски способности

Супер фен Аватара на lubovvv
    Това е гадно, по добре изчакай да ти мине и не е добър вариант да вземаш витамин К
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си