- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Можете ли да готвите ?
Аз мога само катрофи да си опържа ... да си направя бъркани яйца ...кашкавалки , препечени филийки разни ... картофено пюре...
или пък да нарежа една проста салата![]()
Или пък купувам от магазина полуготови храни - супи , спагети ... и само ги слагам да се сварят
Ама такива манджи сложни не мога , майка ми ги готви
Аз се опитвам да готвя само в краен случай ако съвсем няма нищо за ядене , а съм прегладняла![]()
А вие готвите ли си или оставяте всичко на майките си?
И ако готвите споделете някоя рецепта![]()
Мога да готвя,ама в повечето случаи мама ....
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ами оставям това прекрасно изживяване изцяло на мама)))
Готвила съм няколко пъти "Пилешки пакетчета" на фурна(от една книжка "Играя и готвя")... много добре се получи.И пица съм правила и някакви картофи на фурна,а след това се правеше сос към тях,бяха вкусни
Май само това са ми опитите...Иначе мога да си направя яйца по всякакъв начин
спагети,салати,сандвичи,ка тофи и др подобни също ,но те май не се смятат за готвене
П.П.Нама да забравя изражението на наще,когато им сервирах картофитеСосът към тях беше малко странен,но смело и безмълвно се престрашиха и ги опитаха.Въпреки вида наистина бяха вкусни
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
moje da se kaje che moga da gotvamoga da purja i da pe4a kartofi da pravq qica moga da prava pica spageti da praviq i dnes se nauchih da pravq kartofena qhniq
az sum dovolna ot tova koeto moga
![]()
Ъ-ъ, нъцки![]()
Демек твърдо ние![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ne gotvqqqqqqqqq![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от LSGirl
![]()
м'даа могапросто беше неизбежно. Щом се отделих от нашите почнах да се тъпча само със спагети и сандвичи, което ми беше много неприятно и изведнъж почнах да си готвя и сега много обичам. А и вече живея с приятеля ми и той много си похапва и няма как
![]()
Даа,мога!И ми е страшно приятно,обичам да готвя!Особено разни тестени работи като питки и баници.
Аз мога да готвя накои по-прости нещица като ориз или картофи, особено картофена супа, само защото ми е любима. Още помня първия път като я правих, вкъщи нямаше нищо за ядене, обаче мама беше на работа и аз й се обадих, по телефона ми е обеснявала какво и кога да го сложано напоследък мама като почне да готви и се завъртам около нея да науча още нещо
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Аз съм майстор в готвенето - отивам до магазина и си купувам нещо готово. Уии.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Хахахахаха и аз такаПървоначално написано от Winter Madness
![]()
![]()
![]()
Не мога да пържа нищо щот се залисвам някъде забравям го и то прегаряСлучвало се е да сложа нещо на котлона ама да забравя да го включа или по-лошо да го изключа като ястието станe готово...
Търся си мъж който може да готви![]()
Аз не могаОсвен ако не е нещо пържено (картофи примерно) или пък спагети, друго не мога
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
мне....не мога въобще да готвя.Иам некфи адски забавни случки с готварската ми печка...
веднъж се бях решила да се науча да готвя и тъкмо си включих котлона и почнах да бъркам яйцата и тока спря : /
Друг път пък яйцата ми бяха развалени или на мен така ми изглеждаше... имаше едни такива неща в тях а и готова супа не могапо-скоро ми отнема повече от 20те минути,който са ми дали там на опътването
и те такам
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
почти всичко мога да приготвя...е,ако не а кой знае колко засукани манджите де..![]()
и аз такаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Ами досега всичко,което съм готвила,е ставало нормално,нямало е издънки.Правила съм пица,картофки съм пържила,готвя едни страшни картофки,но стават само тогава,когато картофите са от село.Онзи ден сготвих нещо с ориз и различни зеленчуци-е наистина беше суперА най-голямата ми гордост е тортилята,която приготвихме с най-добрата ми приятелка-еххх облизах си пръстите
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Аз пък май не знам какво значи тортиля ...![]()
![]()
![]()
Иначе и пица също съм се опитвала да си правя , е не става като по пицариите но все пак е вкусно![]()