.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Daskalite .......

Daskalite .......

Koi daskal nai- mnogo vi drazni i za6to
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

ZUBAR
    Guest
    mi vsi4ki me kefat xaxaxaxa

Guest
    kvo zna4enie ima ti dori ne gi poznava6 i da ti kaja..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По технологично обзавеждане,защото си мисли,че знае всичко,а всъщност нищо незнае.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    За съжаление печените даскали са доста малко.
    Иначе доста от тези,които ми преподават ме дразнят с всякакви неща и незнам,от къде да започна.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    миииииии, нз може би тази по история.....пише слаби оценки.................

Град
    nqkade okolo..........Sofia
    абе мани ги тия толка са зле, че не заслужават да се говори за тях!!!
    If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
    http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Klasnata
    napravo me vbesqva6e....
    sq e v bolnica zaradi men opunah i nervite gordeq se sas sebe si

Биби
    Guest
    Почти всички ме дразнят.Като се замисля,може би най-много учителката по БЕЛ(тъпа овца,не знае по какво преподава) и тая по Английски-нищо не знае .

Супер фен
    klasnata mi ... tq e psihopat sus razbiraniqta na hitler .... ne 4e imam protiv hitler ne6to no tq napravo se onasq .... a i taq po bel e prosto .... mnogo gadno ispitva i pi6e ocenka ili 2 ili 3

Град
    Банкя
    Taq po matematika-ima takuv 6iban glas 4e naprao mi ide da se metna ot 5-tiq etaj , no predi tova da i razkaja igrata!A da i specialno men si me e haresala za "hubavi" ocennki!!!
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    MRAZQ GI SI4KITE I KLASNATA E SUPER TUPA I DRUGITE
    DA MRUT V 4ESUN
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kvo zna4enie ima ti dori ne gi poznava6 i da ti kaja..
    saglasna sam s tova mnenie napalno vqrno az moga da gi izbroq...ama ima li smisal za hora koito ne se poznavate...

Повече от фен
    по етика и право,щото е прасе и ако не си на нейното мнение край.трябва само да гадаеш и да й се мазниш.

taq po konstroirane na oblekloto. vsqka vtora duma i e-az rabotq v tova u4ili6te samo za udovolstvie. preuspqvam v biznesa s atelieto si, za6toto s1m vi6istka s 5,88 diploma...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    ХАхАХАхахААХАХаххаХАх как може да мразите даскали или да ви дразнят... Аз никой не мразя, всички са толкова тъпички Трябва яко да се държиш СТРОГО с тях

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от х
    taq po konstroirane na oblekloto. vsqka vtora duma i e-az rabotq v tova u4ili6te samo za udovolstvie. preuspqvam v biznesa s atelieto si, za6toto s1m vi6istka s 5,88 diploma...
    hahaha kaji i na taq da doide da se zapoznae sus moite u4iteli det ediniq ima 19 izobreteni ne6ta 7 ot koito sa raketi sus toplino naso4vane i e izobretil podovoto otopleinie i i kaji na taq da se skrie sus primitivnoto si samo4ustvie v bi6toto mi daskalo ima6e taka 2 u4itelki det tolkova razbiraha 4e ne e istina ... da ne govorime kakvo samo4ustvie imaha be6e sme6no i to mnogo

Супер фен Аватара на zoreto
    Абе то за вас всички учители са мега тъпи,нищо не знаят,само се дразнят с вас.Според мен сами сте си виновни,като не искате да учите(повечето) ходите на даскало или за да си покажете новите дрехи и да си клюкарствате или да се дразните с училтелите, ами пък представете си на тези хора(учителите) да не им е леко някакви келешлъци да им тровят нервите??
    И на училище се ходи за да се учи ,а не да се е*авате с учителите,на който не му се ходи да изтика до 16 години и после да копа улиците и това е,защото когато ти се предлага обучение без пари се правите на не знам си какво ,а после след време трябва да се дават много пари за уроци ,дамо защото не времето ни е било кеф да се правим на гъзари пред останалите.То дай на човек малко свобода и гласност и гледай как се превръща в свободия!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Абе то за вас всички учители са мега тъпи,нищо не знаят,само се дразнят с вас.Според мен сами сте си виновни,като не искате да учите(повечето) ходите на даскало или за да си покажете новите дрехи и да си клюкарствате или да се дразните с училтелите, ами пък представете си на тези хора(учителите) да не им е леко някакви келешлъци да им тровят нервите??
    И на училище се ходи за да се учи ,а не да се е*авате с учителите,на който не му се ходи да изтика до 16 години и после да копа улиците и това е,защото когато ти се предлага обучение без пари се правите на не знам си какво ,а после след време трябва да се дават много пари за уроци ,дамо защото не времето ни е било кеф да се правим на гъзари пред останалите.То дай на човек малко свобода и гласност и гледай как се превръща в свободия!
    мхм,супер ги нареди,100% съм сигурен че те редовно си проверяват темата,в която са писали преди 3 години

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ не съм обърнала внимание от кога е ама пък съм си права(така мисля)

момче съм бе

лелее аз имах една учителка по български дето беше много много зле. само си измисляше някви неща и беше параноичка.... ама така е то като повечето даскали са или пенсионери или избягали от лудницата..
    The Prodigy = The legend!

по География и по Английски
    Coco Chanel <3

Ама тъпото е,че хората продължават да си пишат

да
    проблем ?
    Coco Chanel <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове