.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: malka li e?

malka li e?

zdraveite 4estita nova koleda na vsi4ki
    iskam dami kajite kakvo da pravq .... ot 1 mesec si 4atq s edno momi4e ot 4ata [na 14 a az sam na 17 ] i tq iska da izleznem ama na men mi se struva mn malka ... vie kak mislite da izleznali s neq ili ne mnogo e sladka v tova nqma spor

Фен
    Град
    BlondLandia
    Разбира се, че няма проблем Излезте на кафе!
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

mi da ama az iskam pove4e za6toto e mn sladka
    http://green-rabbit.blogspot.com men mn me kefi :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ge4o
    mi da ama az iskam pove4e za6toto e mn sladka
    http://green-rabbit.blogspot.com men mn me kefi :P
    Излез с нея и виж как ще се развият нещата.

Фен
    Град
    София
    малка е

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ooooooooo BOJE MNOGO E TUPA TAQ TEMA MNOGO QSNO WE 4OVEK IZLEZ S MOMI4ETO V TVA NQMA NI6TO LO6O AZ SU6TO SUM NA 14 PRIQTELQ MI E NA 18 I E TAKA MNOGO SE OBI4AME I SE RADVAME NA LUBOVTA SI DAVAI IZLEZTE IS E VIJTE A 6TO SE OTNASQ DO PO INTIMNITE NE6TA PURVI VIJ KAK 6E S ERAZVIQT NE6TATA I TOGAVA MISLI ZA NA TAM USPEHHHHHHH

Момичето е малко, а ти я харесваш!Толкова е просто!Сам си прецени!Послушай какво ти казва съвестта!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Eee edno kafe , nqma zna4enie vyzrasta , pyk i da stane ne6ty poi4e razlikata ne e 4ak tolkova golqma :]] Ne pre4i

of 6te izpolzvam edno kli6e koeto sigurno si4ki ste go 4uvali 366342 puti: ZA CHOVEK SE SYDI PO AKULA, NE PO GODINITE.za6toto momi4eto moje da e na 20 i pak da se dyrji se edno e na 10 i obratnoto.i ne razbiram kakvi sa tiq problemi det pravi6 za 3 godini razlika...ako e svqsna za6to da ne izleze6 s neq,ako e inteligentna i v sy6toto vreme krasiva za6to da ne se polu4at ne6tata.a ti se hva6ta6 tuk za 3 godini razlika.qqq deistvai kvo mu misli6

Alex4enceto 6tom kazva6

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ot tova,keoto si napisal,sadq,4e ne tq e malkata na akal,a ti!Ti iska6 ne6to,a ne si siguren dali da go napravi6 i ne samo tova...pita6 napalno nepoznati hora,a otgovora e pred teb...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ge4o 6e me slu6a6 nema kade da bega6

Цитирай Първоначално написано от ge4o
    ok
    Не е малка,ако ти пусне,възползвай се.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Повече от фен
    Само да не е девствена, иначе ако е готина пичка нищо не те спира.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Mnogo e sladka,izlete na kafe.Opoznaite se pak 6te razbere6,no ne q izpolzvai samo za tva.Tapo e!Ne e malka za teb.Hvani si q!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    П*тко(без да се обиждаш) я само ми кажи каква е разликата в годините на твоите родители
    А сега да виждаш проблем .. :P
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Много е сладка...спокси не е малка ама гледай да не е нараниш и да не си само за единият секс!Може да се получи нещо между вас ама трябва да си мн внимателен и нежен снея...Успех
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

kakvo zna4enie imat godinite?Spored men nqmat nikakvo zna4enie dali 6te si 3 godini po golqm ot neq.stiga da iska6 izlez s neq.

[size=10][b]

Izlez s neq na kafe pa ako stane neshto dobre ako li ne si e se taq nishto negubish!
    Fuck The Religion

НЕ! според мен изобщо не е малка,даже е супер,кфо 3 години,айдее и успех

kak 6te e malka be)izlezte na kafe opoznaite se za6toto v 4ata ...abe ne mu se vqrva mnogo na 4ata ii ako i v deistvitelnost tolkova te kefi deistvai){}

Фен
    Град
    mircmax
    Sled 3 godini tq 6te e na 17 a ti na 20, a sled o6te 3 tq na 20 a ti na 23! Sega malka li ti se vijda, ne nali... taka 4e izlez vednuj pukkato ne ti haresa q zariazva6.
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Sugar_metalka ako napravi taka nema li da e malko kofti pri razdqlata za nego? ti kak bi se chuvstvala ako nekoi tragne s teb i te zareje poneje smetnal che ne si podhojdate i neshtata nevarvqt
    Fuck The Religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си