- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свиркии
Ot svirka se zabremenqva 100%%% ..ne ne ne 100% ...mnoo pove4e ..dori samo da ti priblijat penis do ustata ve4e si v 6-tiq mesec!basi vnimavaite be hora!!!!
OMG ...Biologiq 5-ti klas ..300000 kila informaciq za sex sex seex i pak sex ...6e sko4a otnekyde ako pro4eta o6te edna takava typotiq
За другите малоумници като теб да прочетат http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26428 преди да питат нещо тъпоПървоначално написано от юли
![]()
mn tap vapors ama kfo0 da se prai kato q e sram da pita qnkoi drug shte pita tuka ama tq tolkofa li ne chela neshtu za sexa ta pita tolkofa tap vapors to ako0 se zamislish malko0 moje i da se usetish![]()
Абсолютно вярно вече си бременна честито а аз ще се самоубия от тия тъпи въпроси ей.Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
Da...i tfa seksualno ogramotqvane da zapochne ot nachalniq kurs...che skoro she pochnat sex da pravqt predi da im doide menzisa..basi decata..nqmam dumi veche..ot malki si provalqt jivota...Първоначално написано от [CSKA
ei typo shile takova,ako beshe pred men shtqh da te grymna bez da se zamislq...![]()
typachko,ti putka v ustata imash li?sajelqvam che se izrazqvam taka grubo i nevazpitano,no istinata e takava.ti biologiq uchila li si?ama kakvo da si uchila,sigurno si na 10!
kak moje dakiva vaprosi ot tapo estestvo da zadavash!ima tolkova nauchna literatura,nakarai maika ti da ti kupi,ili ti idi i si kupi,ako mojesh da broish.vse pak to shtom ne znaesh kak se zabremenqva,edva edva li znaesh da smqtash do 10!!!!!!!
![]()
![]()
moje li takova neshto?ebati typiq vapros?kak ti doide na um pyrvo da pitash za takova neshto...moje li da se zabremenee ot svirka?alooooooooooo?vrazka s glavniq ne sashtestvuva...tc tc tc tc tc tc tc tc...mn zadrasteni hora ima v tozi forum...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА ----> тфа ми е мнението! Хубавкооо нека пита момичето... обаче за кфи свирки ми говори на 10 години ве! Леле на къде отиа тоя свят!?![]()
Edit: Забременява се... И после разждаш детету през устата![]()
Живота е игра... просто научи правилата!
don't click this link...
боже,защо младежта изпада чак до такава степен..Първоначално написано от юли
![]()
образовайте се малко..играйте на жумичка и на гоненица...какви са тея свирки!?
На лошо е тръгнал света...и ще се самоунищожиме още преди глобалното затопляне...бас ловя!
da te uspokoq i az. absolutno nevyzmojno e da zabremenee6 ot tova,4e si mu duhala i se e izpraznil v ustata ti. po prostata pri4ina 4e qicekletkata koqto qi4nicite ti otdelqt ne se namirat i nqmat nikakva vryzka s ustata. taka 4e spoko. a za prezervativ, kogato pravi6 svirki moje da se polzva ako ne si sigurna 4e mom4eto na koeto pravi6 svirki e zdravo za6toto moje da te zarazi s nepriqtni bolesti, no po toq vypros moje da popro4ete6 malko pove4e nau4na literatura.